12

Анонимен

преди 13 години

По морето пазят румънски полицаи от Брюксел критикуват, абе оставете нашите милиционери на мира да си прибират даренита за друго не стават тази сбирщина.

11

Кутев

преди 13 години

нека лайномятането започне СЕГА!

10

аз

преди 13 години

Mного нагли тия куките бе, а и кухи... 1 000 000 000 лв на година /един милиард лева/ им е бюджета, а те пак дарения та дарения.... ОПТИМИЗИРАЙТЕ СИ РАЗХОДИТЕ!!! ако може да крадем бюджетни средства и да ползваме даренията вместо бюджетни средства?!?!? Много нагло!!! От физкултурник - толкова!

9

Анонимен

преди 13 години

Цветанов, от кога корупцията се нарича "морален дефицит"?

8

kk

преди 13 години

Цветанов,и басейна "Спартак" да започне дарения към общината,защото е с ОГРОМНА превилегия,а не е в списъка!!!Не е зле да "напомниш" на жена ти!

7

Кориас

преди 13 години

Интересно ми е как МВР си има фирма? Странно!!!!Дано министерство на финансите да си няма фирма,че я закъсахме.

6

морален дефицит

преди 13 години

Всяко дарение за МВР е скандален "морален дефицит". Стига са просили и са се оглеждали за далавера. Някой да им пренастрои морала, защото хич го няма.

5

възмутен

преди 13 години

Незабавна оставка на министъра! Цецо, погледни си във ведомството! Това, което става в МВР е недопустимо! Колкото повече приказвате, толкова повече затъвате и ви излизат далаверите и купуването на спокойствие от страна на престъпни групи и др. Крайно време е да поемеш отговорност за всичко! МВР се превърна в силова групировка, обслужваща интересите на някои кръгове и нехаещо за проблемите на обикновените хора! А лично ти срина авторитета на тази институция до нула! Оставка!

4

NIE OT BSP

преди 13 години

TREBVA DA SE PRECHI NA DARJAVATA TAKA I ZA NAS IMA DALAVERA

3

Анонимен

преди 13 години

Хубаво е, че се преустановиха тия дарения. Самият механизъм е порочен.

2

kk

преди 13 години

Върни парите,Цветанов!А даренията да се "пренасочат" към общините!ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ!!!

1

мвр

преди 13 години

????????