333

Анонимен

преди 11 години

Г- н Миков, що не се качиш на моторчето зад рокерчето Станишев и "Дим да Ви няма"!

332

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Аз пък твърдя, че дрОгарят Миков повече никога няма да прекрачи прага на Парламента... - както и много други негови дрОгарЕ...

331

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

СКОРО ЩЕ ОСТАНАТ САМО ХОРА С ОСНОВНО ОБРАЗОВНИЕ!ВИЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ ГО НАМЕРИТЕ НЯКОЙ С ВИСШЕ???ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ВСИЧКИ МИНИСТРИ ЩЕ СА С ОСНОВНО.....ПОЗДРАВ ОТ ЕДИН ИНЖИНЕР МАГИСТЪР В ОЗ

330

Анонимен

преди 11 години

БСП искат да се вдигне цената на тока!!!

329

Ole

преди 11 години

Не мисля, че това е някаква изненада. Ние си имахме премиер-футболист, министри без дипломи и с манталитет на второкласници от Столипиново...не знам защо това трябва да е водеща новина?

328

dp

преди 11 години

И аз не разбирам селяшкия език/манталитет на мнозинството пишещо тук (85+%) , изглеждана средностатистическия българин няма скоро да му стигне акълът да разбере колкомалко от него има.

327

Анонимен

преди 11 години

ЧУМАТА ГЕРБ МИНА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ПЛАНА Е ПРЕИЗПЪЛНЕН БЕДНОСТ БЕЗРАБОТИЦА НИСКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ РАЗКАТАНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ КАЛПАВО ОБРАЗОВАНИЕ МАСОВА МИЗЕРИЯ ЕМИГРАЦИЯ НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА Е НА ЛИЦЕ ТИЯ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ЗА МУТРАТА БУДА ВЕЧЕ ГОРЧИВО СЪЖАЛЯВАТ ОСВЕН ЕДИН *** ГЕРБЕРСКИ *** НАРОДА ЩЕ ПОБЕДИ СИГУРЕН СЪМ НЯМА ВЕЧЕ ЗАСПАЛИ БЪЛГАРИ А ГЕРБ Е ТРУП КОИТО НА ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА МИНЕ И 4%

326

Жалки хора

преди 11 години

Абе вие в форумите ли живете, той и затова ви е такъв живота. Чепкате се за някакви глупости и после ако някоя уж гореща новина се окаже че не е вярна, както често става, тогава, какво.? Но вие никога не може да съжалявате, че сте плюли, защото това ви е живота едно голямо плюене .

325

ЧАО

преди 11 години

ТЕРМИНАЛ 2!Научете *** и турски.Гарантирано от ГЕРБ и изпълнено,поне свят ще видим.

324

Анонимен

преди 11 години

431, стига глупости! Предадоха началото на една обещаваща да се задълбочи криза. Дори си мисля, че сами си паднаха, за да не управляват точно по време на криза. Просто защото не ги бива и го знаят! А избори винаги са си купували когато им трябват.

323

Анонимен

преди 11 години

Ми нормално, то кой уважаващ себе си специалист, в която и да било област би приел да работи за мутра комунист

322

Анонимен

преди 11 години

До СТРАНДЖАТАТия които се сгромолясаха през 2009 предадоха на Борисов златна щафета-пари,доверие на народа и най-важното вяра,че всичко ще тръгне,така както трябва да бъде! Само че Борисов излезе един некъдърник и се оака до ушите! За това тия,които се сгромолясаха,сега не само че не се надигнаха,но и ще спечелят изборите! Това на Винету едва ли ще му направи впечатление,освен в личен план!

321

Анонимен

преди 11 години

Евалата Странджа, отдавна не бях срещал приличен ***, в коментарите

320

Анонимен

преди 11 години

*** са най-великите на Вселената , Българския народ да *** ***

319

Анонимен

преди 11 години

Странджа, когато Революцията победи, такива предатели като теб ще бъдат публично обругани

318

до сранжата

преди 11 години

типични приказки на партиен работник - много талаш, разминаващ се с фактите, нищо по същество и обвинения на политическа и идеологическа основа. Добре че са СИМО и Уйкилиикс, да ви кажат истината в слугинските очички - например, как Винету тайно периодично посещавал руското посолство в София.

317

трилър

преди 11 години

Сега прегледах биографията на Станишев по - подробно, той бил много обременен наследствено, от украинско - еврейско - македонски произход, гражданин на СССР и Русия до 1996, с баща, член на ЦК на БКП, обвинен за присвояване на 21 милиона долара и майка - отстранена от работа за национално предателство, защото твърди, че има македонски език!?!?!И ние чакаме този човек да мисли за интересите на България, ммда, в някой друг живот

316

човек

преди 11 години

не разбирам като не щете комунизъм защо подкрепяте по комунистически управлявалия б.б. замрази доходите , но ни обещава светло бъдеще след 30 години .

315

до Моше

преди 11 години

Разбирам те, Моше - от такъв, като станишев, всяка нация би се отрекла

314

до сранжата

преди 11 години

демокрацията е дошла в сънищата ти, Ню Йорк Поуст пише, че България се управлява от ДС, както и Българската църква. И така ще бъде, докато такива като теб гласуват за бивши служители на ДС, партизански внучки, снахи и племенници на политбюро на бкп и комсомолски секретари, само щото викат ''долу бсп''.