133

Анонимен

преди 8 години

Кретенът от Банкя не знае нито какво е държава, нито какво е политика, нито какви са реалните проблеми на хората! Мутрата си е Мутра, тъй като е заинтересована единствено от успеха на собствената си Мутренска фирма, каквато е ГЕРБ!

132

bobo

преди 8 години

За съжаление това е начина да те чуят в тази държава....Иначе ще си седят с месеци на протести и няма кой да ги чуе! Точно такива протести трябват за да ги чуе цялата държава....Колко време имаше протести срещу Орешарски без да има смисъл??? И накрая хората се отказаха.....В всички държави така протестират блокират цялата държава докато не бъдат чути!!!

131

европата

преди 8 години

До ПротестКое им се полга? Хилядите преференции истанали от комунизма? Пенсионират се 15 год. по-рано + 20 заплати, т.е. 2 преференции за едно и също нещо. За "извънреден" труд - пари + доп.отпуска - пак 2 преференции за едно и също. Било от едно време така, нека така да си продължава - до кога?

130

Анонимен

преди 8 години

Правото е на тяхна страна. Без полицаи, не държава а анархия. Нямам полицай в рода си и не съм такъв, но към тях трябва да има специално отношение, зашото те са единствената защита на реда и закоността.

129

Анонимен

преди 8 години

Защо тези въпроси не ги задавате на Волен Болен който блокира София по собсвено усмотрение по всяко време и по всеки начин. без да го е еня за гражданите? Мин седмица беше невъзможно да си свърша работата в едно от министерствата понеже достъпа до там бе ограничен заради Болен? Някой ще ми върне ли направените разходи? Хората-полицаите поне имат позиция и си я отстояват, а раята стои, драска и манипулира, вместо да се замисли, че днес тях ще орежат утре нас, вас, родителите ви и т.н.

128

Мда...

преди 8 години

Ами нека тогава да обвържем заплащането с производителност както и би трябвало да е и да видим дали при сегашното им КПД дали някой ще вземе повече от 200лв.Иначе само придобивки им дай, задължения не... е, няма как да стане!

127

случаен

преди 8 години

Каква ли песен ще запее Сашко ,ако някоя вечер докато си спинка сладко му влезнат станчинари да го сурвакат па и некой други неща да му се случат ааааааааааа!!!!

126

Анонимен

преди 8 години

Е как да мислят, като нямат глави ами палки в ръцете. Биха в София, наред биха по време на БСП и протестите. Пазеха с палки 1 година парламента. А сега искат пари и заплати и да не правят нищо. Мога да говоря много по тази тема - културата на БГ полицията, ефективноста. Колко хора пребиха за нищо, а нарко босове с милиярди в сметката се разкарват с джипове по София?

125

европата

преди 8 години

До КоцетоKoце, ще ти обясня ясно и кратко (не като юрист) - тези вчера протестираха незаконно (без разрешение и т.н.) за нещо, което засяга само тях, единствените с толкова много привилегии, и то останали от Бай Тошово време. Затварянето на СУ например беше по политически причини - коренно различно нали? А и второто засяга всички или почти всички.И 2 въпроса:-Защо не протестират за по-добри раб. условия например, а само за заплати?-Защо толкова години не приемат никаква реформа?

124

к У к У р У к У

преди 8 години

тея имат пищови и ще намажат. Ние сме полицейска държава и това е някакъв фарс. Заплатите ще им станат големи ще видите че Боко сега ще оправи положението и ще стане техния херой

123

чакай малко

преди 8 години

До Ранобуден студентЗабрави ли че тогава протестите бяха уточнени предварително, кога и къде ще се случват, забрави ли че полицията "щурмува" университета, забрави ли, че полицията биеше протестиращите, забрави ли че полицаите разправяха че ОК да има протести, щото взимат по 50лв отгоре, забрави ли че се оказа, че на 50 000 хил полицаи, всъщност със зор събраха 2 000 да пазят в София, забрави ли че тия от Стара Загора, Пловдив бяха на хотел, и, и...

122

Подкупников

преди 8 години

Радвам се на работата си и на това, че преди 20 години не тръгнах по полицейското поприще. Завърших висше, нямаше работа и аз се цаних за полицай. Една година ми уреждаха място. Няколко пъти попитах, дали трябва да се даде нещо..."Ама как така, че баща ти създаде полицията в гр.....Все нещо пречеше,все имаше спънки. Без малко да заработя за службите в София, отколкото в родния ми град.Слава Богу!

121

Анонимен

преди 8 години

Полицаите по принцип не мислят. При тях и военните важи максимата: "Мисълта, убива действието". Те или действат, или спят, или ядат или гледат нещо да откраднат.А народа трябва да се грижи за тяхното благоденствие и да им се кланя.Да, ама на народа му писна от хрантутници, които нищо не вършат, а само гледат как да им мине денят по-бързо и ка да са скатаят.

120

гербофон

преди 8 години

В България какви ли не тиквеници имат право а МВР служителите нямат - айде марш ***!

119

Иван

преди 8 години

Който е силен той определя правилата. В една силова държава това е МВР-то и за това те са в правото си, а не студентите и т.н.

118

gost

преди 8 години

predi 2 mesetsa v germaniya protestiraha poshtite dve sedmitsi ne se raznasyashe poshtata .uvolniha vsi4ki poshtalöni i vsi4ko se opravi .predlagam sashtoto i tuk uvolnenie na vsi4ki politsai do edin te taka i ne varshat nishto.nazna4enie na novi hora ili vaobshte bez politsiya i s tyah i bez tyah e sashtoto v bg golyama prestapnost

117

SAW

преди 8 години

Господа от МВР, вратите на аерогарите са Ви широко отворени....

116

Анонимен

преди 8 години

185, я го цитирай тоя закон:) Член номер,алинея?:))Или чу нещо в кварталната кръчма?....Ама не го разбра:)

115

Коцето

преди 8 години

т.е срещу противоконституционно управление на държавата с незаконни средства.

114

е как кой

преди 8 години

Как кой ,Слави Трифонов ,кой .Нали 20 г пя ,забрави за правилата ще променяме играта ,само ние ще сме важни ,може ли нещо някой да ни каже.Славито е един анархист и *** ,който съсипа БГ.