22

Сандо

преди 7 години

Примерно.... Движа се с колата и с двете си деца в нея. Наблюдаваме как четирима едри мъже в униформи се отнасят, меко казано, зле с някакъв кльощав младеж. Не го знаем какъв е и кой е. Аз обаче от тук нататък трябва да обяснявам на децата си, че това са хората (охранители, полицаи, военни) на каито разчитаме, да ни пазят, да живеем спакойно и че това са хората на закона... Трябва да възпитавам в уважение към тия хора. Да обясня, че това черното, което виждат, всъщност е бяло....

21

озадачен

преди 7 години

"Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят.".......Е, как са хем са били там - хем са отказали да се явят? Да не са се крили под наровете в килията?

20

Анонимен

преди 7 години

Искрено, ама много искрено пожелавам на жената снимала клипа скоро да се "сблъска" с такива младежи, за да разбере наистина какво е да си жертва на насилие или престъпление. Вероятно е да си е помислила, че са полицай и това допълнително да я е "мотивирало" да документира случая. Морално ли е в България, винаги престъпниците да са "жертвите" на насилие?

19

Анонимен

преди 7 години

Ами тея след 144 подадени заявителски материала ако лежаха в затвора вместо по масите на заведенията, охранителите нямаше да могат да се изявяват като тексаски рехнджъри.

18

от мен

преди 7 години

"Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят" квооооооооооооооооо

17

Да

преди 7 години

ви светна и двамата.Полицията може да задържа до 24 часа,прокуратурата разпорежда до 72,а постоянна мярка задържане под стража налага само съд!

16

позор

преди 7 години

Явно държавата не може да се справи с бандитите,дано боя им подейства по добре.

15

boiko

преди 7 години

Думите на тази госпожа началник на четвърто рпу звучат като защитна теза.Това,че някой има регистрация означава ли че е заклеймен престъпник или пък дава ли това право на всички охранители да бият безнаказано.Ами че то и Цветан Цветанов го регистрираха защо и него не го бият?!

14

ей

преди 7 години

144 жалби срещу единия и е още на свобода?е няма такава държава.....

13

До живко марков

преди 7 години

Живко, като не знаеш какви са процедурите не пиши глупости, много ти е лесно да пишеш за рекети - т.ъ.п.ак. всичките са докладвани на СГП и от там се взима решение, кой, кога и как да бъде прибран. Полицията, може да задържа лица само за срок от 24 часа, другите задържания за по - голям срок, се издават от прокуратура и съд.

12

Симо

преди 7 години

"Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят. До момента не могат да ги открият...."По голяма глупост не съм чел!Журналистката явно още не е изтрезнела от Нова Година!

11

Анонимен

преди 7 години

Полицаите се хвалят, че човек със 140 жалби срещу него е на свобода и не са го издирвали.......Направо да се чудиш на планетата Земя ли се случва това. А журналистите пишат ето такива работи: "Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят. До момента не могат да ги открият, за да подадат заявителски материали, уточни началникът на Четвърто районно."

10

Анонимен

преди 7 години

Няма значение колко "сигнала" е имало, важно е каква е била конкретната ситуация, да зарежат тази тактика на омаловажаване. Нароиха се от кол и въже охранителни фирми, един бог знае по какви критерии събирани бо..уци; изживяват се като полицаи; позволяват си да бият системно. Аз съм последния, който ще рони сълзи за бит наркоман или швед, обаче грозното е, че така се размива границата кой какъв е и какви права има в тази държава.

9

до No comment

преди 7 години

Ми знаеш коя е фирмата и къде им е офиса,отивай да ги биеш сотаджиите!

8

Анонимен

преди 7 години

каквито и да са тия "доста професионално" звучи меко казано смешно. Доста професионално означава да ги задържат докато дойде полицията и точка.

7

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Правилника на МВР да уточни точния брой провинения и писмени оплаквания за да прибере тези ***.За други пишат няма подадени писмени оплаквания за нарушения.Е наистина Вие в полицията не знаете какво искате освен подкупи рекет и привилигии в условията на труд и заплащане.

6

Извънземен

преди 7 години

До No commentАз съм сотаджия, ела да ме пребиеш. Кажи къде и кога и ще те чакам.

5

Анонимен

преди 7 години

Абе да няма грешка, да не са 144 000 жалби.

4

No comment

преди 7 години

Бой за сотаджиите

3

Извънземен

преди 7 години

Аз насилие не видях. Особено срещу такива наркомани. Това че са му ударили един шамар, не е насилие. Лекарят който е отишъл на место, също е казал че няма следи от насилие. А и след тези 144 сигнала срещу тоя, явно ще си му е добре дошло да бъде пребит като куче, ще си го е заслужил. Не може да тормозиш народа след като се надрусаш и да ревеш че има насилие срещу теб само за един шамар. Ама това ни донесе демокрацията - пикльовци. Иска да е гангстер и след един шамар - иска да звъни в полицията.