16

М.С.Н

преди 11 години

Работата стана "ти па си мноо убав" :)

15

АКО

преди 11 години

Ако управляващите имаха наистина намерение да направят някаква проверка, а не черен PR трябваше да включат и периоди в които те са били на власт. Сега малко изглежда нагласено. А ако както се твърди въпросните полети са плащани, хич не ми дреме кой се е возил след като не е ощетен бюджета. Малко става досадно с това "АКО", но ако твърденията на Московски са верни - излиза че крадеца вика дръжте крадеца. Уф толкова оплетен стана тоя коментар че вече и аз не си го разбирам :)))

14

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Московски, нищо лично, ама имахте 4 години, за да разследвате тези неща. Къде блеяхте?

13

PD

преди 11 години

Винаги съм знаел, че сите са в л.на. Не знаех докъде точно. Вече знам че са омазани до уши. Ама миризмата им вече не стихва. Бъркайте с пръчката, бъркайте. Ще се събудя скоро и така ще ви напляскам.

12

Н :)

преди 11 години

Едно е да харчиш по време на криза, а друго, когато всичко цъфти...кой каквото си е посял ;)

11

Анонимен

преди 11 години

И вие сте *** и ние сме ***........

10

Анонимен

преди 11 години

абе изобщо не ме интересува ГЕРБ или 3на коалиция или 6торна. Ако има нарушения, санкционирайте... ако няма - стига сте вкарвали напрежение........ аман вече

9

Сотир

преди 11 години

а кой колко пъти е акал за периода 2009-2013 знае ли ? Мирис, цвят и консистенция ? Не може да се пази и тази важна информация

8

Онзи

преди 11 години

Тези ще ме съсипят от смях... В типично ГРБерски стил обвиняват предишните, вместо да се извинят за това което са направили....Ама как една МУТРА и мутрогенчетата ще се извинят...На тези девиза им е кражба до дупка и предишните са виновни....Господа КАЛИНКИ вие сте виновни за разделението на Българското общество, вие сте виновни за тоталното ни обедняване, вие сте виновни за високите сметки за ток....Но вие никога няма да си го признаете !!!! А Боко е БЕЗГРЕШЕН :))))))))

7

kyk

преди 11 години

Абе москвич, ми като са летели вие защо не съставихте една комисия която да разясни полетите? Явно щото сте от един дол дренки и сте си казали, абе айде по тази тема да имаме консенсус....

6

Killuminati

преди 11 години

Всичките са такива *** и безбожници, лъжци, шмекери, гешефти, търгаши, ограбиха и разпродадоха Майка България и българския народ, но когато се изправят пред Всевишния, няма да има скрито покрито, гарантирано им е мястото в геената, където има само плач и жал и скърцане със зъби. Луцифер, Мефистофел, Беалзебаб ви очакват!

5

бсп-спин

преди 11 години

Другари, май беше по-добре да не започвахте тази тема. По-алчни и гадни от *** няма. Това ли са ви най-важните въпроси? Ходете си с мир. Крадете народа вече 65 години. Не ви ли стига, подли твари!

4

az

преди 11 години

И се сетихте за това сега, понеже?

3

Анонимен

преди 11 години

sa nikoia niama da glasuwam, swi4ki sa ednakwi isrodi

2

Анонимен

преди 11 години

Е като са ходели на опера в Сидни защо не ги раследвахте? Малко смешно звучат оправданията сега.

1

dsadas

преди 11 години

В бара влизат българофоб, жиголо, психопат, циркаджия, еничарин и офшоркаджия. "Какво ще пиете, г-н Сидеров?", пита барманът. :)))))))))