136

789

преди 12 години

А на всичко отгоре няма дисциплина,няма отговорност,няма култура в тая държава,камо ли да има благодарност за това,че някой си върши работата.Просто всичко е ,,плюй,, за благодарство.И след Бойко който и да дойде няма да ви оправи.Не си мислете,че със смяната на герб с други властимащи ще тръгнат нещата в тая държава.С трици маймуни не се ловят.Като самосъзнание трябва да се променят много неща в хората,та ако ще и културата,но за това трябва да минат поне още 2-3 поколения най-малко.

135

Анонимен

преди 12 години

Eeeeeee червени крадци,един път имаше ли да си признаете една вина бе !!!!! Мълчете,мълчете,за 60 години вие ни докарахте до това дереже......

134

Анонимен

преди 12 години

Един човек умрял и отишъл в рая. Там той видял голяма стена от часовници зад Св. Петър.- За какво са всичките тези часовници?Св. Петър отговорил, че това са часовниците на лъжите. Всеки път когато лъжеш, стрелките на часовника се движат с една секунда напред.- Аха - казал човекът - на кого е този часовник?- Това е часовникът на Майка Тереза. Стрелките му не са се поместили, тя никога не е казала лъжа.- А къде е часовникът на Бате Бойко? - попитал човекът.- Неговия ли? В офиса на Исус е - ползва го като вентилатор...

133

До фашиста

преди 12 години

Ролите се сменят,но режисьора е един и същ

132

комуназ или из

преди 12 години

Браво Другарю,Живков чудя се кога успя да извършиш великите си геройства.Доколкото разбирам най вероятно по онова време си бил в ташкент или дупница или може би в сливница.Да живеят Ташодупесливници<Вие сам си избрахте името.

131

ФАШИСТ

преди 12 години

такава възможност няма да ти се отдаде другарю жифкоф, ролите се сменят, ако не си разбрал, ще го почувстваш лично от мен :)))))

130

комуназ или из

преди 12 години

Не инженере ,за да ни мачкат им трябва кат нап ной хей и пр и пр и корупцията и наркотрафика и контрабандата.Нищо ново под слънцето не са измислили.Новото е форума за да се джавкаме и никога да не сме единни.Както римляните са го казали много просто Разделяй и владей.

129

Другаря Живков

преди 12 години

Такива като фашиста,ги ритахме като кучета и ги хранехме с обелки от картофи,EХ хубави времена бяха...

128

Анонимен

преди 12 години

Не и вие... само вие Тиква заедно с ГРОБ-арите сте виновни... по-нагло, по-крадливо и по-некадърно управление от вашето България не е имала от Стамболийски насам... ама се свършва вече вашата... няма как да "самоубиете" всички българи... сбогом... няма да ни липсвате... ама никак...

127

комуназ или из

преди 12 години

Благодаря весела вечер.Наздраве.

126

комуназ или из

преди 12 години

Инженере не му вярвай в мъжката ръка всичко е само игра ,всичко е само спектакъл.

125

ФАШИСТ

преди 12 години

до комуназ или из - е , правото ти е да си кажеш мнението а друг е въпроса как ще те разберат.до сега не съм взел нито стотинка от държавата , не съм излъгал никого- винаги е "минавало от мен"но , щастлив съм в моят свят и бит , който не го харесва е негова воля но не позволявам някой да ми влияе или да ми налага правила 1 НАЗДРАВЕ И БЪДИ ВЕСЕЛ - забавлявай се - позволено ти е :)

124

Тиквата

преди 12 години

Народа му даде прякора-" БОКО-ТИКВАТА" и е прав,защото и в добро и лошо,никога не греши

123

Инженера

преди 12 години

Оххххх колега, и мен ме мачкат, но на НАШИЯТ народ дисциплина му трябва !!! Няма иначе да се оправят нещата ......Предполагам, че не е чуждо на никой че няма никакаво ама никакво уважение към каквато и да било власт тук в БГ /КАТ, НАП, НОИ, ДНСК, ХЕИ и т.н/ корупцията е навсякаде и в повечето случай хората предлагат да "почерпят" !!! трябва мъжка ръка да удари по масата !!!!!!!!

122

комуназ или из

преди 12 години

много си готин и аз това правя,пия си виното и ракийката, маам си пържолките защото аз съм си ги произвел и изобщо да ти кажа не ми пука,само се ядосах на форума днес и за първи път пиша.

121

Анонимен

преди 12 години

Стига бе Боко, ти досега беше светило, бог, икона за толкова българи и сега изведнъж им казваш, че си земен и грешен като всички нас. Сега на съвестта ти ще тежат хиляди случаи на депресии, душевни разстроиства, прерязани вени а може би дори и сепуко на хора загубили идеала, вярата, пътеводната светлина в живота си

120

комуназ или из

преди 12 години

И друго инженере кого да мачка близките ти теб мен или народа ни.Докога всеки ще се опитва да ни мачка.Не бъди пристрастен мисли,мисли, никой няма право да мачка никой.Другото е алабалистика и простотии във форума.Става въпрос за оцеляването на Българина и на България.

119

ФАШИСТ

преди 12 години

аз си садя и тютюна и си го пуша и цент не давам за цигари , ракията си павя сам и си е пия с приятели , клането на прасето е ритуал , цяла зима хапвам мръвки с червено вино от лозята ми - паричният оборот при мен е спрял и се чувствам не зависим ! НАЗДРАВЕ !!!

118

Инженера

преди 12 години

Винаги и навсякаде се е крало !!! но поне сега да са по-малко хора /4-5/ .....Да не би в Германия да не хванаха президента а ??? !!!Лека нощ !!! Събирайте сили, ще е трудно :))))))))))

117

Инженера

преди 12 години

Казвам си ...няма да крия така е било, то друго имало ли е тогава ? А и знам, че сте великодушни :))) как иначе :)