626

Анонимен

преди 12 години

До 656 "Много са ви промили мозъците. Постоянно ви внушават че е хубаво да си в нато и в ес. Айде некой да обясни какво точно му е хубавото?"Аз да ти обясня пич! Хубавото му е това, че най-после не сме с Русия!!! Ете, те това му е хубавото!

625

Слушай руснак,

преди 12 години

няма нужда да ми казваш кои са ти приятелите,то се знае кои са минетчиите на турците,вие освен да духате и да ви чукат *** друго не ви е останало (пример бг комуните с ДПС) след като жените ви бегат от вас като от тамян и прииждат в Б-я за облагородяване, а защо ли никой не бега към шибанта Русия,а пък Путиков не дава руснаците да напускат държавата си,защото ако отвори границите и ще си остане сам с въшките и руският чам.

624

Тодор Живков

преди 12 години

Русия ни предаде вече веднъж, като ни спря нефта 1986г. и спря да купува нашите продукти!После предаде Варшавския договор , а накрая Горбачов разби и СССР!1989 г. незнайно защо по указание на Горбачов бе свален найверният съюзник на Москва Живков!Цялата ни икономика бе ориентирана към СССР! Това предателство ни причини невиждана мизерия!Сега, те моля ми се, имат нахалството отново да нви се предлагат!!!Аре улево бе!Ние да не сме болни от склероза , та да не ви помним мръсотиите!!

623

Голям смях

преди 12 години

ДО"още по-голям смях".Нещата ще се променят,бъди сигурен и то по-скоро отколкото предполагаш.Колкото до БВП това е малко мътна икономическа единица(Която между другото не оценява нещата реално,Тъкмо поради тази причина е въведена като критерий).Я ми кажи ти като толко умен как за 1 месец търгуваш някакви акции на някаква фондова борса,и в края на годината си допринесъл за нарастването на БВП с 4 на 100%.Ми я "умнико и ти като другите умни" ми кажи какво точно си произвел?Аз ще ти кажа-НИЩО.

622

Анонимен

преди 12 години

652 аре 4-тия километър чака .... там ще срещнеш Гьобелс. Той много обича да приказва на такива кат тебе. Ще обсъдите арийската раса.

621

Анонимен

преди 12 години

Много са ви промили мозъците. Постоянно ви внушават че е хубаво да си в нато и в ес. Айде некой да обясни какво точно му е хубавото?

620

Анонимен

преди 12 години

До 643 "И какво хубаво ни даде Европа? Или по-точно какво хубаво взехме ние от нея? Това че сме нетен донор, или това че когато Саркози пръдне у нас 50хиляди остават без работа? Дойде ли поне един свестен инвеститор от Европа тук да тури пари? Не!"Ей ало, като си немукает да вземеш нещо от Европа, нема да го вземеш и от Азия! Айде зминавай у пустинята Гоби! Looser с looser такъв!

619

До 649

преди 12 години

Щеше *** не е Туй "ако беше" вземете го забравете. То не върши абсолютно нищо.

618

Анонимен

преди 12 години

Истината е че ние трябва да молим русите да ни вземат! Разбира се както молихме и ес да ни пусне в задния си двор.

617

до 641

преди 12 години

хитлер никога не е мислил да унищожава българите и датчаните,защото историците са доказали категорично ,че това са двата народа, които единствено в европа са най-близките по произход до арийската раса.ХИТЛЕР Е ИМАЛ САНТИМЕНТАЛНА СЛАБОСТ КЪМ БЪЛГАРИТЕ И ДАТЧАНИТЕ, С КОЕТО единствено СЕ ОБЯСНЯВА ФАКТА,ЧЕ ТОЙ Е ПОЗВОЛИЛ НА БЪЛГАРИЯ И ДАНИЯ ДА СПАСЯТ ЕВРЕИТЕ СИ, БЕЗ ДА НИ НАКАЖЕ ЗА ТАЗИ ВОЛНОСТ.

