60

Анонимен

преди 12 години

National Geographic е проявил интерес да закупи 51% от акциите на bTV, защото искат да притежават правата върху предаването "На живо", в което беше показан феномена "Слънчев Залез по Пладне". Хората са виждали слънчеви затъмнения, но досега никой не бе виждал слънцето да залязва в 12 на обяд

59

Анонимен

преди 12 години

Вече има кадри на които се вижда, че операторът не е бил с гръб. От БТВ пък убеждават някакви други история. Смешници и ***. Само бой за такива смотани журналисти в БГ. Нищо друго няма да ги оправи.

58

Анонимен

преди 12 години

В БТВ има 3 вида новини - Верни - точно време, вероятни - прогнозата за времето и малко вероятни - всички останали....

57

Анонимен

преди 12 години

Нека не си купуваме продукти и услуги рекламирани при тях! Рекламодателите сами ще се дръпнат щом видят, че няма ефект от рекламите и има бойкот на продукцията им, заради политиката на телевизията, или най-малко ще искат да договорят нови по-ниски цени за реклама. А какво по-добро от това, наглата медия да загуби милиони левове?! Вярвайте, ще ги заболи и то много! Правете винаги когато имате възможност, бойкот на продукти и услуги рекламирани по БТВ. Обявявайте на всеослушание в мрежата, че го правите, от това ще има много по-голям ефект отколкото от друго. След събитията в Катуница, когато бяха събрали пак негативизъм са имали 23 % спад в приходите от реклама. Става дума за десетки милиони левове, а компанията им майка - Central European Media Enterprises Ltd. (CME - акциите и за 5 г. са паднали от $ 140 на $ 5 ) която също не е в добро състояние, няма да им помогне, по-скоро би ги накарала да почнат съкращения, или би бързала да ги продаде, ако приходите от реклами спаднат, или телевизията е на загуба. Нека ги ударим в което ги боли! Не купувайте по възможност нищо рекламирано по тази телевизия. Хайде, да видим кой кого и кой ще загуби повече. Кой рекламира в БТВ ДанонКока КолаБеллаLidlSiBankНестле БългарияКрафт Фуудс P&G БългарияUnilever България StarBev (Бира Каменица)Загорка АД (Бира Ариана)Beko (Бяла техника)... По възможност заменяйте продуктите за други. Не е трудно, а ако не можете, не можете - въпросът е колкото се може повече хора да ограничим покупките си.

56

аз

преди 12 години

BTV - БАСИ ТЪПАТА ТЕЛЕВИЗИЯ

55

Социалист

преди 12 години

Този провинциалист беше изключително смел пред камерата когато беше натряскан до козирката а сега е изключително срамежлив като го гледам!? Поредното отроче на демокрацията!

54

vassil

преди 12 години

Хайде да престанем с блюдолизците на Бойко!!

53

Ежо

преди 12 години

Заради пустия му ПИАР на БТВ, оператора е рискувал и камерата и носа си!

52

c0ldblooded

преди 12 години

чао сладур ще ми липсва забавния ви сайт в следващите няколко часа...not really ;)

51

Анонимен

преди 12 години

Ей всичко може да е ама па това екоактивистче много бърже бега бе маа му стара,сигурно тренира за някой еко -маратон!!!!!!

50

хаха

преди 12 години

абе кой я гледа тази кабеларка още?:)те са пълен фалш.пускам ги само в петък в 9 часа и то не всяка седмица:)аре да бегат към анадола.

49

Потвърждавам, че

преди 12 години

Потвърждавам, че оператора на въпросната телевизия, догони и нападна момчето в гръб. При което хората ги разделиха и момчето избяга, като оператора се отскубна и продължи да го гони.Ама кой ще ми повярва? И на кой му пука? Това ли ще определи дали протеста е легитимен?Хора, всички ни лъжат безогледно и то от векове! Вече държа да съм "луд", щото "нормалните" ги хранят с отрови и им промиват тиквите non-stop ;-)

48

до 50

преди 12 години

И Сергей Станешев беше там!!!!!

47

Анонимен

преди 12 години

Едуард Стърнс: Няма по-*** народ от българския ! Истината

46

Анонимен

преди 12 години

абе много е опасен бтв оператора,че и напада гражданите и после лъже по битивито

45

ФАШИСТ

преди 12 години

защо ли си мисля , от журналята няма аир , особено от Босфор ТВ, тези *** се взеха на сериозно да си мислят , че са " НЯКАКВА си власт " наивност на кубици ! :))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 12 години

Долу бТВ... Пак същата история като с Кирил Рашков. И междрудругото БГ медиуте иамт много лошият навик въобще да не спазват конституционни права, едни от които е че никой няма право да бива записван по какъвто и да е начин без изрично съгласие. По БНТ онова смотано предаване "Акция" никога не "бава дали хората искат да ги снимат. Много, ама много проста БГ журналистика.

43

мм

преди 12 години

Цяло медицинско чудо е този оператор от БТВ! Как само тичаше и раздаваше юмручно правосъдие в безсъзнание, а после съвсем спокойно, въпреки мозъчното сътресение и счупения нос, тръгна да си събира камерата! Хора, не си цапайте телевизорите с тази медийка!

42

До 22

преди 12 години

Ако мислиш, че бТВ са слуги, пусни си ТВ7, да видиш там пък какво *** пада... Всичките български медии - телевизии, радиа, вестници и сайтове са купчина бездарници, които въртят св**ки за пари ;)

41

Бай Иван

преди 12 години

до 44това гаменче има права, не че го защитавам за побоя, но и медиите си мислят че могат да си правят каквото искат, никой няма право да бъде сниман, освен ако не е извършил престъпление