56

Анонимен

преди 10 години

Просто се прехвърля в другата секция на дпс, атака!!! Не разбрахте ли???

55

Анонимен

преди 10 години

Ред е и на данчо ментата

54

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ един от първите НАПАЗАРЕНИ от друга партия....

53

DDT

преди 10 години

Лично предположение. Ще дадат и на ГЕРБ зам.председателски пост и така ще се спасят от зависимостта към атака. В крайна сметка тези дни ще узнаем

52

Иван Вазов

преди 10 години

Той, казуват, бил приятел,С люти Пашаджика Кога идавл му на гости Черпял го с мастика.И богат е Цеко много Другар на хайдуци Има челяд многобройна:Деца, снахи, внуци.Всяокой тачи го, че той еКмет и чорбаджия;До година, живота да е,Ще стане хаджия.Всякой на крака му става,Кога заминува,А псувните зад гърба сиЦеко ги не чува...

51

до 42

преди 10 години

Какъв Турчин си ти ? Би ли ми пояснил ???Защо живееш в България, а не отидеш в Турция при своите неподкупени събратя ???Защо такива Турци като теб в Турция ги ненавиждат, отговори ми защо ??? Вземете се стегнете и се осъзнайте къде се намирате!!!Бай Тодор добре Ви ориентира, но Вие сте гадно *** ибрикчийско племе, нагло, което рано или късно ще си получи съдбата.В Турция не Ви минава номера май!А този пенсионер, в оставка, явно се осъзна, че събереш ли се с ***, *** ставаш.

50

умри гад мръсна

преди 10 години

нито йонал йълдърим(йордан цонев)нито халил бекиров(христо бисеров)нито Владимир Ясенов Зидаров(лютви местан)нито Меди Доганов(ахмед исмаилов ахмедов-доган)се разкаяха нито се извиниха на българомохамеданитеза извратения "възродителен" процес сътворен и приложенот бкп или простичко дпс и бсп.ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ на вас ако вие харесало да ви "възраждат"то за нас беше просто гавра.

49

До "софиянец&qu

преди 10 години

1600EUR bill дпс и атака = победаааабат' сали, лютви, бареков, волен, цар киро, пеевски = истинските патриотииии. Давайте ние сме оТзад, победааагледайте alfa + tv7 = телевизиите на истината и пеевски.

48

славянка

преди 10 години

Доколкото разбрах са му открили онкологично заболяване. А като чета коментари на 99% от пишещите тук, се уверявам, че тук има предимно зли хора. Лошотията ви е разяла до костите на мозъка

47

Тюрк

преди 10 години

От време оня сте предатели и продажни за това ще се затриете много скоро, Левски не турци а попа го обеси но вие какво знаете !

46

joki4

преди 10 години

edin predatel si otiva kato zabogatai ot fesovete ne go e sram da predade narodasi i i balgariai za takiva smart

45

бай Иван

преди 10 години

До Краснева Да не е ерозиран?

44

Анонимен

преди 10 години

Урааааааааааааааааааааааааааааааа!

43

бай Иван

преди 10 години

До TOTO_!!!! Е как кой?Данчо Светеца е много по-пробивен.

42

Анонимен

преди 10 години

Мръсно дьонме. Аконе знаетеу какво е , има речник.ГАДНА ТВАР.

41

Анонимен

преди 10 години

До ТурчинТова че си обрязан не те прави турчин.Калайджиите също се обрязват и говорят някакъв турски език,те турци ли са?Да не си от тях?

40

долу BG и TR ууууууу

преди 10 години

Това лято на семинара на дпс и атака в град Сивас, Турция, аретлиците лютви и волен изнесоха лекция как трябва да се насажда етническа омраза. Общо взето стигнаха до извода, че ако има статия за български турци, платените звена на партия атака ще пише гадости за българските турци и така ще "СТРАХУВА" електората, а пък ние от платените звена на дпс ще правим същото само че срещу българите. Ето така се управлява, *** сте всички - и турци и българи.Изгнийте вкупом неграмотници, извратеняци.

39

Турчин

преди 10 години

Глупости! Знам ви що за стока сте. И 100 минуса да ми нацвъкате няма значение.То по минусите си личи как ви боли от истината. Аз познавам много българи които членуват в ДПс в името на заплатата

38

Учителка

преди 10 години

Бил продажен - на вас утре да ви предложат пост който цял жиовт да бачкате няма да стигнете няма да примете защото е от ДПС ли ? Лицемери ! ! !

37

До 42 турчин

преди 10 години

Само ако го отрежеш, тогава ще го направим! Не 90% от нас а всики веднага ще се съгласим!