60

мак

преди 5 години

До АнонименИ с 5 кожуха на гърба си да беше, като отговорен и мислещ турист, тези хижари пак нямаше да го пуснат, за да не им развали рахата. Има нещо, което се нарича човещина, но не всеки я притежава.

59

Анонимен

преди 5 години

наглите лигльовци трябва да имат план б. хижарите е трябвало да ги набият и да ги пуснат

58

Анонимен

преди 5 години

Редно е да бъдат уволнени тези хора! Като искат собствена постройка, да вземат решение от общината, да намерят средства за да купят земя и материали и да си построят, въпреки, че такова няма да получат защото не е разрешено да се строят частни имоти в планините. Само на Цеко е разрешено там е ясно защо. Друг е въпроса с вменяемостта на търсещите хипотермия, че и баш по празниците когато никой не вдига телефона!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че момчето се е извхърлио с героизмите през нощта в планиата, но какво означава стопаните на заслона "планират посрещане на НГ в семеен кръг"...!? Да не са си на вилата !? Явно е, че на никой не му се работи по празниците, но каква ще е реакцията ако лекарите в Пирогов решат да празнуват в "семеен кръг", или пожарникарите...Трябва да се научим, че да ходиш на работа означава да си вършиш работата, а не да отбиваш номера!

56

Сократис

преди 5 години

Тази хижа, няколко дни предварително, официално е обявила, че няма да приема посетители по нова година.Групата, която се явява "бедстваща", чете ли предварително бюлетините от хижите?!Да допуснем, че наистина са били бедстващи, но този дрогирания, по къси *** и тениска като какъв да го приемем?! Защо всички постоянно търсят правата си а не знаят задълженията си?!Този случай е удобен повод да се сменят арендаторите (от 20г) на хижата с по-наш човек... А за дрогираните, тръгнали по шорти в снега?

55

Анонимен

преди 5 години

ако не са му отворили, защото е бул гол ненормалник, защо не са отворили на облечените тогава :))) нещо тезата ви издиша, де били български. Сигурен съм, че сте гласували за герб

54

Бг драми

преди 5 години

И дришльовц.ите хукнали да катерят и хижарите май са нев. меняеми. Този пикльо можеше и да не стигне до хижата. И нямаше да е такава загуба. Хижарите пък са прости и нагли. Браво на спасителите, едни нормални в цялата *** история

53

Анонимен

преди 5 години

Ако беше замръзнал даже герой щяха да го изкарат като оня..Боян Петров ли..къв беше!

52

Анонимен

преди 5 години

Колко трябва да си нагъл и безочлив да виждаш, че умира човек и да не отваряш.

51

Анонимен

преди 5 години

В статията не са упоменати всички факти. Защо не е казано, че "алпиниста" тръгва от центъра на София гол по шорти и маратонки и в този си вид стига до хижата, а че е употребявал допълнителни "средства" изобщо никъде не се коментира.

50

Тангра,

преди 5 години

това е без каквото и да било значение. Ако ще и гол да е туристът - задължение на тези, които държат заслона /хижата е да му предоставят подслон.

49

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко дена пак имаше подобен сървайвър тръгнал сутринта да оцелява в планината гладен и с една запалка а посред нощ ревеше по телевизора ,че му било студено,страшно и бил гладен !Да гледат по малко постановките на Дискавъри им препоръчвам!

48

Тангра

преди 5 години

А споменава ли се, че туриста е бил гол до кръста и се е правил на велик да изкачва върха през ноща по шорти и гол до кръста? Аз нямам против, но вземи си дрехи ако не изкреташ да не зависиш и създаваш работа на други хора.

47

Анонимен

преди 5 години

какви кросове какви походи какви маратони бе? Имам чувството че става въпрос за някакви невменяеми.

46

Анонимен

преди 5 години

Това е заслон за всеки турист, да не им е бащения вън от хижата!

45

Жоре Санбернаро

преди 5 години

Хижарите явно не са стока, че да откажат помощ на човек в хипотермия, но пък и тоя чукча с кой акъл ще тръгне с маратонки и анцуг в планината през зимата??? Гледам и не вярвам на ушите си- или е абсолютен *** или е ползвател на химични субстанции.

44

Анонимен

преди 5 години

Ах каква поредна драма драги зрители!Една седмица ни занимавате със скимтенето на някакъв си 0ткачалник хукнал по баирите в студа по шорти!Все едно някой го е пратил там!Ах,само каква роредна драма!

43

Анонимен

преди 5 години

Ако това се случи в друга държава,, дори няма да бъдат изслушани има си договор, незабавно да им се отнемат правата.

42

Гробокопач

преди 5 години

БТС да се вземе в ръце и д аизбира кадрите си с конкурс, в който основните точкообрзуващи д аса човеколюбието и гостоприемството. Ако си некакъв се изпедепсан саможивец, нема как да си хижар;)) Хижара трябва да обича хората и планината едновременно. А подобни случки, има по цялата територия на България. Още си спомням, как един хижар бе направил хижата си частен имот и бе пуснал огромни вълкодави, да не пущат никого. Но ние ги бихме с камъни и дръве и минахме.

41

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 39Дори и заслон да е, винаги трябва да се отваря, немислимо е да оставиш човек навън, особено през зимата!!! Стопаните на заслона явно се опитват лека-полека да си го присвоят...