120

Анонимен

преди 8 години

"Анкара ще смята за агресия ситуация, при която неин боен самолет наруши въздушното пространство на Сирия и бъде свален от руска зенитна ракета."Хахахах! Ех, ислямистка работа - те могат да нарушават, на тях не може да им се нарушава. Спокойно, ще капе американски скрап, пълен с ислямяги : )

119

:D

преди 8 години

До всички ученици, малки и големи - пише се милИАрд, а не милЯрд. Не казвате милЯрдери, нали?Не ми е забавно да чета постове вече.

118

страх ги е

преди 8 години

Турските ВВС моментално са прекратили полетите в района на турско-сирийската граница. Страх ги е. Защото вече са засекли радара на С-400.

117

Патриот

преди 8 години

Тоалетна хартия, повече тоалетна хартия за турците - оплетоха се отвсякъде.

116

Анонимен

преди 8 години

На Ердоган някой трябва да му набие канчето. Не харесвам ни Русия, ни САЩ, ни Турция, но всички ще имаме полза, ако комшиите малко се кротнат и си седнат да дупетата.

115

.

преди 8 години

Двойни стандарти - те могат да свалят чужди самолети над сирийска територия, а ако им свалят техен в Сирия това е агресия и войната започва. НАТО добре ги е дресирало и нахранило. Палячовци.

114

Vb

преди 8 години

Плановете за имперска Турция, като гледам може и да не се случат.

113

бобо

преди 8 години

До П.ПетровНапълно съм съласен с теб

112

ОК

преди 8 години

Оле търсете работа и работете погрижете се за държавата не се мъжествайте с компа

111

Анонимен

преди 8 години

"Анкара ще смята за агресия ситуация, при която неин боен самолет наруши въздушното пространство на Сирия и бъде свален от руска зенитна ракета."Значи руски да не нарушава ама турски може? Нещо не ми се връзва тука историята или щот са от НАТО двойни стандарти може?

110

бг

преди 8 години

еми и ние ще го отнесем покрай Нато.......и Турция и то от нашите братя

109

Румбо

преди 8 години

До Strikerдо 155 Само дето не е имало нарушения на турското въздушно пространство!Е,удари срещу турския интерес в Сирия определено е имало и не е само петрола!Там е заровено кучето.

108

диктатор и убиец

преди 8 години

Махнете снимката на този диктатор и убиец!

107

Анонимен

преди 8 години

Руски специалисти, запознати с радиото R-862M VHF, разположено на Су-24М, заявяват, че този модел изисква превключване на допълнителен режим на работа на приемника, за да се получи информация по канал за спешни ситуации в диапазон ултрависоки честоти (UHF) и високи честоти (VHF).Това е. Руска техника !

106

Анонимен

преди 8 години

Ердоган се обърка от страх !Защо ако свалят турски самолет над Сирия ( чужда държава ) е нарушен суверенитета на Турция ?Турция не нарушава ли суверенитета на Сирия ?

105

Shark

преди 8 години

Така значи, ако бъде свален турски самолет е агресия, а когато е свален руски самолет не е. Нагли турци, сега като ви спре износа към Русия, като ви замразят газовата тръба и атомната централа ще видите кон боб яде ли. Да дойде да ви ги направи презокеанската *** обонго!

104

П.Петров

преди 8 години

Навлизането на турски военен самолет на Сирийска територия без разрешение от международно признато сирийско правителство по всички международни норми е агресия и Сирия има пълното право да се защитава. Ердоган сам я надроби тази попара и ще си я изсърба цялата. Да не се изненадва , ако сирийските и руските ПВО системи прихващат турските самолети още с излитането им.Предполагам подобен ще е отговорът на Русия и Сирия с препоръка да го прочете 10 пъти, за да е предупреден.

103

bg

преди 8 години

"Подобен инцидент е възможен и той ще ни застави да вземем мерки, които, безусловно, не се обсъждат", заяви Ердоган.Абе нищо лично спрямо турците,ама все ходят на престрелка ама с ножове, вие чували ли сте за ядрено оръжие? (особено тия дето ги произведоха последните години,а не ония над Хирошима)

102

Дедо Гого

преди 8 години

Това момченце е спало на течение...Ако турски самолет влезе в Сирия и бъде свален - това е агресия срещу Турция...Откога Сирия е турска провинция, да питам ? Разбира се, че ще бъде свален и тогава ще ви видя какво ще правите ? Ще ходи момченцето да мяучи във Вашингтон, предполагам.

101

Паметлив

преди 8 години

До Анонимендо 152 Трябва да си пълен ***,за да поставиш НАТО над България!Българският интерес е по-важен от всякакви ценности-били те *** или православни!