44

крокодила Гена

преди 8 години

пише в уикипедия:Като студент Росен Плевнелиев става член наБългарската комунистическа партияи е избран за член на ръководството на партийната организация въвВМЕИ Ленин.

43

Анонимен

преди 8 години

Щом не го харесваме, значи че сме русофили. Боже, ела си събери вересиите!

42

Анонимен

преди 8 години

Хората които харесват това извратено изчадие не заслужават да съществуват, дано поне са напуснали България!!!!

41

Анонимен

преди 8 години

Старите песни в нов начин.............

40

Анонимен

преди 8 години

И Царя го каза - сбъркан е чипа. Б. Борисов проблема е в материала.. Т. Живков на реч през 1944г. - "Другари пред нас е пропаст ние трябва да направим крачка напред" следват бурни ръкопляскания.

39

Анонимен

преди 8 години

Каква помия, какви пет лева? На него не му трябва помия. И с помия и без си е се това, което е.

38

Анонимен

преди 8 години

Палячото не е виновен а хората гласували за него.

37

ЧИЧО ОТ СЕЛО

преди 8 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ДАЙТЕ ПРИМЕР И ПОИСКАЙТЕ ПЪЛНА ПРОВЕРКА НА ЛИЧНИТЕ ВИ И СЕМЕЙНИ ИМОТИ И ПАРИ, В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА ОТ НАП И ДРУГИТЕ НИ СЛУЖБИ ОЩЕ ПРЕДИ 1-Я ВИ МИЛИОН!ПОИСКАЙТЕ СЪЩОТО И ЗА ДРУГИТЕ ОТ ВЛАСТТА И ТОГАВА, АКО СТЕ ЧИСТИ , МОЖЕ ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ , ЧЕ НЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ!

36

Анчо Калпазанчо

преди 8 години

Роско набра старт още първите години на перестройката. Направи си фирмичка без табела на вратата за износ на евтина работна ръка за Германия. Хората, които изнасяше бяха трудолюбиви и доста наивни българо мохамедани /помачета/. Какъв процент от месечната заплата е влизала в джоба на Роско и съдружника му може да гадаете. Когато кадъните се усетиха че съпрузите им не печелят както трябва Роско вече си беше затворил безименната фирма.Така постъпиха още много хитреци с неграмотните българи.

35

Анонимен

преди 8 години

тОЙ се готви за някакъв пост в НАТО или в ЕС затова досажда всеки ден с изцепки.И сигурно колкото по-кухи толкова по-добре за да го вкарат в съответната институция.тОЙ вече си пвярва че е политик хахахахахахахаххахха

34

Анонимен

преди 8 години

Кажете кой плаща да заливате президента с помия?

33

Анонимен

преди 8 години

Там е работата, че голяма част от управляващите са образовани в СССР. Мисленето им е с колектива и отговорност няма. Анонимността е гарантирана и кражбата сигурна. Дори и да възкачи колектива, който сам го е избрал. Отговорност не носи. Така от едно голямо Белене. Се пръкнаха стотици малки хотел че та без документи по морето.

32

пффф

преди 8 години

Роска трай си повечко, защото ти си със сигурност една от най-големите издънки на генофонда от Ботевото време насам. В теб има 44 + Х + Х хромозоми правейки те класическа девойка но по външни белези някак го докарваш момченце. Не забравяй хапчетата естроген, за да поддържаш статуквото на безхарактерност.

31

Анонимен

преди 8 години

Леле, ужас. Вече всеки ден слушаме сентенции. Цял народ трябва да минем на антидепресанти.

30

Анонимен

преди 8 години

Ко? Не!

29

Анонимен

преди 8 години

"Недопустимо е народът на Ботев и Левски да бъде сочен за пример на корумпирана нация в Европа"...Правилно!Не българския народ, а политическия,икономическия и финансов елит,управляващ САЩ и ЕС,в това число и БГ,са корумпирани!Бедни ни,бедни Плевньо,поради що не си затвориш устата и престаниш да ни срамиш по света?За такива като тебе е казано,че мълчанието е злато!Млъкни- и БГ ще си възстанови златния резерв!

28

Brut

преди 8 години

Rosko, zasto pozvoliavash nezakonen iznos na bg elenergia v Turkiye?! Nali si glavnokomandvast na bg asker?! Kakvo pazish?! Zasto pozvoliavash pazar v bg na kartelite za gorivata?! Koi te izbra za prezident - kartelite i monopolistite li?!

27

Анонимен

преди 8 години

Само да напомня, че не сме президентска република. Явно доста хора не са наясно с държавното ни устройство.

26

Анонимен

преди 8 години

"заради тежкото наследство от комунистическото минало"Част от това наследство си и ти, комсомолецо и член на БКП, перач на червените куфарчета на покровителя ти - другарят Лазар Причкапов.

25

Анонимен

преди 8 години

Не беше ли тоя дето в Народното Събрание си измисляше какво е казъл Левски ? Егати безсрамника !