527

ГЕНАДИ

преди 11 години

Четете,бе хора-образовайте се!За тежкото ни положение не са виновни единствено социалистите и 45 годишното им управление!България е балканска страна,винаги е била раздор на противоречия,до преди 100 години са я тъпкали турци,не е имала богатствата на Хабсбургите и т.н.Факторите са много-о-о...Пък и народът ни е разносеменен и не е единен...

526

до 768

преди 11 години

"комунизите няма да се върнат"Та те са си тук. Никъде не са ходили, че да се връщат. И кои са тия "комунизи"? Ако са комунистическите първенци, то децата им сега пак са първенци, но "демократи". Хайде, посочи поне един от управлението на СДС, ДСБ, ДПС или ГЕРБ, който да не е бил агент на ДС. Имаше само един - Касим Дал. Но то затова вече е взел - дал.

525

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живков ще остане в историята като най-великия български ръководител. В учебниците ще пише ,че това е втори Златен век за България. Сега у нас няма авторитети за да настане авторитарно управление.

524

до 786

преди 11 години

*** ,*** ама СТОЯ НА ПОСТА 50 години ,ТИКВО !

523

DDD 67

преди 11 години

837-785=52 липсващи поста! Защо уважаемият *** не ни обясни къде са?

522

DDD 67

преди 11 години

Форумци, само аз ли виждам това разминаване? Значи, в края на статията има един брояч на коментарите, който показва цифрата 829. А като четем самите коментари, брояча показва 768! Много добре знам, че поста ми ще бъде изтрит от вездесъщия неподкупен ***, но все пак, ще ми обясни ли някой, от къде идва тази разлика? Може би наистина има цензура! Като във всяка тоталитарна държава!

521

rambo

преди 11 години

да си кажем цялата истина-българия е тоталитарна,диктаторска,мафиотско,мутренска,корумпирана държава която я управляват милионери.какво са направили тези престъпници всички знаем.1 застопориха за 4 години заплатите и пенсиите.2вдигнаха си техните заплати и пенсии в правителството и парламента.3непрекъснато вдигат данаците,таксите и цените като подлагат българския народ на геноцид и сигурна смърт.4безработицата е неконтролируема а правителството не плащта по 1 г. заплатите а пенсиите и интеграция

520

Времето Ви...Свърши

преди 11 години

Съвсем нормално е. За три години безработните се увеличиха с нови 296 хиляди. Фалираха 27 х.фирми, заявиха несъстоятелност 11 х.фирми. Над 400 х.са необслужваните кредити. Платили сме на ЕС - 3,4 млрд.лв., усвоили сдме от ЕС - около 800 млн. Изхарчихме фиска, взехме нов заем от 2 млрд.евро. Опоскахме 2 млрд. от НОИ и всичко от Сребърния фонд. Цените скочиха с 40%, а заплати и пенсии останаха в покой. Неосигурените са 1,8 млн., а междуфирм.задължения над 200 млрд. Тежко му на следващия премиер !

519

EU citizen

преди 11 години

Все пак една мисъл не ми дава мира - защо бай Тошко каза, че социализъма бил недоносче? Кое прав - той или сегашните мераклии за социализъм?

518

BG

преди 11 години

Българина отново търси някои тато да го оправя. Истината скъп сънародници е е че можем и сами, а ако успеем резултата ще е доста по добър. Не се разединявайте, тук живеем всички. Не си предаваъте интересите, те са за всички тук. Винаги мислете за общата полза преди индивидуалнта после се връща тройно. Следете за тарикати живеещи на гърба на останалите, те ни дърпат назад. Когато дойде време за борба борете се като лъвове, но първо мислете и премисляйте хиляди пъти. (probabgn.alle.bg).

517

Тодор Живков

преди 11 години

Хайде народе на евтините ТИКВИ!

516

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера какъв е проблема.Управляват ни едни и същи фамилии-и преди и сега.Разликата е, че предците на сегашните не бяха толкова алчни. Позволяваха на народа си да живее макар и не богато, но що годе нормално.Докато наследниците им-сегашните БГ политици се увлякоха по задикеанските марафети-изцеждай всичко до край.Убиха народа, унизиха родителите ни и прокудиха децата ни.Ние вече нямаме сили да ги накажем, но дано Господ ги накаже за геноцида към собствения си народ.

