8

диктаторът

преди 10 години

Настояваме диктаторът Обама да закрие незаконния концлагер в Гуантанамо, да прекрати тоталното подслушване и следене на хората в цял свят и да спре жестоките убийства, без съд и присъда, с безпилотници, на жителите на цели села в Ирак, Пакистан и Афганистан! А също така да прекрати поддръжката на убийствения фашистки режим в Киев!

7

Анонимен

преди 10 години

В същото време президентът каза, че Русия ще брани на всяка законна цена правата на сънародниците си в чужбина. "Искам всички да разберат нашата страна и в бъдеще енергично ще отстоява правата на руснаците, на нашите съотечественици, живеещи зад граница.В България от руски граждани са закупени според един шеф на агенция за недвижими имоти над 500 000 жилища.При три-четири членно семейство това прави около 2 мил.Те един -двафронта и няколко армии.Или за 6-часа проливите са овладяни.

6

Дніпро - 1

преди 10 години

Спрете да захранвате проруските терористи с оръжие и деньги,др Путин!

5

Анонимен

преди 10 години

Прогнозите за доставки на газ през ЮП за 2030г. Са 25 % от общите доставки на газ за ЕС! Този проект ще даде голям тласък на крехката ни икономика.

4

награда за мир

преди 10 години

Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!

3

дъщерно предприятие

преди 10 години

Сащ са силно заинтересовани, тяхното дъщерно предприятие фашистката хунта в Киев, да провокира военна намеса на Русия в Украйна, за да принудят Европа да скъса икономическите си връзки с Москва!

2

марионетка

преди 10 години

Поросенко е една американска марионетка, инсталирана да предава по-нататък заповедите от Цру, най-голямата терористична организация в света! Путин е президент на една независима и суверенна държава!

1

CS

преди 10 години

Vuprosa e ,4e vleznahte v KRIM i go aneksirahte .Razlika mejdu Usa i Rusiq nqma .Sdeki gleda da te prekara