22

Анонимен

преди 8 години

Путин и Хитлер са едно и също. Само дето живеят в различно време.

21

Анонимен

преди 8 години

Има много още да жалят за ИД, купуваха си на безценица петрол, продаваха си оръжията. А сега келепира е на път да спре. Мъка, мъка.

20

тя

преди 8 години

Путин е единствен в Света , който зачита държавното управление на една страна независимо от това дали е добро или не, но както казва тай това са хората с които може да се преговаря , а не шайка разбойници алчни за пари и власт! Американците ги кръстиха "умерена опозиция", как го измислиха само...те са техни съмишленици.

19

РОССИЯ

преди 8 години

оргиналното заглавие е Лидеры Франции, Британии, Германии и Италии попросили Путина повлиять на власти Сирии

18

Анонимен

преди 8 години

Европа в момента може само да ***'а ***

17

РОССИЯ

преди 8 години

кои сте вие европа как ще командвате на чужда държава кое ще е президента.правителтво и президент се избира от народа.лош или добър народа има глас .ние избрахме росен той какво направи за страната ни -- нищо но го търпим втори мандат няма да има президента ни.това е глас народен а не европейски или американски.

16

(-_-)

преди 8 години

На Кончита пръста.. Това не е пръст бе!! Оригиналната статия е със следното заглавие:"Западноевропейски лидери казаха на Путин в телефонен разговор, че примирието в Сирия трябва да бъде закрепено"от 4 март 2016 / 15:17 .. за два часа сменихте едно заглавие.. то бива некадърност, ама това вече си е ...%$@

15

Tom Brady

преди 8 години

Путин да не размаха искандери

14

пари и пак пари

преди 8 години

Уважаеми читатели,не е важно да ли е истина заглавието и написаното от долу,важното е да се хареса на спонсорите от една фондация....

13

Анонимен

преди 8 години

iskat da darpat ushite na djuji

12

смЕх

преди 8 години

Ха-ха кои бЕха тия не разбраха ли ,че могат да размахват нещо си само на такива като нашите петна .

11

АТАКИСТ

преди 8 години

Честит празник, братя българи! Днес отбелязваме 138 години от края на една тирания и възраждането на една велика страна каквато е България. Нека да отдадем почит на нашите прадеди, братя и сестри, които са дали живота си, за да можете днес да живеете мирно, свободно и независимо. В края на османското иго, се зароди връзка между България и Русия, която не може да бъде разрушена или погубена. 138 годишна история не може да бъде забравена или заличена!Владимир Путин 3 март 2016 г.

10

Анонимен

преди 8 години

Vajnoto e koy prast razmaha zapadna Evropa,te zaroveno ku4eto...

9

bg

преди 8 години

Ne razbrah kak po tochno sa razmahali s prust.

8

Анонимен

преди 8 години

Първо не трябва ли сирийския народ да определи кой да му бъде президент, и второ за размахването на нежни пръстчета към Путин , тия меки китки не разбраха ли че няма как да се приготви омлет без да се счупят първо яйцата.

7

Анонимен

преди 8 години

AZ KAZVAM CHE BASHAR ASSAD SI OSTAVA PREZIDENT DOKATO NARODA ISKA TOVA ! OPOZICIATA DA SE PRIBIRA PO DOMOVETE SI! EC I AMERIKA DA NE SI POZVOLQVAT DA RESHAVAT KOI I DOKOGA SHTE UPRAVLQVA ! KONFLIKTA V SIRIA E IZKUSTVEN I SAZDADEN OT USA I EVREITE KOITO VECHE TRQBVA DA BADAT SADENI ZA GENOCID NA NARODITE ! PUTIN NE TRQBVA DA OTSTAPVA OT POZICIITE SI ? USA NAKARA SVETA DA VI NALOGI CANKCII VAPREKI CHE BQXTE MIROTVORCI V IRAN ZA QDRENNATA PROGRAMA !

6

пак ли?

преди 8 години

Къде го видяхте този"размахан пръст"голям цирк е този сайт!

5

тя

преди 8 години

Мижитурките да размахват пръст на велика военна сила е смешно и жалко!

4

ognyanz

преди 8 години

Примирието е договорено между САЩ и Русия. Западът имаше достатъчно време да направи нещо без Асад, и то се случи - създаването на Ислямска държава.

3

тя

преди 8 години

С Асад или без Асад ще каже сирийския народ, не ерокомандирите!