515

до Генади

преди 11 години

Ти да не си Плеееннски комунист да"ге?????

514

Тодор Живков

преди 11 години

В България произвеждахме зеленчуци и ги изнасяхме в целия свят. Но такива ТИКВИ си ги оставяхме за вътрешния пазар. Грешка!!!

513

ГЕНАДИ

преди 11 години

ТОЧНО СИНЧЕТАТА НА КОМУНИСТИТЕ СЕ ОКАЗАХА УМНИ,ЗАЩОТО ПРИСВОИХА НАРОДНИТЕ ПАРИ И СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ!И ТИ СИ ОТ ТЯХ!!!ТИ СИ ОТ ОНЕЗИ 20%!!!ЧУВСТВАМ ГО!!!ЩОМ СИ ТРУДОЛЮБИВ И УМЕН,БЯГАЙ НА ЗАПАД,НО СТОИШ ТУК,ЗАЩОТО ТАТКО ТИ ТИ Е СЪЗДАЛ ДОБЪР ЖИВОТ!!!

512

до 754

преди 11 години

КАТО Е БИЛО ТОЛКОВА ХУБАВО ПРИ ЦОЦИАЛИЗЪМА И КОМУНИЗЪМАЗАЩО НАРОДА ГО СВАЛИ В ЦЯЛА ЕВРОПАЗАЩО РУМЪНЦИТЕ УБИХА ЧАУШЕСКО? а нашите още са на влас чрез синове и внуциЗАЩО БЯХМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА и сега смеЗАЩО НЯМАХМЕ МАГИСТРАЛИ, НЕБОСТЪРГАЧИ, МЕТРО, ВЛАК СТРЕЛА и сега нямамеЗАЩО КОМУНИСТИТЕ ПРАЩАХА ДЕЦАТА СИ ДА УЧАТ НА ЗАПАД и сега ги пращат - къде са децата на управляващитеТО АКО БЕШЕ ХУБАВО ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ НАДИГНЕ НАРОДА народът никога не се е надигал - няма народ има ***

511

DDD 67

преди 11 години

България не е застрашена от възраждане на авторитарен режим, по простата причина, че в България повече от три години има "тикворитарен" режим! Управлява ни тиква! Необразована, егоцентрична и самовлюбена тиква! Тиквата Бойко Методиев Борисов! Да ни е честито! Ура, другари от ГЕРБ!

510

Who is next? Why?

преди 11 години

Какво означава - представителна демокрация? Гражданите да се представляват от някой друг - кой е той в действителност, никой не Знае!Защо Гражданите трябва да се представляват от някой друг - много просто -защото представителните политици приемат ,че просто гражданите не могат да се представляват Сами! Защо ! Това е пълно Безумие и резултатът от 23г. е достатъчно доказателство.Какво означава - Пряка демокрация? Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите.Трябва да имат Възможност да гласуват за всеки по -важен въпрос,защото от това зависи Тяхното Бъдеще( както е в Швейцария). Референдуми му е майката, но за Всичко, а не само за Белене. Тогава избори ще има Всеки месец и политиците ще са Принудени да ни обясняват подробно и да ни ухажват постоянно, а не както е сега 4-5г. лапане, пък после "Потоп", но за Гражданите не за Тях(представителните Политици)!Да видим дали после ще има изказвания, че бил лош мат'ряла... ! Изход - Пряка Демокрация за Гражданите и "Потоп" за Представителните Политици!

509

ГЕНАДИ

преди 11 години

УПРАВЛЯВАТ НИ ДЕЦАТА НА БИВШАТА ЧЕРВЕНА БУРЖОАЗИЯ-ТОВА Е ФАКТ,НО ОТ ТЯХ ИМАШЕ ХОРА,КОИТО МИЛЕЕХА ЗА НАРОДА И СЪЗДАВАХ БЛАГА,А СЕГА ДЕЦАТА ИМ ПРОДАДОХА И РАЗПРОДАДОХА СТРАНАТА И УПРАЖНИХА ГЕНОЦИД НАД СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!!!

508

Тодор Живков

преди 11 години

Бойко Борисов мълчи! Няма ли мнение по въпроса?