200

Анонимен

преди 12 години

246И кога го е молил:))) Много те боли,а:) Боли! ГЕРБ сте крадцииии:))))) Както винаги Бойко ти каза нали! *** никой друг не знае! Като сега с убиеца! Разкрилия убиеца се самоуби! Дообре Оли!Оставям те с болката ти и накърненото самолюбие! Бегай сега да ядеш паржолки на трупа на Мирослава! Нали сте гладни!

199

бавно развиващ

преди 12 години

Мили родители на Мирослава ,Не се оставяйте да ви маниполиратТърсете истината до край в нейна памет

198

Анонимен

преди 12 години

"Ди Велт" : Борисов използва мафиотски методиСпоред германците мафиота си остава мафиот!

197

конспирация

преди 12 години

към 241Тъй ,ама ти на мен ще ми липсваш - няма кой да е в глупава опозиция ,***.

196

бавно развиващ

преди 12 години

Мисля си че истината е съвсем другаде,Никои няма да отвлича човек без пари за да иска откуп Но нашата полиция е толкова *** ,че няма до къде Лошото е че и нас не имат за по прости от тях . Приятели нека да се събудим вече

195

do 240

преди 12 години

Абе 240 какво да ти отговарям - ти вярваш на това, което ти казват. Какво да ти отговарям - като си това, което си ще те манипулират. Ако човек чете между редовете, други работи открива, но това не е за теб. Нямало е пари с куфарчета, Първанов не е молил Бойко за протекции за Мишо Бирата. Що тогава се засегна и реагира така з акуфарчетата. Този, онзи- бля, бля.

194

Анонимен

преди 12 години

241И защо трябва човека да ходи в Америка! Защото пречи на простаци като теб ли!?:)))))

193

Иван

преди 12 години

НЕЗАБАВЕН АРЕСТ ЗА МУТРИТЕ - УБИЙЦИ ОТ ГРОБ. КРАЯ ВИ Е БЛИЗКО ! НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ ! ДО СТЕНАТА А СЛЕД СТЕНАТА..........ЧЕРВЕИ

192

за 232

преди 12 години

Това не е по темата,намирам го за тенденциозно,напиши нещо което да помогне на жената не ми пиши тук разни глупости за настройване на хората в посока ясна само на БСП и нейните изпращялници.

191

Анонимен

преди 12 години

236Тоя пък!?:))))) Пък аз от записите чух гласа на Боко:))))) и Б. Б.: Ало, здрасти. Абе, тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак.В. Т. Да?Б. Б. В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция.В. Т. Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме.Обади се г-н Дянков и каза: Аз карам влака, да дойде при мене.Б. Б.: Да.

190

до 232

преди 12 години

Какъв номер има бусът,каква марка,цвят,кажи и това за да помогнеш да бъде разкрит,иначе е стъкмистика.

189

до ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО

преди 12 години

Това е просто потресаващо ! Никога България е нямала правителство от убийци ! Както в момента ! Тези мутри облечени с власт не биха се посвенили да ликвидират и всеки един от нас,наши близки ако с мъничко им пречим за нещо ! Кошмара е пълен ! Граждани,да се вдигнем и да изметем мутрите - убийци от властта !

188

Анонимен

преди 12 години

Не виждате ли, че за този ББ не съществуват обикновени хора, че от този момент откакто дойде на власт, хората мизерстват. Той върви по главите и мачка малкия човек. За него сме стълба към властта. Приоритетите му са магистралите, а не болниците или образованието. Не забелязахте ли, че за този безочлив тип съществуват само богатите хора, които стават още по-богати, а за съжаление бедните стават по-бедни. Той мрази своя народ и затова си позволява такива изказвания.

187

до 228

преди 12 години

Това че ме нарече гербер долен, без коментар, явно е характеристика на говорещия. Само ще те попитам дали знаеш от къде е дошло богатството на този Чолев. Заработил ли ги е? Има ли връзка това с Мишо Бирата? И кой бе протекция на Мишо Бирата. Не бе Бойко, а Първанов. Спомняш ли си? А гербер не съм бил и няма да бъда, но уважавам хората, които вършат работа. Това е.

