84

Су 34

преди 6 години

До Св. Ястреб ЕфендиКакво стана, ти обръщаш ли еврото в тоалетната хартия наречена турска лира или още се чудиш?Скоро за 2 евра ще можеш да си осигуриш тоалетна хартия за един месец напред на цялото семейство заедно с родата при този падеж на измислената валута наречена "турска лира"!

83

Анонимен

преди 6 години

До пуйката ефендиНе знам какво произвеждат българите но като отидат в Одрин се чувстват като господари и турците ще си счупят краката да им угаждат за български левове.А това че за българите в Турция става все по евтино и изгодно е добре!

82

Юнал Джемилов

преди 6 години

До Не понасям пуйкиЗайчо по малко за да няма яки османлииски шамари ей

81

Име

преди 6 години

прав е ердоган, евреите от "свободниq" пазар се *** с всички, само дето е опрqл до братqта си,а не и до сестрите си, все пак конвенциqта на джидорастите е истанбулска, а не брюкселска, или вашингтонска... хахаха..

80

Не понасям пуйки

преди 6 години

До Св. Ястреб Ефенди 90Я сега аз да чуя, какво са създали пуйките или сте едни обикновени бачкатори в изнесените на ваша територия фирми? Освен да сглобявате за друго не ви стига интелекта. Вие сте просто една евтина работна ръка и ако можехте да създадете нещо нямаше да работите на изнесените при вас западни фирми. Нещо да кажеш?

79

Анонимен

преди 6 години

Това част от санкциите на Ердоган към оня коптор ФАЩ ли са ?

78

Gogo

преди 6 години

Що не го призове да си продават златото. Турция е една от страните с най-голямо количество на злато в домакинствата на глава на население. Нека малко да отхлабят коланите. Но и този призив се очаква скоро ... Успех с великия ви президент :)

77

Анонимен

преди 6 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ , ТУРЦИЯ, ПУТИНОМЕЧКАРИЯ ВСЕ РЕЖИМИ!! И ТРИТЕ ФИНАНСОВО ВЪРВЯТ НАДОЛУ!!!100 ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ В ЮЖНА КОРЕЯ ОТ ТЕЗИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ! А ЮЖНА КОРЕЯ ИМА СЪЩИТЕ ПРИРОДНИ БЛАГА КАТО СЕВЕРНА!!ЯВНО ПРОБЛЕМА Е В РЕЖИМИТЕ!

76

Шперплат

преди 6 години

Казват, че турската икономика прегрява, и неуспява да се справи.прекалено много младо население, но скоро ще станат пенсионери и ще им трябват още повече млади хора, което се превръща в омагьосан кръг. Да е жив и здрав Ердоган, че след него ще е "френската революция"

75

Анонимен

преди 6 години

82, направо уцели десятката! Ха, ха, ха много се пънат в коментарите, а всичкото депесар плющи пържоли и салами от прасе...Иначе "правоверните" прасе не кусват. И ракия не пият даже...Правоверни, а...

74

Търговец

преди 6 години

Продавам Турски Лири марка Белана. Изключително фини и меки. Двупластови и изключително евтини. За поръчка над 10 килограма ,сериозни отстъпки!За справки: Турското Посолство!

73

Анонимен

преди 6 години

Ако турците послушат този призив на отчаяние, ще ги призная за най-големите дe6uлu в световен мащаб.

72

Анонимен

преди 6 години

Тръмп съсипа САЩ, вече дори турците не искат фалиралите долари, краят на краврника е близо. Султан Ердоган ще гътне краварите като Севернокорейска ядрена ракета. Купавайте рубли там е истината и в Eвразийският съюз скоро и Куба и Венецуела ще се откажат от долаРа като нестабилна валута на която не може да се има доверие.

71

Handel

преди 6 години

До PD: Пак неграмотни приказки. Турците внясят за 50 милиарда долара повече отколкото изнасят, така че всяко поевтиняване на лирата само увеличава тази разлика. Просто икономика и ислямизъм са две взаимно изключващи се понятия. Инфлацията тепърва ще се увеличава; след някоя и друга година заводите, които сглобяват автомобили и подобни от вносни части, ще престаната да работят и ще настъпе хиперинфлация.

70

Чалгарин дудаев

преди 6 години

Ердоган турските ти лири не стават за *** за зеле.вьв бг ги обменя тия пари рашидов.

69

Финансист

преди 6 години

Официално в понеделник 21-ви Май България изпревари Турция по средна работна заплата в Евро и Брутен Вътрешен Продукт на глава от население в Евро.Това не се беше случвало от над 15 години. Информация от CNN -Turk.

68

Су 34

преди 6 години

До Я.тр.еб Манафл.ли.ятаАз помня времена, когато един долар беше милион и няколкохиляди турски лири и годишна инфлация от 130%!И въпреки това днешна Турция е много по-силна и развита!------------На заклинанието, че турция била по-развита от България вярваш само ти. Затова постоянно същият Ердоган проси пари я от ЕС, я от България, редува ги заедно с поклоните. Последният път беше във Варна.

67

Грюгер

преди 6 години

Спасението е Европейската част на Турция да се пресъедини към България, Анадола да стане родина за кюрди и да ги преобщим към европейските ценности и култура, че на зле вървят...

66

И.Б.

преди 6 години

Нека господин турският президен да продаде двореца, който бе построен наскоро. Тогава ще укрепне турската лира. Ако постанови и откуп в лири за всички неправомерно гниещи в затворите му, може и да стане лироводещ в Близкия изток. Когато президент на такава държава прави такива изявления, то това е показателно за това, какво мисли той за сънародниците си. С други думи - смята ги за непоправими ***.

65

Не понасям пуйки

преди 6 години

До ЮхджанТака ще е като си избирате такъв човек за лидер. Няма на кого да се сърдите освен на самите себе си.Нали мечтаехте за нова османска империя. Който тръгва с голяма кошница накрая се връща с празна и вас това ви чака ПЪЛЕН РАЗПАД.Ще съм доста доволен ако този остане още известно време та повлече цялата държава в канала и се върнете отново в 13-ти век не,че сега сте много напред,но то е помоща на така мразения от вас ИМПЕРИАЛИЗЪМ.Вие хапете ръката която ви помага за това така ви се пада