41

Работещ в Германия

преди 9 години

Съсипахте България,изгонихте ни от родината,оставихме си семействата и децата.Ние сме другите в Европа,мъчим се като последните роби да оцелеем.Живота тук е истински,а в България имитация и жалко съществуване.Свалете си розовите очила и помислете как да върнете загубените хора емигрирали от страната си.Възстановете производствата,помогнете на народа си да живее,а не да съществува в мизерия.Прогонихте ни от красивата ни родина,накарахте ни да се срамуваме като говорим за България!!!

40

Ангел

преди 9 години

Четете Михаела Лозанова:"поддържайте ануса здрав и чист" и прочие съвети.....И много неща за раждаемостта ще ви се изяснят

39

Berlin

преди 9 години

Новината всъщност е позитивна. Българската нация е толкова некачествена, че изчезването ѝ само ще подобри генофонда на планетата. :)))

38

Анонимен

преди 9 години

С "медийната" подкрепа на днес. "бг"

37

пенсионер

преди 9 години

За 50 години управление / кражби / на БКП сега БСП толкова се постига. Ако ни управляваха комунистите прекръстили се на социалисти 100 години вече нямаше да я има нашата татковина . Само си представете някои от т.н. управляващи : - Тодор Живков - неграмотен овчар от Правец и наполовина българин и наполовина ром . - Станко Тодоров - неграмотен сарач човек който шие юздите на конете и магаретата. - Иван Славков - златен зет пияница и пройдоха . Сега ни управляват техните наследници .

36

Анонимен

преди 9 години

Мдаа... Това е краят на България, Четвъртата /и последна/ национална катастрофа. Да благодарим на всички управлявали от демокрацията насам. И на Сорос за Десетилетието на ромското включване. "Какво ще кажат в Брюксел", а?!?! Затова се затрихме!!!!!!!!!

35

joro

преди 9 години

вече почвам да си мисля че е по добре да изчезнем,ние българите се оказахме такава долна злобна алчна бандицка ,и мошеническа пасмиса ,че това ще е наи добре !!

34

Анонимен

преди 9 години

VSICKI POLITIZI V POSLEDNITE 25 G. SA NAZIONALNI PREDATELI.

33

Анонимен

преди 9 години

Тато ако се обърне и види докъде ни докараха тия некадърници за 25 години ще се прекръсти и обърне обратно. 500 години сме се запазили като народ, а тия престъпници ни унищожиха за четвърт век.

32

Анонимен

преди 9 години

Stavame vilaet i za 5 god stavame nay gordiya narod v evropa

31

българин

преди 9 години

Стига с тези пари и условия за живот.Причината е в срива на моралните ценности.Отдавна детето не първостепенна ценност за българката.Тя се очерта като една егоистка,и като развратница,която иска да има безконтролни секс-връзки,да живее живата като едно неспирно удоволствие,и да не се грижи за никого.Кой да ражда българчета-мъжът ли?Навърши ли 20 г.,българката насила да бъде омъжвана.Друго решение няма.Иначе *** до ***,стара мома до стара мома,майно льо.И изчезваме като народ.

30

кво питате сеа

преди 9 години

"държави по-добре от нас се множат"Ми не. Най-малко се множи ней-напредналата - Германия. Обясних: хората са по-богати, имат повече възможности за кариера и кеф и отлагат децата за по-късно, като и броят им намалява, понеже имат по-големи амбиции за детето си и концентрират всичко в 1, най-много 2.Впрочем това започна още от 70те год... кво, Бай Тошо е демократ ***!???Ай стига с глупостите..!

29

Анонимен

преди 9 години

Българя се увеличила като численост по време на съветския план *** - отговор на Маршал плана на американците. Същото може да се наблюдава в Гърция надута от Евросъюза. Потекат ли пари хората се множат. Няма ли пари хората си заминават и намаляват докато не стигнат до бройка, която държавата може да потдържа със собствени сили. При нас такава бройка няма. Трябва пенсиите да се забранят и социално да се подпомага само раждаемостта и образованието а бежанците- имигранти да могат да бачкат.

28

Анонимен

преди 9 години

Не знам... Изчезвали са нации през историята в следствие на катаклизми, епидемии, войни. Ама през 21-ви век в мирно време да се стопи един етнос и по-лошо - на негово място да се развъжда друг, това си е съвременен геноцид.

27

Анонимен

преди 9 години

Намаляваме но за сметка на това индийците се увеличават. Те си мислят, че така ще е вечно но българите ги издържат с мизерните си пенсии и заплати. Ще дойде време когато няма да има пари за тях защото българите ще са изпукали и нема кой да храни умните и работливите индийци. А тогава, индианците ще нападнат управниците защото няма да има кинти и с България ще се приключи.

26

34 до 41

преди 9 години

"защо ни приемат като не сме готови?"Щото оревахме орталъка! Обвинихме ги, че няма солидарност след разделението на Европа през Студената война и те се съгласиха с 300 зора (щото техните данъкоплатци бяха и са против)Какъв "членски внос", те толова милиарди са ни дали, че и 200 години не можем (и няма) да ги върнем...

25

Стамат

преди 9 години

Честито!Всичко върви по план. Оня на Ран ;-)

24

кво питате сеа

преди 9 години

Е какво е виновна демокрацията и Европа че хората са по-богати и си гледат кефа вместо да раждат деца? (по-точно раждат, но по-късно и по едно)

23

Анонимен

преди 9 години

А бюрокрацията и неискането да се приемат критики за по-доброто кара българите да не искат да живеят на българска територия. С две думи: Правителството и институциите нямат лигитимност, само фасадна такава, а зад тях стоят глобалистите и пврверзията.

22

Анонимен

преди 9 години

Нали се сещате за онзи депутатски виц,как сутринта се събудил депутата,народа го няма,но бюджета е налице,усмихнал се и пак заспал.Та ако може правителството ще направи така,че да се топим не по 9,а по1000 на час.Опитва се всячески да ни усмърти - заплатите малки,тока постоянно се вдига без причина и т.н