52

мда

преди 13 години

а колко време мина от случката пред Галерия ? неубедително е някак си да няма как да изловят бомбаджията досега... междувременно могат да си приказват на воля как са изловили лошите и как тъпия съд ги пуска... истинските лоши обаче са си по къщите, тях няма намерение никой да ги лови, че току виж казали това-онова...

51

сс

преди 13 години

Стига сте се самовзривявали циркаджии ! Смешни сте !

50

Какви Взривове

преди 13 години

Какви Взривове???Направо не мога да повярвам има толкова много Коментари за този ФАРС :)

49

Анонимен

преди 13 години

Лудото Янче може да е сигурно, че с такива показни взривове вреди само на себе си. Тоя *** трябва наистина да го взривят ... нищо добро не съм видял от него. Хубаво че партията му е едно мандатна и после кой от където е дошъл.

48

САЩ и ГЕРБ!

преди 13 години

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте! Всички антимерикански *** ще бъдат отстранени от управлението на държавата!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!Крайно време е територията и природните богатства на тези гнусни руски *** и *** да бъде дадена на САЩ!Няма нищо по-гнусно от антиамериканските долнопробни и миризливи и *** *** в България! Само с повече американска култура и музика може да се превъзпита това безмозъчно балканско племе, което не е дало нищо на света!Купувайте си американски стоки (компютри, телефони.) и спонсорирайте и рекламирайте американската икономика!ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА СВЕТА Е САЩ!

47

Отмъстител

преди 13 години

Много добра идея за ЯЯ и Трактора! Трябва да се приложи ама и трябва да върнем полицая Гешев - от неговото име комунистите са се нааквали от страх и са си казвали всичко преди да е започнал въобще да ги разпитва!

46

анонимен

преди 13 години

Ето още една версия!Янчето е поръчал взривовете.От мъка, че не може да уволни ББ!

45

Анонимен

преди 13 години

Шерлок Холмс, логиката ти е много постна, почти нямаш мнение, само празни слова

44

меломан

преди 13 години

поздравявам всички с песента на Светльо Витков- БОЛИ МЕ ***

43

Анонимен

преди 13 години

Самовзривиха се-това ясно,ама следващия път може и жертви да има.Лудото Яне се води по болния мозък на трактора!

42

Шерлкок Холмс

преди 13 години

Логично е,гербаджиите да нямат интерес да се самоизлагат с тези взривове.По пътя на логиката някой друг е сложил взривовете.Няма логика и да сложени от ДСБ или РЗС,защото риска за тях ако ги хванат е огромен.По пътя на логиката следва че бомбите са насочени срещу ГЕРБ.Обаче по пътя на логиката щом ГЕРБ допускат такава анархия,то стигаме до извода,че са некадърни да управляват държава в която всеки може да си взривява каквото си иска.Видно е,че правителството е слабо и някой се възползва от това

41

Мутренски времена

преди 13 години

08 октомври 2006, СофияПри стрелба в клуб Амейзинг в ж. к. Гоце Делчев с девет куршума е застрелян криминално проявеният Никола Иванов - Бобъра. Двама маскирани мъже са влезли в заведението и са открили огън по Иванов, като при престрелката са били тежко ранени двама души, които са били заедно с Бобъра - Николай Апостолов и Тони Димитров. Те са откарани в шокова зала на ВМА, с опасност за живота. Двамата са криминално проявени, регистрирани са за грабежи, кражби на автомобили и палежи.

40

чичо Митко до 38

преди 13 години

не щеме ний богатстване щеме ний пари!искаме ракиятана старите цени ...P.S.Ей тъй е по-арно :)))

39

Анонимен

преди 13 години

а за двете убийства нещо ? или сега ще се позабравят покрай бомбите

38

Даниел

преди 13 години

Незнам защо държавата трябва да се занимава с тези *** от РЗС. На всеки му е ясно, че сами се само взривяват.

37

Мутренски времена

преди 13 години

21 ноември 2006, СофияКрасимир Ангелов Димитров на 42 години, бивш волейболен състезател, е прострелян около 20 часа на булевард "Цар Борис " в София. От полицията съобщават, че Ангелов е застрелян, когато заедно с негов приятел са отивали към заведението "Вини" на столичния булевард "Цар Борис ". Красимир Димитров е останал навън да разговаря по телефона, докато приятелят му е влязъл в кръчмата. Тогава Димитров бил убит с два куршума в главата. Според полицията Димитров не бил престъпник

36

леко пийнал

преди 13 години

не щеме ний богатстване щеме ний пари!дайте ни свобода ичовешки правдини...

35

Мутреснки времена

преди 13 години

6 декември 2006 г., СофияНеизвестно лице е стреляло по колата на Димитър Вучев-Демби. Стреляно е по автомобил Ауди в кв. Симеоново, в който се е намирал Вучев. Димитър Вучев-Демби не е бил ранен при стрелбата срещу него. Няма пострадали. Изпочупени са стъклата на колата.

34

До dnes.bg

преди 13 години

Моля, спрете бирата и тревата в обедната почивка!

33

Анонимен

преди 13 години

КАТО ЗА НАЧАЛО АРЕСТУВАЙТЕ ЯНЕ-ПИРАТКАТА И ТРАКТОРА.ТЕГЛЕТЕ ИМ ДВА-ТРИ ЧАСА ЗДРАВ БОЙ------ДОКАТО ХВАНЕТЕ МИШОЦИТЕ-ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПОРЪЧКАТА .