94

Анонимен

преди 13 години

Боцето не ще камери! чудо невиждано! Голям страх ще да е наистина:) Това е твърде драстична мярка за него:)

93

Комунист или анти ?

преди 13 години

Интервю с десния политолог Огнян Минчев който коментира истински "антикомунист" ли е Борисов или май май най твърд КОМУНИСТ - ЛИЦЕМЕР- Премиерът постоянно напомня за убития си от комунистите дядо, а наскоро се оплака и че детството му било опорочено, задето е трябвало да носи пионерска връзка. Ще успее ли ГЕРБ да отнеме щафетата на антикомунизма от ръцете на традиционната десница?- Хитруването с антикомунизъм не може да излъже вече никого. На конгреса на репресираните от комунизма Бойко Борисов нападна комунистите за това, че не са се разкаяли, а следобед същия ден отиде да открие официално голф клуба на фамилия Златеви - най-могъщия червен клан в Правец и не само в Правец. Подобен опортюнизъм поражда сред широката публика присмех, а сред истинските мъченици на комунизма - отвращение. Антикомунизмът не е изгубил своето значение днес, но той вече има съвършено ново политическо съдържание. Лесно е да се плезиш на отминалия в историята комунизъм, трудно е да надмогнеш върху днешните метастази на комунистическата система - руско-българската милиционерска олигархия, в която се подредиха наследниците на тези, които храниха прасетата с човешки трупове в Ловеч и Скравена. Антикомунизмът днес не е да вадиш нож на умрялото червено куче - колкото и свирепо да е било приживе, а да не допуснеш родината ти да стане енергийна колония на великодържавната кагебистка диктатура в Москва. Днес битката с комунизма е срещу АЕЦ Белене, срещу олигархията, която съсипва България с частни монополи, срещу мутренския феодализъм, който владее все повече градове и региони на България. Ако Борисов искаше да води битка с тези реални метастази на комунизма, неговото място на 14 май не беше на голфа в Правец.

92

Анонимен

преди 13 години

Бойко и ДРянко не били в парламента.Ами ако отидат може даже да се изчервят.

91

до хората от Изтока

преди 13 години

не се казва КАЗАН за ***, а КОНТЕЙНЕР или КОФА или КОШЧЕ. Не се казва ЧАНТИЧКА а ТОРБИЧКА или ПЛИКЧВ, не се казва ЛАСТИЧКА а ЛАСТИК, не се казва ПАЗАРЯ а ПАЗАРУВАМ и др. и др. и много други.

90

до 91

преди 13 години

Бащати колко парички открадна,*** безподобен-марш в ***!!!

89

Nic

преди 13 години

Ясно е, че вотът няма да мине-комунистите и навеждащите им се псевдонационалисти атакисти са си просто мнозинство. Но поне да се чуят поразиите им, които творят и разсипията до която ни докараха след станищевци

88

Засрамете се

преди 13 години

Как е възможно да намесвате трагедията на Тракия, за да изказвате негативното си политическо мнение?! Лична трагедия за много хора 10 семейства, а вие го включвате в обяснението си как Б. Борисов щял да среже лентата им на гробовете!!?? Ужас!

87

Emigrant

преди 13 години

Като сте го подхванали този престъпник-Сергей СтаниШеф,трябва да го довършите.Но не да го оставите да напусне държавата ,а арест и народен съд.Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние,на жените му и всички свързани с него,доживотна присъда или смърт,за предателство към България и народа,за всички жертви след прехода,за кражби в особено голями размери-милиарди левове от гърба на народа,за хилядите безледно изчезнали млади хора,за унищожаването на Бъл. армия и икономика.Той стои в центъра на всички злини.Сега е момента ! Събудете се хора !

86

до 86

преди 13 години

86, Бойко освен за мат`ряла, за друго май не е бил прав. За мат`ряла много му се кефя, ама за останалото ... оле-мале къде отиваме ...

85

Amigo

преди 13 години

България изпадна в първата си рецесия от 12 години насамПрез 2010 г. средномесечният брой на безработните, регистрирани в бюрата по труда в страната, е близо 351 хил. души, тоест със 70 хил. безработни повече спрямо 20092011 Ниво на безработицата.7 000 000 Българи2 200 000 пенсионери1 200 000 до 18 години3 600 000 в трудоспособна възраст.1 900 000 здравно неосигорени лица по данни на здравната каса.600 000 без достъп до личен лекар100 000 по други причини не се осигуряват.Реално 1 200 000 безработни в България или една трета от работещите.Да ни е честит Борисов и новия му морал.

84

borokaro

преди 13 години

Я да помислим малко - в ден на траур са забранени - развлекателните шоу програми - това означава че според герб вотът на недоверие е именно развлекателно шоу ...Поне според мен това не е така , дори напротив ...

83

Анонимен

преди 13 години

Баси колко червена *** се насъбрала тука

82

до 57

преди 13 години

И в този ред на мисли - дали пък фаталната катастрофа не е удобно сътворена!!!

81

От Пловдив

преди 13 години

Като не дават едните крадци, гледайте другите (общински съвет Пловдив) по NBT. И без това са същите престъпници и неудачници.

80

Анонимен

преди 13 години

82 - та кое е стабилизирано:))) Последният доклад от Брюксел чел ли го:)))) Има го на страницата на ЕК:))) И то на български:)))

79

до 83

преди 13 години

Ти си редко ***. В ден за траур са забранени масовите забави. Аз съм на работа, всички са на работа, в Парламента са на работа. Днес е работен ден. Сърди се на слабоумните комунисти за *** им вотове на недоверие.

78

до 71

преди 13 години

Абе 71, какво като сме /или не сме/ на работа бе? Дай да не се интересуваме от политика и какво правят нашите хубави избраници а? По твоята логика трябва да си бачкаме там 4 години без да им търсим отчет? Айде де ...

77

седесар

преди 13 години

До 58/2121-Тия дето са те лъгали че ще построят комунизма преди 1989 са днешните ти управляващи комунисти и милиционери, които днес строят "демокрацията". Бивш комунист, бивш милиционер и бивш ***-просто няма

76

Анонимен

преди 13 години

ГРОБ-арите в парламента не почетоха загиналите.За тях по-важно0 е "сухото", което пада от магистралите.А народа - кучета го яли!

75

само една секунда

преди 13 години

Радвайте се, че няма да слушате излиянията на пожарникаря по телевизията! Защото, ако слушате само една секунда някое интервю на пожарникаря, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!