77

ПАТИЛАН

преди 10 години

ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ ОБСТОЙНО И ЗАБРАНЕННИ....ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! В БЪЛГАРИЯ ГИ НАРИЧАТ ПAРТИИ....А В ИТАЛИЯ ГИ НАРИЧАТ МАФИЯ!!

76

Георги Димитров

преди 10 години

ГЕРБ и реформаторите са най-добрата възможна коалиция в това правителство. Всичко друго е ***.Не че при тях няма ***, но има и свестни хора. Отделно и двете партии са европейски ориентирани.Дано те да управляват, че ми е писнало вече от разни измислени националисти, разни изкуствени борци за права на турците и урудливо-крадливата БСП. Барека пък никога не съм го взимал на сериозно.. партия която се е зародила по дискотеките няма място в парламента.

75

Георги Иванов

преди 10 години

Човечеството вече проглежда! То разбра, че политическото общество е уродливо и престъпно! Затова НЕ ИСКА ПАРТИИ, защото те разделят обществото на привилегировани и онеправдани, на наши и ваши! Партийното общество трябва да стане история, трябва да бъде погребано!!! Партиите и тяхните партизани - на бунището!

74

Bubbles

преди 10 години

дано да е истина, защото това значи че ГЕРБ със сигурност няма да управлява!

73

Лъжа след лъжа

преди 10 години

Няма вече кой да ви повярва на лъжите дори и да кажете, че няма да правите коалиция с Реформаторите и ДПС. Вие вече казахте, че няма да правите коалиция с тях, но се изметнахте много бързо.

72

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че ГЕРБ е най-силната партия, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С НАИВНИЦИ, КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ!!! Абе, Цвък-Цвък, защо не кажеш колко пари изкара от рекет, докато беше министър на вътрешните работи?!

71

ДДД

преди 10 години

Я момент ! Сутринта - статия как Тиквето ще работи със всички партии, сега - Цецко си иска само РБ ? Това липса на съгласуване ли е или просто поредните ГЕРБ-въртележки ???Грам не съм фен на ГЕРБ, ама това поведение ме дразни и обижда !

70

ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ

преди 10 години

ЧУДЕСЕН ЕФЕКТ БИ ИМАЛО АКО ИМА ПОВЕЧЕ ПЛАКАТИ: ПАРТИИТЕ СА БАНДИТСКИ ОРДИ ПАРТИИТЕ ВЪН ПАРТИИ СА ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ ДА ПОМЕТЕМ ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ Социализма ни беше уродлив. Демокрацията ни - дваж по-уродлива ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ФАКТ!!!

69

ууууууууууу

преди 10 години

Цеци ама вие знаете много добре че няма да вземете 121 депутата,и от сега се правят застраховки....

68

Анонимен

преди 10 години

ЕКСКЛУЗИВНО! ДАНС АРЕСТУВА СЪДРУЖНИЧКА НА ЕКСШЕФА НА КАБИНЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ РУМЯНА БЪЧВАРОВАТия гербери търгуват с новородени и трафикират хора поне така пише сигурно продават и човешки органи и дрога!

67

Анонимен

преди 10 години

Пиндосите от ГРОБ и РБ на ГЕЙпарад на конкурс за най-голяма дупка.

66

ПАРТИЕН ПАРАЗИТ

преди 10 години

ПАРТИИТЕ СА БАНДИТСКИ ОРДИ И СА ЦИРЕЯ НА ОБЩЕСТВОТО!!!!! Думата ПАРТИЯ трябва да ИЗЧЕЗНЕ и с нея всичко, което олицетворява!!!

65

МАФИОТСКА ПАРТИЙНА К

преди 10 години

"Разделяйки народите чрез измислената от нас система на политическите партии, ние ги заставяме да се борят помежду си, за да си разпиляват енергията за незначителни неща, които НИЕ никога няма да им позволим да постигнат. Превърнахме ги в наши вечни роби и длъжници! Притежавайки техните правителства и контрола над националните им банки, НИЕ сме истинската и вечна власт във всяка една страна и вечен техен господар. И така действайки умно и потайно, НИЕ винаги успяваме да си осигурим това, което сме планирали и довели до успешен край!"Списание на американските банкери 28 август 1924 година.

64

ПАРТИИТЕ НА БУНИЩЕТО

преди 10 години

ПАРТИИТЕ СА ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ!!! Смяна на системата! Безпартийно управление! БЕЗ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ!Партиите трябва да се премахнат! ПАРТИИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО С ЦЕЛ ОГРАБВАНЕ! ПАРТИИТЕ СА ПРЕСТЪПНИ КЛАНОВЕ ПАРТИИТЕ ВЪН ДА ПОМЕТЕМ ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕПАРТИИТЕ СА СТРАШНИ БАНДИТСКИ ПЛЕМЕНА!ПАРТИЯ ОЗНАЧАВА: ВАРВАРСКО ПЛЕМЕ С ВОЖД!ПАРТИИТЕ В ГРОБИЩАТА!!!

63

Нова Загора

преди 10 години

Гербер съм,но ще гласувам против тях,докато Цветанов не си отиде!!!

62

Анонимен

преди 10 години

"Реформаторите са единственият възможен партньор на ГЕРБ в НС" - НИКОГА!

61

гост

преди 10 години

Бойко изчисти си партията от компрометирани хора! Не може хора с присъди да заемат публични постове!!!

60

хадес

преди 10 години

Номерът е Радан Кънев да бъде произведен като герой, а ГЕРБ внезапно по-късно ще се съобразят с безспорните факти и в името на общото благо пак ще се прегърне с реформаторите.

59

Анонимен

преди 10 години

Хора,гласувайте масово,защото мафията пак ще си има държава !

58

ПАРТИИТЕ В ГРОБИЩАТА

преди 10 години

ПАРТИИТЕ ИМАТ САМО ЗА ЦЕЛ ДА РАЗДЕЛЯТ И ОГРАБВАТ ОБЩЕСТВОТО. Да приемем политическото общество на партиите днес, означава, да приемем неговото РАЗДЕЛЕНИЕ! Това нормално ли е? Има ли все още заблудени да вярват, че това е нормално!??