21

Анонимен

преди 9 години

Бойко, кажи нещо защо моите деди са прокудени от Одринска Тракия

20

илиана

преди 9 години

така е, когато необразовани хора гласуват за олигархията. За съжаление това не може да се толерира повече. А интересното е, че все още си мълчат за това кои се източили парите на хората от КТБ и къде са те? Още какво става с ЧЕЗ, докога мафиоти ще присвояват пари? Защо трябва частните пенсионни фондове да отидат в НОЙ?

19

Анонимен

преди 9 години

НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА КОНТРАБАНДАТА С ЦИГАРИ И ГОРИВА,НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ЕЖЕГОДНОТО УКРИВАНЕ НА ДДС В РАЗМЕР НА ОКОЛО ПЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА.БОЙКОО,НЕ ЗАНИМАВАЙ И НЕ ОТКЛОНЯВАЙ ТЕМАТА.НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ЦИОНО ФАШИСТКАТА ХУНТА ПРЕВЗЕЛА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ,НЕ ОСТАНА МИНИСТЪР ,ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО ДА НЕ Е ХОДИЛ В ИЗРАЕЛ ДА СЕ КЛАНЯ НА СТЕНАТЯ НА ПЛАЧА-ПАЛАЧА ЦИОНИСТКИ.ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ,БОГ ДА ПОМАГА НА РУСИЯ

18

FELIKC

преди 9 години

T. ЖИВКОВ Е ЗАЩИЩАВАЛ БЪЛГАРИЯ ДОКАТО ТИ СИ ЕДИН ОБИКНОВЕН ПРЕДАТЕЛ НА КОГОТО СКОРО ЩЕ ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ КАКТО И НА ВСИЧКАТА ПАСМИНА УПРАВЛЯВАЛА БЪЛГАРИЯ ОТ1989--ДОСЕГА---БОКЛ

17

Анонимен

преди 9 години

По време на Руско-турската освободителна война през Дунав минават заедно с руските части 34 000 румънци и забележете само 17 000 български опълченци....Когато слиза от Радецки Ботев чака към четатата му за няколко дни да се присъединят стотици-присъединяват се точно двама...На Шипка-заедно с редовните турски части хълма е атакуван и от българи от съседните села...На българите трудно им се напуска прегръдката на султана май :) Така че ГЕРБ и ДПС могат да успеят в начинанието си :)

16

Анонимен

преди 9 години

Ако възродителният процес беше продължен разумно сега нямаше да има проблема ДПС/ДС/,но комунистите ги набутаха във властта с едничката цел-ОРТАЛЪК С ТЯХ !! Но уви турските комунисти/ДС/ излязоха по-умни от тях !!!

15

Анонимен

преди 9 години

Нали Тиквеника е участвал? На него няма ли кой да потърси отговорност? Или всичко е да не дразни *** от ДПС за да е на власт и продължава са краде. Този е толкова долен предател колкото не можете да си представите! Отвръщава ме до дъното на душата ми!

14

Рязан Кольо

преди 9 години

Какво се чудите ? Вероятно Доган му е прехвърлил некоя печеливша фирма на Кратуня и сега ще им се нагъзи за да изгони ПФ както иска Местан.

13

до 9

преди 9 години

айде анадола пак налази. Тук обсъждаме европейски дела, не мангало-анадолски

12

DD

преди 9 години

Всичката Мара втасала, ББ ако не дъвче възродителния процес, дъвче досиетата. Това е било по времето на един друг ред и един друг строй- като не можем да си решим наболелите проблеми сега, че ровим миналото. А след като толкова години не ги решиха тези проблеми, да се замислят колко са кадърни.

11

Анонимен

преди 9 години

Ти, БОЙКО си виновен за възродителния процес.Ти участва в кампанията през оно време

10

В.Узунов

преди 9 години

Бобото и ненята ги беха бахтали тогава милицичта. Тогава ни смениха имената ,но око за око,зъб за зъб!.Главите на виновните на дръвника и с ятагана .Това е истината.

9

Анонимен

преди 9 години

Още по-странното е защо на теб никой не ти търси отговорност....А има защо, и то много има.

8

Кво да кажа

преди 9 години

Тоя не ни има за 2 стотинки , пълен *** ! Знае ли турците колко народ са ислямилизирали ? Знае ли колко милиона българи са убили през годините ? *** долен да умреш в адски мъки ,а че ще гниеш в АДА не се съмнява никой !

7

..

преди 9 години

Ясно е че не ги пише Борисов тези изявления, а разни ПР-и. Едва ли той го вярва това сериозно, защото слави Живков и концлагера на безправието НРБ. Но на този ден тези думи трябва да се кажат, и да се кажат от премиера и президента.Но само с думи не става. Щом са съпричастни в отричането на възродителния процес, нека отидат на възпоменателните церемонии и да изкажат това пред хората, а не във...фейсбук!?Защо позволяват само ДПС да е там, и да бае на електората срещу всички останали партии?

6

Анонимен

преди 9 години

Жалко е че наяите политици не са като гърците- каквито ще да са, поне са патриоти и никога не биха продали историята си и достойнството, камо ли на турци

5

Анонимен

преди 9 години

Уф писна ми вече от този възродителен процес. Ореваха света за едни пикиливи имена- искаха турция, казаха им да си ходят там, сега защо ги били пратили в турция. Хайде стига сте ни знамивалаи с тези калпави имена- преди векове са секли глави заради цветни дрехи и едно извинение няма. забравихме как заплашваха да се върнат с танковете, взривяваха и вееха знамената на турция. Че пък и извинения искат терористите. да си ходят в турция, ама и там не ги искат

4

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ е най-антибългарската партия-всячески се стреми с подкрепата на ДПС присъединяването на България или части от нея към Турция да стане факт в най-скоро време.

3

Анонимен

преди 9 години

Никой не потърси отговорност за Възродителния процес каза члена на БКП другаря Бойко Методиев Борисов

2

Анонимен

преди 9 години

Лецимерието на българските политици няма равно на себе си. За да е на власт ще продаде род и родина.