29

Анонимен

преди 11 години

Радикалния ислям се е настанил трайно тук, така че е рано да се каже, че " не му е минал номера"!!!

28

Анонимен

преди 11 години

39 Джина случва се както виждаш , вчера 100 държави признаха обединената опзиция , няма къде да ходи Русия , колкото и да не и се иска.

27

Вирджиния

преди 11 години

Асад да падне..това няма да е така лесно, дори и след като *** направят безпилотна зона над Северна Сирия. Нито Иран, нито Китай, нито Русия ще го позволят това нещо да се случи така лесно, както в Либия например.

26

до 32

преди 11 години

Интерпретацията ти може да не е вярна, а да означава точно противното.С пророците трябва да се внимава.

25

Анонимен

преди 11 години

34 -аз пък срещнах едни хора с бели престилки и линейка от лудницата у Карлуково които питаха за тебе ненормалник

24

Анонимен

преди 11 години

32 стига с тази Ванга бе , това казала онова казала , една неграмотна нещастна старица и сега се подиграват костите и разни самозванци

23

*

преди 11 години

примитивно*

22

Анонимен

преди 11 години

Още миналата седмица когато руските кораби си тръгнаха към Черно море написах ,че Асад е обречен , така на времето преди 13 години като се прибирах от Белгард по време на ударите на НАТО ме застигна колона от автобуси на Калотина ексортирана от сръбски патрулки , на границата от автобусите слязоха русолявя хора с еднакви сини гащеризони говорещи на руски , тогава казах на колегата че войната свърши щом се изтеглят инструкторите.

21

до 26

преди 11 години

Елементарно... Повтарям специално за теб казаното от Чърчил: Няма вечни приятелства, има вечни интереси. На този фон да говорим за русофили и русофоби е пимитивно! Има ИНТЕРЕСИ!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Внага казва на времето кога падне Сирия започва световната война и тя ще свърши на Божи гроб с една дума с унищожението на исрал ел

19

бивш българин

преди 11 години

До Анонимен *** 23 - 26:Че Асад си пази златната мина, наречена Сирия, от която си копае милиарди (ДОЛАРИ, НЕ РУБЛИ), това е ясно. Че други я искат, това - също. Не е ясно само, на *** като тебе кой им дава право да мучат и *** из форумите. ама, така ще е, щом тия, ченгенцата от тоя сайт, преписват мот а мо от съветски писания и само това им са "информационните източници". Иначе, КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ГО Е ЕНЯ, КАКВО "МИСЛЕЛИ" БЛЯДИТЕ за Асед, за Сирия, та и за каквото и да е друго.

18

Мохамед

преди 11 години

Честито! Още една държава поема по пътя на Правоверните и тоталната ислямизация. Добре, че истинските приятели на демокрацията - САЩ - изсипаха толкова пари и оръжие, та след това да пренесем войната и в Европа, и в САЩ!

17

Анонимен

преди 11 години

тази лъжлива статия се явява като чувал ярма за гладните ционистки *** ,чЕкайте да падне Асад *** ,кога паднат на коча мъд.те тогава ще поадне Асад

16

Анонимен

преди 11 години

Никога не са казвали, че подкрепят Асад, казаха, че искат равно отношение към двете страни и спазване на международното право и закони.

15

Анонимен

преди 11 години

Ще видим, Асад разполага и с химическо оръжие и може дори да отстъпи столицата тактически като примамка и така да подмами и да унищожи цялата опозиция.

14

Вуте

преди 11 години

Заради военната си база Русия подкрепя Сирияно...до едно време.Бай Асад си отивакартината е ясна.Давайте минусиистината винаги боли.

13

Анонимен

преди 11 години

Руснаците за пореден път ще се изнижат като пръдня из ***, оставяки Сирия на лешоядите от ИзСраел.

12

до 12

преди 11 години

Точно така, затова Москва ще поддържа Башар до края, а после като ги шибне ,,демокрацията,, сирииците отново ще погледнат натам.

11

666

преди 11 години

падне ли Сирия почва 3 Световна война. Иран,Америка,Изрел,Египед,Йорданиа,Китаи,Русиа и ще има хвърлени Атомни бомби

10

Анонимен

преди 11 години

поредната долна инсинуация и ****ка измислица ,която срещу някой и друг шекел който се дава на продажните медии се пуска в медийното пространство ,истината е,че зам. министъра на външните работи на Русия казва ,че има вероятност при евентуални демократични избори опозицията да (вземе властта) в Сирия ,ама тука се използва еврейския похват на лъжата да се извади дадено изречение от контекста и да се интерпретира ,както му изнася на моше ,така ,че тази (информация) си я наврете знаете къде