42

Анонимен

преди 5 години

Айде стига писахте за детето че не се сдържам и почвам да плача, спрете да пишете за детенцето.

41

Анонимен

преди 5 години

Не вярвах, че ще доживея да видя време в което хората да спекулират с новината за смъртта на някаква жена и бебе, за да оправдаят низшите си страсти и желания.Да забрвавим за момент убийството - Ако приемем, че в момента 70% от коментиращите оправдават изневярата, тогава най-вероятно можем да приемем, че просто и те изневеряват и даже стават по-смели, като виждат, че болшинството ги защитава. Така им става леко на дyшатa, защото се чувстват пречистени от греховете си и по-малко хора ги съдят.

40

Изсъхни комунисте

преди 5 години

До дедо ТашункоАмериканските ценности а? Как ме е яд, че не ги взехме всичките да ви избием когато беше времето на площадите и да живеем сега в истинска свобода и държава.Когато умре и последния като теб - България ще бъде свободна!

39

Остават си роби

преди 5 години

"И това е ментална безизходица, крайно бедно въображение"Много ме кефи, когато хората използват думички в ежедневната си реч, обаче рядко се замислят за смисъла им.Какво значи "безизходица"? Какво значи "бедно въображение"?То и затворниците в затвора имат богато въображение, правят планове за бягство, правят си самоделни заточки, ножове и т.н. пускат си нелегално ток за през нощта, когато им е забранен, внасят си дрога и кво ли не.... обаче 99.5% си излежават присъдата. Файда от въображение?

38

Анонимен

преди 5 години

Вико ...Викооо

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Като начало съм жена на 30. Не, не работя за 800 лева, не живея в панелка и не карам 20 годишна кола, добре де, реното ми е на 15. :)) А с какво съм се справила в живота не е мястото тук да ти обяснявам.

36

дедо Ташунко

преди 5 години

Бог да прости детенцето и майчицата му! Престъплението на Виторио е плод на домашното му възпитание и нахлулите от 3 десетилетия "американски ценности". Тази трагедия няма да бъде изключение. А за Виторио - справедлив и безжалостен съд. Или в лудницата до края на дните му.

35

успехът

преди 5 години

До Анонимен 34 и 26А знаете ли каква е истината за СПРАВЯНЕТО С ЖИВОТА?Тя е че тъй нареченият УСПЯЛ ЧОВЕК почти винаги е безполезен паразитСега на планетата Земя ако има 7 милиарда население само около двайсетина човека най-много ще допринесът реално нещо за бъдещетоМилиони ако не и милиарди се бият в гърдите че са успели в живота а ползата от техните успехи е кръгла нула

34

Анонимен

преди 5 години

До Бен ГанАхахахах!!! Бен *** е илЬомЕнат! Агент внедрен да развращава нашата мила социалистическа родина! Внася покварата на капитализма! :)))"Илюзията, че някой (мъж или жена), трябва да ви е верен! Щом половинакта ви изпитва нужди, които не можете да задоволите, кой е виновен? НИКОЙ!"Няма такъв филм, моето момче. Като иска да изневерява, да дойде и да ми каже като човек, че да се разберем човешки и да се разделим. А не да ме лъже и да ми носи вeнeрически болести в семейното легло!

33

Анонимен

преди 5 години

Така е, постъпката на този младеж издава безизходицата му да излезе от ситуация по друг начин, освен по този толкова жесток. И това е ментална безизходица, крайно бедно въображение, стигнало само до дулото на пистолета. Родителите му са за бой за това, че не са успяли някакси да му внушат многообразието на живота. Образованието определено би помогнало, но не е решаващо - има бедни и неграмотни хора, които са духовно в пъти по-извисени.

32

Анонимен

преди 5 години

Прекалено много права се дават на жените, даже повече отколкото на мъжете.Има Истанбулска конвенция, която да защитава всичко друго, само не и мъже. Десет други пола да са, ще ги защити, само не и мъже. А жените и те са хора. И те имат секcуални желания, то това си е природна даденост. И изведнъж става така, че жената скача на врата на всеки, който и се сторил "по-близък" приятел. А такъв и се сторил, защото му играла устичката (можел да говори) и се къпел поне веднъж на седмица, ахахаха.

31

Бен Ган

преди 5 години

Илюзията, че някой (мъж или жена), трябва да ви е верен! Щом половинакта ви изпитва нужди, които не можете да задоволите, кой е виновен? НИКОЙ! Въпроса е дали го прави интелигентно или за назидание и да ви комплексира. Не трябва да се толерира. Просто разберете, никой не ви е длъжен. Имайте уважение към спътника в живота ви. Но не и едностранно!

30

Анонимен

преди 5 години

А това че си се прострялял пак ли тъмнината е виновна и някое друго спъване, бе урррод??

29

Анонимен

преди 5 години

По думите му, не искал да убива момиченцето, но се спънал в тъмнината и натиснал спусъка на пистолета без да иска.Тоя че е изверг но и мега тъъъп.

28

Футуролог-честно

преди 5 години

До 35И аз не одобрявам Истанбулската конвенция а нямам нищо против хомотата и лесботоСамо дето според мен половете са само два А иначе сближаването между половете наречено унисекс и дължащо се на технологичната революция и намаляването ролята на грубата сила си е нещо нормално и мен не ме ядосва но половете пак си остават само дваИначе мъже под чехъл е имало и при Сталин,и при Хитлер,и всякогаДаже винаги е имало по слабички мъже дето жените им ги пердашат вкъщиТези работи не са от дне

27

Иван112

преди 5 години

Те жените няма да се оправят, за това едно време бащите им са ги следяли изкъсо с кой се захващат, щото ако ги оставиш се хващат на първия квартален който им натисне емоционалните бутони като кара мотор докато пуши цигара някакви такива стабилни и обещаващи неща

26

Марио

преди 5 години

На този в затвора сега ще му е по-гадно, защото никога няма да забрави, че е убил детето си. А това което ще му причинят вътре ще е нищо в сравнение със съвестта му.

25

Анонимен

преди 5 години

Женорята да продължават да излизат с неграмотници, сотаджии и наркомани и после да не чудят що ги пребиват и разстрелват редовно...

24

Биван

преди 5 години

Колегите му са го побъркали баси *** сега го изкарват че не бил мъж. Съглассен съм че ако беше бачкатор щеше да му е добре определено има стратегически ум което показва ексес на ментална енергия, физическа работа въпреки че звучи като антитеза за такъв скромен и умен човек е един от малкото начини да отпусне парата.Работата в СОД с тези мъжки змии които са му внушавали всякакви неща за жена му са го довършили а можеше да е друго

23

Анонимен

преди 5 години

До Караконджур"Докато в България няма смъртни присъди с публично изпълнение и предаване в най-гледаните новини по всички ТВ-та, вкл. и с качване в ю-тубе и пр., така ще е! Я да знае, че ще го обесят на площада, ще се замисли преди да направи такава работа."В тия държави където я има та практика да се разстрелват хора по стадионите и да се снима с камера и да се излъчва по телевизията... там също и хората си знаят, че за изневяра и тях ще ги обеcят на кран или разстрелят на стадиона.