36

@48

преди 9 години

убийството е правилно !!!???????

35

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До : ,,русофил = българофоб! Направо ме е гнус от вас комунистически прасета..''А НАС ОТ ТЕБ - еврогейско теле!

34

Анонимен

преди 9 години

Кремълската хунта ще реагира,като свалянето на малоазийския самолет,със съболезнования.

33

Ф.С.В

преди 9 години

Колкото и да ви се струва далечно- ние сме на ръба на една много дълга и голяма война - целият Арабски Свят е разклатен от американоеврейски интереси- сега клатят Украйна и Русия- защо няма такива войни в Южна Америка? защото там американци не се допускат да им се месят в вътрешните работи- Там американските посланници са господин НИКОЙ -Жалко е че Германия дожувя да се управлява от евреиско лоби- така е почти навсякъде -както и в БГ - 16 милиарда дълг- това е само началото на края ,,,

32

Анонимен

преди 9 години

Путин не би посегнал на кадър на Елцин, много малко хора знаят защо. Също толкова малко хора знаят защо Елцин е посочил Путин за свой наследник и какво му е казал на излизане от Кремъл.Повечето предпочитат да мислят Елцин за предател и не знаят защо е избрал Путин, който да спре ликвидирането на Русия след разпада на СССР.

31

Анонимен

преди 9 години

меркел иоланд както и *** да си гледат престъпните държави,никой не им иска мнението.убийството е западна провокация вероятно на цру

30

?????????

преди 9 години

Латвиненко,Политовская,Немцов,.......

29

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До : ,,Русофилистите дали осъзнават, че ако се тръгне с агресия, ще бъдат третирани като ***?''ЕВРОГАЙКИТЕ дали осъзнават че ако посегнат на мнозинството от българският народ ще им бъде приложена съкратената процедура- ЛЯВА РЕЗБА - ДЕСЕН БОЛТ! ПРИВЕТСТВАМ откриването на ловният политически сезон в МОСКВА и е крайно време и тук да ПОЕМЕМ ЩАФЕТАТА! РАЗБОЙКО,РОСА ПЛЕВНЯТА,Д. МИТОВ , И тук е пълно със антибългасрски глигани които е крайно време да посаледват НЕМЦОВ в небитието!

28

до36

преди 9 години

Не е по нареждане на Путин, но Путин е виновен че в Русия цари такава... микродемокрация, че никой, който си отвори устата, не е сигурен за живота си. Русия е там, където развитите общества са били преди 2 века!

27

Атлас

преди 9 години

Няма сила която да ви спаси нито на небето нито на земята англо-циониска ***.......

26

Анонимен

преди 9 години

MEGDUNARODNATA POLITICESKA MAFIA OSTRO OSAGDA SMARTA NA EDIN PREDATEL,NADIAVAHA CREZ NEGO DA SVALIAT PUTIN,NO BOG PAZI PUTIN I RUSIA

25

:)

преди 9 години

Само *** може да предположи, че е убит по нареждане на Путин. Ако го искаше мъртъв, щеше да стане в катастрофа или щеше да се "разболее" от тежка болест. 100% е атака СРЕЩУ Путин. От кой - не е ясно. Украинските фашаги, мераклиите за властта в Рашата, западните разузнавания.... мераклии не липсват.

24

напред!

преди 9 години

Народите ще се обединят срещу *** също както срещу Хитлер навремето.На същото куче - същата тояга!

23

Ф.С.В

преди 9 години

Господата от ЦРУ знаят кои са убииците - нали те им плащат предварително ,,,,,

22

Прутос

преди 9 години

Тотална атака срещу Путин. Не му дават да мигне. Дано издържи още един два месеца. Лесно не е да си глава на най голямата империя. Императорите ги свършват отвътре.

21

Гнус и поквара

преди 9 години

След като не признават МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО,сега отново показаха ,че не признават и ХРИСТИЯНСКОТО ПРАВО НА ЖИВОТ.

20

Анонимен

преди 9 години

Русофилистите дали осъзнават, че ако се тръгне с агресия, ще бъдат третирани като ***?

19

Анонимен

преди 9 години

Има един принцип в правото, който се нарича презумпция за невинност. Запознайте се с него, преди да хвърляте обвинения кой го е убил, "смели защитници на демокрацията".

18

Империя на ЗЛОТО

преди 9 години

СРАМ.

17

Коль

преди 9 години

Срещу бруталната диктатура на най-свирепия диктатор на 21в. *** борбата е трудна! Да почива в мир