33

Анонимен

преди 5 години

"Отдалечеността на населеното място от най-близката болница и ненавреме потърсена медицинска помощ .... да разбирам ли, че всички трябва да живеем в центъра на София, тъй като малките населени места крият риск за децата ни

32

Мда

преди 5 години

До АнонименЗначи и ти си толкова нормален колкото нея. То от километри си личи че е бавноразвиваща. Казала че се запознала с бащата на детето преди 7 месеца.

31

Анонимен

преди 5 години

Помните ли онези две poмки, които се разхождаха с голо бебе-банкомат из София?Има ли нещо, дори съвсем малко между тях и Симона, питам аз?

30

така ли

преди 5 години

До АтиБихте ли уточнили какво разбирате под "семейства"? "Баба, мама и аз"?

29

Сдр.

преди 5 години

Госпожо Ана Хаджийска, не трябваше ли да подтиквате дъщеря си да се омъжи, време й е вече, а не да я зарязвате да скита като... срам ме е да споменавам точния израз тук. Сама виждате накъде води това поведение

28

Анонимен

преди 5 години

Детенцето е било в ковьоз . Нужни са специални и много сериозни грижи. Не виждам социалните да са надвишили правомощията си. Някой подтиква майката в нейните телевизионни изяви.

27

Анонимен

преди 5 години

Вместо детето да иде при родители които ще го възпитат и образоват като достоен член на обществото... благодарение на милосърдието на стотици хора ще отрасне като поредния неграмотен, безработен ***.

26

Анонимен

преди 5 години

Гладах част от интервюто в къщата на Симона, ами тя си е напълно нормална, но си личи, че и липсва образование.Това, че не може да намери правилната дума и речтта и не върви гладко, не я прави непълноценна майка!Говори, смислено, логично, много наши "събратя" нямат тази способност, но въпреки това имат деца!

25

Анонимен

преди 5 години

До амиСамотна майка си е срам, не знам с кои очи би била оперена.

24

ами

преди 5 години

От *** има ли поне едно отнето дете,всички ли 12 годишни майки са годни да си отглеждат децата..............въпроса тук е,че се ражда бяло здраво бебе,а такива сега са рядкост,и колко семейства чакат да си осиновят дете.....майката самотна,не много оперена....сещайте се....

23

Анонимен

преди 5 години

Въпроса е кой гинеколог е позволил на тази умствено изостанала болна жена да роди?

22

Анонимен

преди 5 години

Взето й е детето без да е направила каквото и да е нередно нещо.Явно някоя високоинтелектуална ялова жена с много пари го е купила.Оруелски времена....

21

Анонимен

преди 5 години

Тази за нея си не може да се грижи, но тръгнала да ражда.

20

развъдник

преди 5 години

Семейния модел се повтаря, това е притеснителното. Мизерията като резултат е показателна.

19

ВЪЗМУТЕН

преди 5 години

*** социални работници,вместо да подпомогнат майката да може да си гледа детето, те го пращат в приемно смейство на което се плаща по 800лв.на месец.Социалната политика в България е тотално сбъркана,най дорото за едно дете е да се отхлежда от МАЙКАТА.

18

Мин

преди 5 години

Гледах видео на тази в петък. Говори по телефона със социалните и я питаха кога иска да види детето и тази каза в понеделник. И жената до нея я пита А защо не днес и тази започна да говори глупости, че трябва да се освести

17

Анонимен

преди 5 години

Май не сте гледали, майката я даваха по телевизията. Детето и е взето, защото е почти неадекватна, според тях има много забавено развитие и няма имтелектуален капацитет да гледа дете. Тя живее заедно с бабата, която според социалните е алкохоличка и дори е била в нетрезво състояние, когато са ги посетили. В къщата им е много мизерно, но...При огромна част от *** положението е подобно, ако не и по-лошо, но никой не е тръгнал да им отнема децата.

16

Анонимен

преди 5 години

Притеснителен е начинът по който социалните решават да отнемат детето. На базата на какво решават ,че майката е неадекватна? Направено ли е изследване при психолог или тя просто не се е харесала на някой? Това трябва да бъде разследвано от полицията защото начина по който го правят, говори или за пълно безхаберие или за умишлено престъпление.

15

Анонимен

преди 5 години

Жената е умствено изостанала и няма представа дори как се отглежда бебе. Но се е сетила, че иска да бъде с мъжки индивид.

14

Анонимен

преди 5 години

Аз като гледам снимката, си мисля, че бебето ще има шанс за по-добър живот , ако не го връщат при тия.