41

Bg izmet

преди 5 години

ДАНО НЕКОЯ ЗАБЛУДЕНА ЯДРЕНА РАКЕТА УДАРИ БГ ПАРЛАМЕНТО ИЛИ БАНКЯРСКИТЕ ТИГРИ

40

Василев

преди 5 години

Меркел се гаври с Путин и Тръмп едновременно, хванала ги е за топките и е пуснала орехотрошачката, великата немска индустрия, а в средата е коленичила над Тереза Мей и оринира върху английската прическа!!!Такава е Германия, никога няма да се примири да е втора!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

39

Питър

преди 5 години

Голямата чистка в Червената армия Сталин прави, защото знае, че идва война с Германия (демек със световния ционизъм) и че агентите на Троцки в армията само чакат момента да се обърнат наобратно и да тръгнат срещу Москва. До голяма степен, благодарение на масирания терор, Сталин успява да спечели войната.

38

Питър

преди 5 години

До Анонимен 38Това е точно така, но ключът е в хронологията - Началото на 1924 умира Ленин и световният ционизъм изпуска от ръцете си държавата, която Ленин им е направил. Сталин взема инициативата и изхвърля Троцки, а после започва да чисти и другите евреи. И какво става след това - Хитлер излиза от затвора и се запътва към историята. Нещата невинаги са такива, каквито официалната версия представя

37

Анонимен

преди 5 години

Има малка неточност в това което Маркс или който там е казал, че "битието определя съзнанието". Вярно е, че битието влияе до голяма степен на съзнанието, особено ако съзнанието е на ниско ниво, както стана в България след промените 89та. Но всъщност Духът определя и ръководи битието, и войната е основна част от битието. Но западът няма дух за война, как си я представят те тази война да я водят - с гей паради, без ресурси, със заеми и раздути военни бюджети, с наемническа армия?

36

Анонимен

преди 5 години

Войните между държави и континенти днес са икономически и също убиват много хора, но невидимо, индиректно и бавно. В развитите западни страни а и при нас, вече няколко поколения не знаят какво е ужаса на войната, никой не иска да праща децата си на бойното поле и да ги получава в ковчези. От друга страна, ядрения арсенал и междуконтитенталните балистични ракети също обезсмислят традиционна война.

35

ГОСТ

преди 5 години

"Ще има ли Трета?"Третата отдавна е започнала. И лесно може да се проследи движението на фронта. Афганистан, Ирак, Сирия в посока Иран. Друга част беше арабската пролет. Войната в Украйна и опита за преврат в Турция. По-интересния въпрос е ще успеят ли военните действия да се запазят само в локални конфликти или ще ескалират в позването на всички налични ресурси и оръжия включителни и ядреното?

34

Василев

преди 5 години

До АТАКИСТНе може най-великият научно-фантастичен филм да е американским, той е руски!!!Сега се снима руският филм "Путин - властелина на великата офшорка"!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

33

айде да ги видим

преди 5 години

Западът не може да води война. Само при най-малък намек за война борсите ще се сринат, ще започнат масови фалити на фирмите. Западните държави едвам свързват двата края с постъпленият от данъц, а като никой не плаща данъци ще фалират. Хората живеят от заплата до заплата, нямат никакви спестяваниа, нямат никакви запаси, супермаркетите ще се изпразнят за няколко дни, няма доставки, бензиностанциите празни, западняците ще почнат да се избиват за парчето хляб а може и да се стигне до човекоядство.

32

АТАКИСТ

преди 5 години

"В човешката природа е заложено самоунищожението"Шварценегер в Терминатор 2.Най-великият фантастичен филм за всички времена!

31

Василев

преди 5 години

Знаете ли кое е най-гадното бе селяни прости, да нямате никакви колонии като Германия, и да се изгаврите с англосаксонския Нов Световен Ред!!!С качество да смачкаш надутите нагли англета, които са окупирали половината свят и черпат ресурсите им!!!Това е много гадно селяни прости!!!Това е превъзходство на немския предприемчив индустриален инженерен дух!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Русия е твърде силна, за да има война. ВСВ беше подготвяна още от 20те когато един чужденец провинциалист дойде в Германия, направиха го канцлер, финансираха го да създаде най-силната армия в Европа и о, изненада! Русия реагира съвсем неадекватно, вместо както е писал Лев Толстой за руския народ "Княжествувайте и ни владейте. Ние радостно ви обещаваме пълна покорност. Ние се нагърбваме с целия труд, с всички унижения, с всички жертви; но ние не съдим и не решаваме", взе, че стигна до Берлин.

29

Василев

преди 5 години

Ceляни ***! Дocpa ми се! Сега трябва да изляза понадвор, а вън е студено! И не знам дали има весник в клoзeта. От вас ми се дocpа!!!Агент Питър Фъкхорс!ЦРУ!!!

28

Тео

преди 5 години

Доста ирационално мислене от страна на автора на статията. Този Гавраило Принцип не е ПРИЧИНА а ПОВОД за войната. А поводи се намират. Ако Фердинанд не беше стрелял срещу сърбите, демонстративно екзекутиращи българи на граничната полоса мислите ли, че Междъсъюзническата война нямаше да се случи? Когато дипломацията допуска грешки, а в последствие не сме склонни на отстъпки така е! Така е било, и така ще се случва за напред. Това, което сега е в Сирия се е случило в Испания преди ВСВ!

27

Василев

преди 5 години

Ceляни ***, според вас мога ли да си насадя рукола в задня двор???Агент Майкъл Пелтек!ЦРУ!!!

26

Иванов

преди 5 години

Ще има ли трета световна.? Ще има? Защо? Защото такава е човешката природа. За какво се бият хората - за вода, за храна, за енергийни източници, за ограбване труда на другия /някаква форма на заробване/. Противниците на войната, помислете и кажете - това преодолимо ли е? Аз знам че не е преодолимо, и затова ще има война. КОЙТО ИСКА МИР ДА СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА, защото ГОРКО НА ПОБЕДЕНИТЕ!!!!

25

Василев

преди 5 години

Запомнете една истина от мен селяни прости, свободата ви е дошла след много кървави войни!!!Най-важната война, която предтои , вие сами трябва да я поведете, да победите селската простотия, която се е загнездила в дребната ви тарикатска балканска душица!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

24

СатаНАТО

преди 5 години

Аз ще се предам доброволно в плен, за да измъчват и изнасилват за да им кажа военната тайна!

23

Анонимен

преди 5 години

Васлев, ти у ред ли си? Как може такива дивотии да пишеш...?

22

Анонимен

преди 5 години

Dnes.bg, ежедневно в сайта ви има по няколко заглавия с покъртителна пунктуация. Между тире, запетая, многоточие, две точки, точка и запетая, кавички и скоби има съществена разлика, но при вас всичко е едно. Вземете мерки... не е сериозно.