13

ODESSA

преди 8 години

Хайде сега. Това са войнйте на алах. Разбраха, че със оръжие не може. Спрени от поляка Ян Собиески и бити като кучета пред Виена. И сега подмолно. Ще си намерите майстора както винаги мечката ви дебне.

12

всички гледни точки

преди 8 години

Вземете се информирайте в какви условия са принудени да живеят тези бежанци в Турция и тогава говорете за тях! Путин май малко избърза с "затоплянето" на отношенията с Турция! Чакаше май това да доведе до подобряване на отношенията между Асад и Ердоган, но очевидно това няма да стане! Ердоган си е лицемер до мозъка на костите!

11

прав си донякъде

преди 8 години

До ТурчиHaза хуманността е така но това са от вашите хора !!!само , че ердоган не помага безкористно-търси да увеличи влиянието си в мюсулманският свят...освен това ердоган не харчи свои пари а на данъкоплатците като същевременно синовете му печелят от контрабанда . ес също показва чрез отношението си към гърция , че може да помага когато се налага. за мен най-голям терорист са щатите който подтикнаха опозицията в сирия,бомбандираха сърбия и убиха кадафи и садам

10

Анонимен

преди 8 години

Кажете нещо за фалшивата диплома на мустака, заради която противозаконно е президент.

9

Су 34

преди 8 години

Издръжката на 3милиона бежанци за 5 години струва 11 милиарда долара, Турция даде урок по хуманност на целия свят-----------Помним го вашият хуманизъм още от 1876 г. Тогава онези 30 000 бежанци от Априлското въстание просто ги избихте!

8

Анонимен

преди 8 години

"Издръжката на 3милиона бежанци за 5 години струва 11 милиарда долара, Турция даде урок по хуманност на целия свят"Хуманните държави не искат пари и безвизов режим от ЕС в замяна.

7

Су 34

преди 8 години

И аз викам браво, единствената нация в света с толкова бази за подготовка и въоръжение на терористи. Всеки ден през турско-сирийската граница върви поток от оръжие и хора. Но като се правите на велика нация с претенции ще е така - още и още атентати ще има докато клекнете напълно!

6

SPOR

преди 8 години

Изказването на Ердоган може да се обори много лесно .Цял Свят знае че ИДИЛ се финансира от Данъците на турците .Далаверата е селска , типична за Турция - Синовете на Ердоган да изкарат пари .Чудя се обаче - в Турция няма ли нормални Хора , да се вдигнат и да го съдят този , в ХАГА .

5

м дааа

преди 8 години

До Турчина И аз това ти казвам , че замазва очите на хората както прави и Бойко с магистралите , П.П.:според бойко България е с номер1 по ръст в Европата

4

Анонимен

преди 8 години

Асад не прави атентати в Турция, а Ердокой тръгнал да обяснява как ИД едва ли не били миротворци.

3

м дааа

преди 8 години

И този като наш Бройко. Плаща фалшифицира избори отстранява неудобните (кюрди и умерени ) и с дявола(ИД) стана приятел само и само да убеди хората че ако не е той държавата ще падне.

2

Анонимен

преди 8 години

Терориста вика дръжте терориста.

1

Анонимен

преди 8 години

Ердоган иска да завладее Сирия и България и да избие кюрдите.