186

конспирация

преди 12 години

Честните и будни хора пречат на властта .Животът в България стана несигурен.Най-добре е да дойдат танковете !

185

Анонимен

преди 12 години

При всички далавери за милиарди мислите ли,че някой от власта ще тръгне да поръчва убийство заради някакви 250 000евро?!?!?...Само знайте, за парата, като човек, що за стори? Изяда си и месата...

184

Анонимен

преди 12 години

"Кронен Цайтунг": България се управлява от мафията.

183

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО

преди 12 години

А ТОВА ОТ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ................... Внимание! Втори опит за убийството на проф. Момчил Добрев! 4-тонен бус се е опитал да убие председателя на антикорупционното сдружение Морал и чест за България проф. Момчил Добрев. Опитът за покушение е извършен на 11 януари в 13.40 часа пред офиса на Добрев в София, съобщи СНН. Пресичах тихата уличка пред офиса ми с двама приятели, когато със свистяща скорост към нас се изстреля въпросния бус. Профуча толкова бързо, че успях единствено да изтегля тялото си назад. Кракът ми обаче остана под тумите И бе премазан! Счупен е на три места!, разказва проф. Добрев. След като ме премаза, бусът не спря, а напротив излетя с *** газ към булеварда. Убеден съм, че това беше опит за покушение, разкрива проф. Момчил Добрев. Припомняме, че преди 4 месеца неизвестни лица подпалиха вратата на апартамента, в който живее Добрев. Бруталния палеж и към момента не се разследва от МВР. Момчил Добрев е убеден, че настоящия опит за покушение срещу него, както и предишният са поръчани от хора близки до властта. А основанията му да смята така са многобройните дела за корупция, които води срещу държавата и нейните проядени от корупция институции.

182

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО

преди 12 години

А ТОВА 1 МЕСЕЦ СЛЕД КАТО АДВОКАТ ДОБРЕВ ИНФОРМИРА МЕДИИТЕ ЗА СЪЩНОСТТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО................. Запалиха родителите на проф. д-р Момчил Добрев, той подозира кръгове около ГЕРБ. На 21 септември тази година злосторници подпалиха софийското жилище на проф. д-р Момчил Добрев, който е посланик на добра воля. В 9 9.15 часа сутринта облечен в полицейска униформа индивид залива с бензин и подпалва външната врата на апартамента на професора. В този момент в жилището се намират възрастните му родители, единият от които е неподвижен, а Момчил Добрев е излязъл от дома си минути преди инцидента. Подпалвачът вижда как майката на Добрев го гледа през шпионката, закрива отвора на шпионката с пръст и драсва клечката кибрит. Пожарът се разгаря мълниеносно и само чудо спасява двамата старци да не изгорят като факли. Три месеца по-рано, на 06.07.2011г проф. д-р Момчил Добрев попита в прав текст Бойко Борисов следното:1/. ИМА ОТПРАВЕНИ ЗАПЛАХИ ЗА СМЪРТ СРЕЩУ МЕН ОТ БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА ВИ ФИРМИ И ЛИЦА ИМАЩИ ИНТЕРЕС ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ПОЩИ-ЕАД2/. ДАЛИ ИМА НАРЕЖДАНЕ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ДО АДМИНИСТРАТИВНИТЕ И ДРУГИ СЪДИЛИЩА ДА ИЗЧЕЗВАТ ДЕЛА СРЕЩУ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, МИНИСТЕРСТВА И ДРУГИ.3/. ДАЛИ ИМА ПОРЪЧКА ЗА СЪСИПВАНЕ НА НЕУДОБНИ НА ВЛАСТТА СЕМЕЙСТВА

181

do 226

преди 12 години

Я, стига си писал глупости, ако имаш някакви морални проблеми отиди в манастир!