616

До 646

преди 12 години

Никой друг няма да те защити. Даже се съмнявам, че и руснаците ще си мръднат пръста вече.Хубо че долу горе сме в Европа и долу горе в НАТО ...иначе досега да са ни отнесли отдавна квит сме най-умните най-храбрите най-мъжествените най-кадърните най можещите .... най най най пък насреща нищо.

615

UK до 641

преди 12 години

Хайде стига с тези сталинистки пропаганди бе. Те са ни превзели за да ни използват. Това което са го набивали в главите на баба ти е само в старите скълъпени комунистически учебници.

614

до 641

преди 12 години

Какви ги дрънкаш бе!?!Ако нашата съюзничка Германия, заедно с другите страни от оста, бе спечелила войната, сега България щеше да е на 3 морета! Щяхме да сме 20 млн.!Европа щеше да е обединена, но вместо евро щеше да се използва марка, а у нас щяха да работят френски, холандски, датски гастарбайтери и гръцки найвече!Американците и англичаните щяха да се редят пред Бг посолствата за визи за обединена Европа, както и пред пос. на съюзните нам Германия, Италия, Румъния и Унгария!

613

Turkey

преди 12 години

До:642Кои сте вие бе? Айде бягай се скрий някъде в хралупата. Бегом във Европа да те няма, никога нищо не е зависило от вас и няма да зависи, ама тя Русия ви създаде като държава и тя ще ви затрие, хубавото тепърва предстои. Стой и гледай. :)

612

До 639

преди 12 години

Значи изобщо не си помирисвал Лондон

611

Обективно

преди 12 години

Това би било още един въпрос, който трябва да се реши с референдум. Представете си, че в такъв един съюз ще можем: да си пуснем АЕЦ-а; да върнем смъртното наказание; да получаваме горива на преференциални цени; да построим АЕЦ Белене при по-изгодни условия; да получим по-бърза и сигурна защита срещу евентуално нападение; да продаваме и некачествените си стоки и т.н.. Заслужава да се замислим. Никой няма да ни отнеме възможността за контакти със Запада. Мислете трезво и необременено!

610

ppancho

преди 12 години

Русия не е СССР,не е тъпотиите на тодор живков,не е комунизъма.Русия е една гигантска работа,която не можем описа с думи...С един руснак като се видиш и :я,твоя,моя хък мък разбираш се.А в американските екшъни избиват масово едни гадни човечета с гнусни физиономии-ето това сме ние за тези поганци.Русия има велики царе,князе,учени писатели и е разположена на половината карта...е няма макдонлдс,монсанто,лимън брадърс,уолстрийт.ки еф сии.Абе Руснаците са простаци ,но честно-това са нашите хора-е не

609

Анонимен

преди 12 години

Ей Руснак (620) - "най големите ми приятели са турци не българи , дали е странно това може да се зачуди човек но като се позамисли причините са много очевидни . истината е една малко са българите които струват"Ми, като не струват що ги каните в Евроазийския съюз бре!

608

Анонимен

преди 12 години

И какво хубаво ни даде Европа? Или по-точно какво хубаво взехме ние от нея? Това че сме нетен донор, или това че когато Саркози пръдне у нас 50хиляди остават без работа? Дойде ли поне един свестен инвеститор от Европа тук да тури пари? Не!

607

BALGARIN

преди 12 години

ABE SEDIA I SI MISLIA.....TVA RUSNAK....TVA TUR4IN.....ABE SEDAT TI VAV DARZAVATA....IADAT HLIABA BALGARSKI I TE PLIUIAT BE BRATKO.....KAKVA E TAIA NAGLOS BE HORA - MI KATO NE VI HARESVA A-A-AIDE HODETE SI BE MINDILI........OSTAVETE BALGARITE NA MIRA......E.....BASI LEKETATA.....