117

кирил

преди 7 години

тъй като насила хубост не става,въобще да не се занимаваме с македонци.за нас този договор е безмислен

116

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--132;Абе неграмотен Нали само братската ви Русия призна ОМО Илинден.

115

Анонимен

преди 7 години

Освен това след като нито татарския нито персийския ни произход е доказан, и всеки знае , че истприята е субективна наука, защо не асе възползваме от косвените сведения че сме автохтонно население, за да си вдигнем самочувствието както правят макетата напромер?

114

Анонимен

преди 7 години

Не е лесно да си маке, да те тъпчат сърбите толкова много години, да те нямат за нищо гърците, да мразиш най-близкия си народ... това си е трагедия! Мъка, мъка Мъкедония!

113

do 130

преди 7 години

Не съм археолог или историк и нямам извори, но в исторически план войните между траките и гърците, а после и между траките и римляните много напомнят войните между българите и византийците. Някак си изглежда подозрително еднакво. Освен това все още никой не може да отговори защо Аспарух е тръгнал на юг, след като вече си е имал солидна територия в румънско и украинско?

112

Анонимен

преди 7 години

Макетата са типични българи - и сами да са у трамвайо пак че се бутат. Не си мразете рода нещастни селяци. Кой ако не ние ще ви помогнем ако албанците ви напукат.

111

Анонимен

преди 7 години

Македонската нация беше измислена от СТАЛИН И ОТ ТИТО и подкрепена от еничарите от БКП. Десетки хиляди българи бяха изоставени в Македония и оставени на бъдат мачкани, бити и насилвани от сръбските служби. Който кажеше, че е българи и му се разкатаваше фамилията. Десетки години на братят македонци им беше втълпявано от сръбските "братя", че българите са лоши.

110

Анонимен

преди 7 години

"Прав си с изключение на това, че прабългароте са си били тук през цялото време и са били това, което сега наричат траки."Пълни глупости!Това са митове и легенди, които в последните 5 години се разпространяват от разно крайно промити хора и предимно от такива, които никак не са наясно с която и да било съвременна наука. Нито с История, нито с Антропология, нито с Лингвистика, нито с Биология (ДНК анализи и т.н.), нито с Политология ако щеш. Обикновено глупaците разказват тази теза.

109

Анонимен

преди 7 години

Прав си с изключение на това, че прабългароте са си били тук през цялото време и са били това, което сега наричат траки. ..Дай малко извори, сведения от хронисти на базата на които твърдиш това.Защото за противното мога да те затрупам с хроники.

108

Анонимен

преди 7 години

"Всичко, което се отделя от Сърбия трябва да се подкрепя, ако си истински български патриот. Ще подкрепим и отделянето на унгарската Войводина."Точно така!

107

Анонимен

преди 7 години

Затова и ДНК анализа ..От къде изнамериха автентичен трак, че да сравнят с неговата ДНК?Хахаха

106

do 122

преди 7 години

Прав си с изключение на това, че прабългароте са си били тук през цялото време и са били това, което сега наричат траки. Може би е имало и помощ от някакви други арийски племена стигнали до Балканите през Великпто преселение, като например готите, с чиято помощ окончателно сме изхвърлили римляните от земите ни

105

Анонимен

преди 7 години

Всичко, което се отделя от Сърбия трябва да се подкрепя, ако си истински български патриот. Ще подкрепим и отделянето на унгарската Войводина.

104

Анонимен

преди 7 години

Македонците ни наричат "татари", обаче са неуки и не знаят, че тяхната държава е построена в точни и конкретни граници на древната Куберова България.Хан Кубер е син на Хан Кубрат и създава държава България именно там, където днес е държавата Македония. Куберова България е създадена ПРЕДИ Аспарухова България.Всички останали племена и народи живяли на балканите, преди да дойдат българите (независимо Куберови или Аспарухови), са траки.Най-близко е племето Едони. Но и те са претопени като нас.

103

Анонимен

преди 7 години

Надеждите на руската мафиотска провинция Сърбия да вземе земи от Македония умират в момента в който макетата влязат в ЕС и НАТО

102

Анонимен

преди 7 години

Тоя пък, българите нехристияни не му били братя? Ти християнин ли се роди? Ако имаш брат който не е кръстен няма ли да ти е брат? Знаеш ли колко българи нехристияни има в руските републики?

101

Анонимен

преди 7 години

Алоу ей, за ваше сведение прабългари няма, ние сме наследници на държавата на Ситалк, която е възстановена след разпада на Римската империя под името България. Това с прабългарите е гръцка измишльотина, за да ни смачкат самочувствието. Затова и ДНК анализа показва че ние и така наречените траки сме една раса!

100

Анонимен

преди 7 години

Русофилите продължават да ни насаждат идеята, че немаме нищо общо с македонците, а че сме братя със сръбските кучета

99

Анонимен

преди 7 години

"Повечето македонците да мюсюлмани, така че не са ни никакви братя."Това както общо има? То натуралният, истински българин не е християнин ако става въпрос. Пра-българите не са били християни. Вярвали са в Тангра.

98

Анонимен

преди 7 години

А, то за вас никой не е приритал. пКойто ви вземе, ще му белей главата....Е па защо тогаз се рукате- бугарите сте, *** сте. Е па не сме *** татари.