66

Анонимен

преди 12 години

Едва ли бг тъпанарите знаят че на това изложение Бг е ЕДИНСТВЕНАТА европейска страна.Та си казвам:От кога бе мамка му станахме най-големите тарикати в ЕС???????И като се замисля Боко-тиквата каква шушумига е............всичко ми се прояснява.

65

Анонимен

преди 12 години

Аве бог-мог дайте малко левчета вий, че ако чакаме на боговете...майни майни, досега хубаво от тях не сме видели!

64

Анонимен

преди 12 години

Тия, които ще карат един ден по тази магистрала бая яки такси ще плащат. За Катар това е добро вложение, защото край морето се въртят доста парици, пък и да прехвъчиш от Бургас до Варна или обратно за по-малко от час си е особен гъдел. Който ходина море, не ходи без пари, ще има и за такса по магистралата!

63

ЯЖТЕ АСФАЛТ

преди 12 години

Тоя знае ли колко милиарда барела петрол трябва да продаде за да построи една магисрала в БГ

62

до 70

преди 12 години

Ани дано да си прав! Ако стане така морето ни ще процъвти. Тея като строят не си играят!

61

Б бонуса

преди 12 години

Трябва да се строи и да се цоца отнякъде тоя арабин скоро ще го последва съдбата на фискалния резерв гарантирано със боноси.

60

Анонимен

преди 12 години

ХаХаХаа на Катар им е спукана работата... който се е хванал с нас не е прокопсал.

59

анонимен

преди 12 години

ха ха..и ти ли с тая партенка за араби,шейхове и не знам си какви още бе? един ни оправи за 800 дни и ни затрупаха шейхове с инвестиции и всякаква арабска ***..та цъфнахме и вързахме..но този път българина няма да се хване на въдицата ти..май само с магистралите ще те запомним тебе..и ЧУЙ ЧУЙ..да те питам аз тебе...КАКВО СТАНА С БЕЛЕНЕ БЕ ТАРИКАТ? то бяха бойни викове до небесата..но и ти се спря а? БЕ ТИ СИ МАЙСТОР НА ПРИКАЗКАТА БЕ ..И НА ЛЪЖАТА И ЗАБЛУДАТА..ГРЕШКА НЯМАШ ЗА ТОВА

58

Smurf

преди 12 години

Споко магистралата ще я платят шейховете, е няма да е безплатно, но на кой му пука за 6000 декара по морето ,само некви еколози скачат че е презастроено но все ще се намери, място за едно две казина и луксозни *** а и малко други кръгли екстри но всичко си е в реда на нещата щом Бат Бойко е отзад

57

Петко

преди 12 години

Не му е учител оня от Правец... Баща му е!

56

9689

преди 12 години

Мутрата пак ни лъже,скоро няма да я видим тази магистрала но за него и това е далавера.

55

Леле мале

преди 12 години

Ейй Бибитко тоя до тебе е толкова хитър,че ще те купи и продаде 1000 пъти като ***

54

Анонимен

преди 12 години

Тази държава скоро ще бъде тотално разпродадена!

53

Makedonij

преди 12 години

shto se lwtish bre bulgarino na istinata koga j prisham za pari i gazicu si davate

52

Анонимен

преди 12 години

като гледам колко са като територия колкото Тракия.За няма и 6 часа ще ги превземем.Въпроса е дали големите хиени ще ни позволят?

51

Аладин

преди 12 години

Може да я кръстим магистралата на името на Емира на Катар, да се свети името му и Аллах да благослови всичките му 300 съпруги с чеда:))))

50

мбуахаха

преди 12 години

А сега плюйте арабите:)))

49

Анонимен

преди 12 години

СТОРИ или Строи.

48

do 33

преди 12 години

ami bratle normalno e kato se zanimavash s pari na nai-visoko nivo da si zamesen s evreite.. vuprosa e dokolko subludavash interesite na sobstvenata si strana.. ne e li taka? pomisli malko :))

47

Анонимен

преди 12 години

Катар е мафиотска държава и всички важни постове се държат от братовчеди и роднини на емира на Катар. Нефтената и газовата компании на Катар също са собственост на емира на Катар. Политическите партии са забранени в Катар и емирът управлява с помощта на няколко американски полковници и 1 база на САЩ.