53

Анонимен

преди 5 години

Владислав Горанов излезе по-умен от Пъпеша и Цацка. Това с кръстника му и земетресението от 2012 година мина.

52

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието лаете и мучите напразно. Нищо нередно, да не говорим за незаконно, няма около тези апартаменти. Абе, я кажете, в тоя ред на мисли, вие какви цени пишете в договорите за панелките, които накупихте през последните години? Май беше нещо от рода на 100-200 ЛЕВА за квадратен метър.

51

Смешник

преди 5 години

Ами като нямат нужда от политически тласък защи им продавар апартаменти на занижени цени и те нямат нужда от това .

50

Ал Кохол

преди 5 години

И какво от това, много се съмнявам да има някакъв различен резултат от проверката, освен констатацията, че всичко е законно!Но ние гражданите можем да ги накажем. Както наказахме тази на президентските избори и както трябва да накажем самозабравилите се гербаджии на всички избори оттук нататък.

49

5

преди 5 години

До ГашоГолеми *** сте ей. Айде стига броихте чуждите пари. Много грозно. Твоите някой гледа ли ги. Все към чуждото ви влече, и сеири да има.

48

Крумов

преди 5 години

Има ли смисъл от тези проверки като на всички, ама абсолютно на всички нормални хора е предварително ясен какъв ще е резултатът. Прах в очите само.

47

Анонимен

преди 5 години

Нормално е цената на апартамента на Цецка да е по-ниска, защото го е платила още, когато строежът е бил един гьол.

46

Анонимен

преди 5 години

Много се впечатлихме! Сякаш няма да замаскират положението...

45

Анонимен

преди 5 години

Ей,вие от "Артекс",може ли едно евтино апартаментче от 300 квадрата и за мен?Плащам на зелено.А после с кредит.А кредита ще покривам с откраднатите от простолюдието пари.

44

Dido

преди 5 години

Интересно е,че цените на горивата са на нива каквито бяха при последните протести,но сега протести няма!Или народа вече е по богат и това не го бърка или червените *** които тогава облъчваха с призиви за протести от всякъде където е възможно, сега са заети да лъчат за апартаментите!На края ще излезе,че нещата не са толкова черни колкото гърмят БСП,но за момента се лансира само тяхната част от истината....

43

ЗЛОУПОТРЕБА

преди 5 години

със служебно положение, ПОДКУП на длъжностни лица, приемане на закони в угода на 1 фирма. Най-малко това ще изплува при Истинско разследване, а не дали могат да се изповядат 2 сделки с един имот в един ден - Случая на ЦВЪКО, където са замесени НОТАРИУС и Агенцията по Вписванията. А това с ДОПЛАЩАНЕТО на ЦЕЦА МАЙКАТА и сестра , дето НИКЪДЕ не е отразено е дреболия

42

Анонимен

преди 5 години

Скандал между Бенатова и Цветанов за апартаментите муГледайте в тубата.

41

Анонимен

преди 5 години

И тя се уповава на 91 псаломи се надява на Всевишния да я спаси..

40

Roslio

преди 5 години

Ама тъпички са си тези и това си е. Можеше много по интелигентно да ги направят тези работи. Виж другаря Костов,Софиянски, Доган - някой да им дири нещо? А партийните другари Пръмова и т.н. Всички са от едно котило и се печат на един и същ огън. Скоро ще разберат , че и това е било безсмислено.

39

Брутал Дилдо дот ком

преди 5 години

До Анонимен Да, всеки бг плъх си слага главата в торбата заради хиляда лева спестени от местен данък. После обаче квичите, че улицата е зле, общинарите са неграмотни и т.н. Не е нормално да ощетявате държавата и да искате промяна на статуквото.

38

Анонимен

преди 5 години

Eдинственият апартамент в тая сграда, който би бил оправдан за тази ниска цена е този на Рашидов. Само в един случай - ако лично е издълбал всички йероглифи по сградата, както отвън, така и отвътре. Тогава сделката е ок. Да му е честито.

37

Анонимен

преди 5 години

Направете проверка на Артекс, която да установи какви суми на квадратен метър се искат от простосмъртните

36

Гашо

преди 5 години

Проблемът е че леля Цеца няма как да има спестени толкова кинти, тя взема 3500 заплата, един обяд и вечеря на ден са и 100 лв в тузарските ресторанти. Прическата и на ден струва 50 лв. От къде лелята ще изкара 300000 лв. Хайде Веждичката е милионер от склуптури, само той има от преди власта

35

Анонимен

преди 5 години

Искам и на мен да ми продадат апартамент кв. Изток на цените на Цецка и Цецко.

34

До 10

преди 5 години

Името и е толкова лекьосано,че вече с нищо не може да се изчисти.