95

Анонимен

преди 10 години

така както е без имунитет сега е момента да се съди за обида и подронване на авторитета на президента

94

:)

преди 10 години

До ...Ех пич пак увърташ като мъжка *** каквато е шефа ти! Та аз те питам С ПОМОЩА НА ЧИЙ ГЛАС УПРАВЛЯВА ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КЪДЕТО Е И ДПС? Разбра ли въпроса ми? Или ти требе още повторение? --------------------------------Шикалкавят до един и се правят на ощипани. Това на черното бяло да казваш и да си вярваш... не знам *** или луд трябва да си.

93

Анонимен

преди 10 години

ей ***, ако те срешна ще те размажа

92

до 108

преди 10 години

Сидеров е пич. + ка

91

:)

преди 10 години

Сидеров много се излага. Стана неговата: Плевнелиев, защо си с шапка / Плевнелиев, сащо си без шапка... От време на време сменя касетата с Борисов или Цветанов. Всъщност не се излага, а си изпълнява поръчката. Добро куче :)))

90

Анонимен

преди 10 години

108 Siderov е измамник и то много голям , докато има такива да му се връзват на номерата ще успява

89

момчил

преди 10 години

Сидеров е пич.

88

Бадемов

преди 10 години

Гласувай народе!!!Само така недоразуменията с човекоподобен вид в политиката ще бъдат спрени.

87

...

преди 10 години

Ех пич пак увърташ като мъжка *** каквато е шефа ти! Та аз те питам С ПОМОЩА НА ЧИЙ ГЛАС УПРАВЛЯВА ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КЪДЕТО Е И ДПС? Разбра ли въпроса ми? Или ти требе още повторение?

86

Анонимен

преди 10 години

До 94 БГЧе ДПС бяха в управлението на страната много правителства до СЕГА,че и в коалиции бяха ти сега ли ги ВИДЯ!!Е,ти какво искаш хем да купувате депутати,хем да ви подкрепим и да се правим,че нищо не е станало ли?Поне се спестиха нови избори със същият резултат !!

85

Кадиева

преди 10 години

От ден на ден, все повече се обещавам, че оплюването на този човек по медиите е тенденциозно. Съжалявам за това, че не гласувах за Атака!

84

не син

преди 10 години

Основната идея за съществуването на "Атака" е патриотизма т.е. кръвният враг е турската ДПС ! Болният се издриска на вярващите му и се прегърна с Местан бей ! И то за пари ! Ужасното е че още се намират фанатично вярващи му !

83

Анонимен

преди 10 години

Както винаги и този път г-н Сидеров е много точен ! Г-н Сидеров е гласът на българския народ в народното събрание !

82

Анонимен

преди 10 години

БЕ ТОЯ СИДЕРОВ ЯВНО Е МНОГО ОПАСЕН ,ЧЕ ЩОМ СЕ ПОЯВИ МАТЕРИАЛ ЗА НЕГО И ВСИЧКИ *** НЕО-ЛИБЕРАЛНИ *** И ПЛАТЕНИТЕ ИМ ДРАСКАЧИ ПО САЙТОВЕТЕ СЕ ОСИРАТ ОТ ШУБЕ И ЗАПОЧВАТ ВЕДНАГА ДА БЪЛВАТ СРЕЩУ СИДЕРОВ КАШЕРНА ЗЛОСТНА ПОМИЯ ,КАТО СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ НЯКОЙ СЕ ИМ СЕ ВЪРЗВА , СЕДЕРАСКО-ГЕЙБЕРСКИ *** ПОМЯРЧЕТА ,ВИЕ СИ ДРАСКАЙТЕ СРЕЩУ СИДЕРОВ И АТАКА ,АМА КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ ,ХОРАТА ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА АТАКА С ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ.

81

партия ЮРУШ

преди 10 години

Политически труп !! Луд умора няма....

80

Мен

преди 10 години

Хахахахах, против лицемерието бил. Че по голям лицемер и лъжец от него има ли в парламента. И при това доказан ! Много бързо забрави да говори против ДПС.

79

Анонимен

преди 10 години

До 87Само защото не са ги показали,не значи,че не са го правили това шефовете ти!!Правителството в момента е с мандат на БСП драги,не е с мандат на АТАКА!!

78

Алоо!

преди 10 години

Алоо, лудницата ли е? Имате един пациент на свобода! Забелязан е в Народното събрание и на летището! Бързо си го прибирайте, че е много буен!!!

77

Божо

преди 10 години

ибрик, кажи нещо за дпс !!! Толкова си жалко, че направо е жалко !!! Да държиш на власт антибългарско правителство и да си слагаш етикет "националист" е абсолютно шизофренно /лудо/ поведение !!! Но ти, дребно човече, си подплатил циркаджийските изпълнения с рубли, ама конвертируеми !!! ГНУСССС !!!

76

Анонимен

преди 10 години

Моля ви, не ни занимавайте повече с лицето (то пък едно лице!) Волен Сидеров, освен ако не публикувате една от следните две новини: 1. че вече е в психиатрията; 2. че вече е в затвора. Всичко останало вече го знаем и до болка ни е втръснало!