125

Анонимен

преди 11 години

Koito e lud da glasuva za boiko borisov.Da se cudite kak chte si platite toka I vodata.Men ne me mislete az ne glasuvam prosto zachtoto nema za kogo ,a I ne redno spored men kato giveia v London da glasuvam.

124

Анонимен

преди 11 години

Ау, ау, сега бил момента да градим, преди 3г разправяше същото ама какво съгради??, довърши неща започнати от преди.....Все сме изтърпяли, все от сега нататък ще вървим нагоре, а всъщност вече много години боксуваме и се лашкаме насам-натам и търпим. От кой сме по добре?? Македонците ни настигат вече. Лошото е че направо незнам за кои да се гласува, като е все тая.

123

до 174

преди 11 години

Не обиждай ББ, той е българска версия на Едуард Ножицата (да ме прощава Джони Деп).

122

Анонимен

преди 11 години

А ЗНАЕШЛИ ДРУГАРЮ КАКВА Е ЦЕНАТА КОЯТО ПЛАТИХМЕ ЗА ЗАМРАЗЕНИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ????? ИЛИ ЩЕ КАЖЕШ ДРЕМЕМИ НА Х.Я КАКВА ЦЕНА СТЕ ПЛАТИЛИ АЗ НАЛИ СЪМ СИ ДОБРЕ КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА КУЧЕТАТА И ЛОШИЯТ МТРЕАЛ.... ДА ПРАВ СИ МНОГО СИ ПРАВ ДРУГАРЮ. КАТО ИМА БАЛЪЦИ ДА ТИ СЕ ВРЪЗВАТ ТАКА ЩЕ Е... КАТО ГЛЕДАМ БАЛЪЦИТЕ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ. ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ. СЕГА НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГИ ПРЕБРОИМЕ БАЛЪЧЕТАТА ДА ВИДИМЕ С КОЛКО СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ.

121

Голям смях

преди 11 години

Не се карайте бе хора,откакто свят светува Андрешковците вадят колата с господаря от калта.Така е било така и ще бъде.В България само,че е лошо едно:Колата направо е затънала до горе,все по-малко Андешковци има за да я бутат.На всичкото отгоре Господаря е накачил жена си,децата си,свяко си,вуйчо си,леля си,братята и сестрите си и даже и тъща си и не спира да качва още.Тежко на Андрешковците,които останат да бутат.Светлото бъдеще остава за оптимистите,реалистите отдавна са напуснали България.

120

Анонимен

преди 11 години

И какво общо имат международните отношения с руските униформи,че е защитавал дипломна на тази тема.Я питай Кутев пак какво е завършил вожда,че да не драскаш глупости по форумите.Да не говорим,че 100% е приет без изпит като синче на висш партиен функционер.

119

бодигард

преди 11 години

Георги Парваланов: Обади ми се Бойко. Иска да ми стане бодигард, след като го изхвърлят от властта! Щял да доведе и Пашата.

118

Иво

преди 11 години

До до 159.В голяма грешка си пич. bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B9_%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%88%D0%B5%D0%B2Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, Херсонска област, СССР (днешна Украйна).. Средното си образование завършва в 35 СОУ Добри Войников в София. През 1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в .

117

Само истински лъжи!

преди 11 години

Другарят Борисов (агент Буда) заръчал: Без лъжливи лъжи в програмата на ЕТ "герб". Само истински лъжи!

116

боко

преди 11 години

май започнахме да се молим за гласове много благ стана

115

и от там да не излиз

преди 11 години

Боко да влиза в пандиза - и от там да не излиза!

114

Иво

преди 11 години

Малко, просто човече някак естествено се допълват с нагло, сърдито, подмолно, зловредно, дребнаво, лъжливо, очилато хамстерче. На кой ли ми напомня това все се чудя ..?!?

113

панически страх

преди 11 години

Вижте само какъв панически страх излъчват очите на другаря Борисов от снимката. (За всички които не знаят, кой е другаря Борисов. Това е агент Буда!)

112

Опа .....

преди 11 години

За цялото време на управление на Бойко останах с убеждението, че той е учил шев и кройка .Непрекъснато го даваха с ножица в ръка...Или това е храбрият шивач от приказките !!!

111

до 159

преди 11 години

Станишев е завършил Международни отношения и точно за политик е учил, а какво е завършил твоя идол?

110

Галев

преди 11 години

Станишев трябва наистина да вземе някой частен урок при братя Цветанови по рекет,за да стане и той можещ.

109

Уркото

преди 11 години

"Ще мине време и ще се смеем на всичко това, което се говори, обърна се Борисов към избирателите."Тиквун, ама то и сега ти се смеем, от има-няма 3.5 години. ***

108

до 152

преди 11 години

Е как да ги натика, ти да не живееш на луната, не виждаш ли, че нашата съдебна обслужва политически поръчки.10 прокурори се занимават с димката с подслушването,няма свободен ресурс за друго.Пък и с това "случайно" разпределение на делата,ще има да почакаме стотина години.Смешна държава.

107

Анонимен

преди 11 години

кви са тия топки де се блъскат тука ,бе

106

Брейййй....157ми

преди 11 години

Станишев не е бил в казарма както и Бойко...А Той освен пожарникарски маркуч май друго не е виждал !!! А за работата му в МВР .....питай някой познат работещ там.....