48

Анонимен

преди 10 години

само 500000

47

До 34

преди 10 години

"Комисарски клишета"...вехтошар :) На мен ми е лесно да говоря, защото скоро ще ми станат повече години извън България, отколкото в нея. На такива като теб ви е трудно да излезете от рамката на "съветското" и "комунизма", защото тогава ще трябва да обвинявате самите себе си за собствената ви мизерия. Хубаво е някакви мними комунисти и политици да са ви винаги виновни, затова ще си останете и на ниво "доказване на Запад" или отличника на мама с британската диплома и плахото участие. :)

46

Анонимен

преди 10 години

АКО ИСКАШ ПРОМЯНА,ТРЯБВА ДА СИ ЧАСТ ОТ НЕЯ. АКО НЕ ПЛАЧЕТЕ,А СЕВЕРНА КОРЕЯ ВИ ЧАКА

45

Илиев -старши

преди 10 години

Не се засягайте, но българите сме отгледани ***.Отгледани от червените лъжци, руски продажници и агенти. На българската граница нямаше нито един германец (8 .09.44), а СССР ни обяви война?!? 200- 300 партизани взеха властта и после избиха половината интелигенция на България. От 4 ч. сме чакали за бурканче кисело мляко и тухла хляб -добружа. И вярвахме, че социализма ще напълни хладилниците? И сега даваме властта на синовете и внуците им?!? Че и на турците-ДС агенти! Наистина не сме в ред!

44

МОИСИ

преди 10 години

Една нация,която е некадърна, се затрива. Продава се и безкръвно мястото и ще бъде заето от друга. НА ДОБЪР ПЪТ. ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СТЕ СКИТНИЦИ

43

МАЯ

преди 10 години

Много ясно че искаме да емигрираме.....с тия мизерни условия на живот и да ни правят на маймуни ония ВИП маймуните,висшестоящите. Да вземат да оправят малко стандарта на живот,некадърници такива!!!! Не знам вече кой е способен на това!Затова не искам да стоя тук,а не че ми се ходи някъде другаде.

42

Да пукнат дано!

преди 10 години

Близо 40% просто не искат да живеят повече в България? Ама виж политиците ни много искат да живеят в България. Бял ден да не видят мизерниците, за това че затриха страната ни и ни изгониха от собствената ни родина. Странно е, че проклетите *** пращат децата си да учат в чужбина, докато тук не пускат кокала - плъховете първи напускали кораба, а? Накрая в България като останат само сирийци и *** не знам от кого ще крадат - знаем, че те данъци не плащат, а само на помощи чакат.

41

до dp 43 от о боже

преди 10 години

Не те познавам и нямам желание но ако плащаш като мене всеки месец данък над 1000 лв. като мен мойте уважение. Затова и пратих наследника си в Англия студент да не контактува с такива като теб.Аз и в момента работя ...... и завиждам на безработните.

40

123

преди 10 години

Мила родна картинка,те затова вече драпат да могат да наемат 15 годишни на работа.Колкото и да ми говорят за безработица истината е една НЯМА КОЙ ДА РАБОТИ.Говоря за свестни и кадърни кадри.И това го знае всеки работодател но всички лъжат най вече себе си че "на вратата чакат".И при нас чакаха и на 2 ден скапаха машина за 200000 лв и продукция за 10000 щото нямаха нужната квалификация и опит.И сега си скубе косите ама късно е чадо.....

39

dp

преди 10 години

42 - "Нордгет" - заслужавай си каквото си заслужаваш ама махни първото лицемножествено число.Огромната част от хората тук, които познавам, не си заслужават съдбата на роденив мафиотизираната съветска република, която е БГ.Не повече отколкото окраденият си е виновен, че са го окрали илизастреляният от засада, че са го убили.

38

dp

преди 10 години

40 "о боже" - ако за тебе животът е ходенето на ресторант и имането на любовницисигурен ли си, че ти е нужен бе :D .Това са приоритетите на всеки червей и нагоре - че и надолу - по еволюционната верига.

37

Анонимен

преди 10 години

Ot kakto zakriha Stroitelni voiski Turcite i Romite se premestiha v CHUJBINA DA STROQT ! A sega kakvo , vsichkoto mlado se izgevezi MUTRITE prevzeha stroitelnite obekti , pochnaha da ne plashtat da lajat polagaemoto na gorkite maistori , haide oshte dobar matreal se izseli po chujbina ! Ah kak mi se shte Negri davi doidat stroiteli !

36

о боже

преди 10 години

Всички пишат как са добре в чужбина и колко получават. Никой не пише колко пъти ходи на ресторант , колко любовници има а това е живота аз съм си добре тука с хубави българки а не маймуни черни дебелокожи.

35

Анонимен

преди 10 години

До до 30Като се опитваш да унижаваш турците сравнявайки ги със ***, ти всъщност унижаваш *** сравнявайки ги с турците. Ако наистина искаш да унижиш някой турчин, трябва да го сравниш с някой народ, който е много по-долен и гаден дори и от ***. Например, българите са идеален кандидат за това сравнение. За това, ако искаш да нараниш някой турчин, само го наречи "българин".

34

ххххх

преди 10 години

Да си заминават там ги чакат с отворени обятя.

33

Анонимен

преди 10 години

Ще вкараме 2 000 000 милиона турци няма проблеми да отиват където искат.

32

до 30

преди 10 години

яд те е че си се родил ли бе ***

31

до 30

преди 10 години

съдиш по себе си ли бе циганино-турчино

30

dp

преди 10 години

30 - "до 25" - кои републики кого са задминали няма отношение.Същината е в това, че чужда сила контролира властите тук и за да си опазиконтрола ги програмира да саботират икономиката, че покълне ли нещо извънмизерията си отиват.С тия комисарски клишета дето повтаряш едва ли можеш да го разбереш, то ибез тях е трудно разбираемо за човек който не се е доказал в цивилизована страна,но ако не си ***/агитатор приеми го на доверие, ще ти е от полза.

29

до 30

преди 10 години

Да. Така е.