111

sevtus

преди 12 години

125, ти си ***! Работата на полицията е да разследва и да събира годни за обвинението доказателства. Със смачкване - физическо и психическо успешно разследване не се прави. Такова е възможно с ум и интелект.

110

ФАШИСТ

преди 12 години

от пикня сте правени - *** е гъвкаво , не се троши - ВЪНИ !

109

sevtus

преди 12 години

Повръща ми се от това, което видях.***, но овластено същество, защитено от стените на управлението, в което работи си излива цялата злоба върху някакъв кокошкар. И сигурно същият *** впоследствие се е чудил защо съдът е пуснал обвиняемия - откъде да се сети тоя ***, че погазването на процесуални парвила е коз в ръцете на всеки второкурсник по право.На такъв трябва да му се даде една голяма лопата, за да рине оборски тор - там ще има поле за изява за яките ръце, които има.

108

Анонимен

преди 12 години

ще му потрошиш чурката форумен папур:))))

107

ПИПА

преди 12 години

Е недей те така преди Велик ден ме обра едно *** ,което го пуснали от ТВУ с.Керека да прекара със семейството си.Полицаите действаха на мига за ,което им благодаря! Естествено парите ги няма но поне личната карта...

106

ФАШИСТ

преди 12 години

до 123- опитай се да ме спреш !

105

ФАШИСТ

преди 12 години

СТРОШЕНА кост нямам ЩЕ ГО ПОТРОША МИЛИЦИОНЕРА и НЯМА СПАСЕНИЕ !

104

Ангел

преди 12 години

Май ни беше рано да влизаме в европа - я в Сирия как хубаво и с твърда ръка се управлява, като гледам доста хора си мечтаят за такова управление и у нас. Жалко... А като се чудите защо младите емигрират - не само икономическото положение ги кара да се махат, но най-вече простотията. "Малък, но много *** народ" както е казал самия народ.

103

do 122

преди 12 години

Na liceto li mu pi6e 4e e prestupnik , ili kakvo !!!!!!!!!! Aide stiga , suda sudi , sprete da proiznasqde prisudi !

102

Анонимен

преди 12 години

106,така и трябва да бъде - заподозрения трябва да бъде смачкан психически и физически.Това не е зала за забавления.За това мвр е силова структура-да действа със сила.Твърда ръка и безкомпромисност!111,може да се опваш само тук-в нета,там ревеш,като женичка-доказано за плямпала,като теб:)

101

Хан Крум

преди 12 години

...От Българския хелзинкски комитет са на мнение, че полицейският началник е тормозил и се е заканвал с физическо насилие на задържания.Такъв човек няма място в българската полиция и следва без забавяне да бъде отстранен от служба, категорични са от организацията."От БХК да го духат, особено оня *** Кънев. Те защитават само ***. Защо когато *** убиват българи ги няма никакви?Браво на полицая. Трябваше и да му начука манерката на престъпника. поне това да му остане.

100

Анонимен

преди 12 години

Фашисте, този милиционер няма ди обърне никакво внимание. Пишман бабит си фашисте.

99

Анонимен

преди 12 години

Руснаците имат един лаф:Сила есть ума не надо!На това ми мяза този полицай.Не ми говорете за авторитет или сплашване.С престъпника ще ми играе на канадска борба?Пълна олигофрения,че дори се радва и е доволен от себе си!Гнус!

98

ФАШИСТ

преди 12 години

с този МИЛИЦИОНЕР му предлагам УЛИЧЕН БОЙ С МЕН !

97

Анонимен

преди 12 години

Голяма тема се отвори, заради канадска борба, заснета на камера. Сега е интаресно да се знае как записа е видял бял свят и кой се опитва да прецака полицая.

96

zombi

преди 12 години

щом е в полицията не му е чиста работата,наистина е лаинар само така,на нас ни трябва здрава ръка.

95

123

преди 12 години

Този полицеиски корифеи още ли не е подал оставка????

94

ime

преди 12 години

типична българска простотия

93

Ангел

преди 12 години

А има и още нещо - заради такива тиквеници като този 'шеф' след това съда пуска престъпниците защото вместо да съберат доказателства за престъплението те си играят на мъже и на канадска борба. Накрая ни съдят и в Страсбург. Само, че глобите не ги плаща въпросния 'шеф' а всички ние...

92

Анонимен

преди 12 години

Калинчо 3 в 1 е тук. Кремчето :)Полицая си знае работата. Забелязъл съм, че ако полицаите се държат човешки със задържаните, обществото е по добро. Насилието ражда насилие.