14

Цветно

преди 13 години

Стига вече с глупостите. Педофилите виновни. *** виновни. Мюсюлманите виновни. И всички други виновни! А за тези родители, чиито деца ровят в нета ей-така бичуване защо няма? Защото бългъринът никога не може да бъде виновен по подразбиране. Ето за това не можем да се справим.

13

Анонимен

преди 13 години

5-ти, много си прав да знаеш. Повечето си мислят че когато сме били при Тодор Живков е нямалко компютри и нови технологии. Много грешат, тогава дори бяхме доста по напред защото Novell беше най-доброто за времето си а масово се ползваше в България в университети, заводи, фабрики, държавна администрация.

12

Discovery

преди 13 години

Съгласен с номер 6!!! 15-16 годишните се обличат по такъв начин, че просто няма как да не ти мине нечиста помисъл... Истинските педофили се интересуват от много по малки деца, и за такива хора кастрация. Ама една 15-16 годишна дет се снима по прашки и си качва снимките в нет-а и сама си търси ебането от по-голям... ко праим

11

Вакуум помпа

преди 13 години

Поредния филм, който разказва поредната история и после нещата продължават по старому защото родителите са неграмотни, глупави и нямат елементарна култура и воля да опазят собствените си деца. Има доста ефикасни начини за предпазване на децата в нета, но трябва някой да ги чете и да помисли. Купили там един компютър за да не са по- назад от комшията, оставили детето на самотек и после "леле кво стана."

10

Ъъъ, моля ?!

преди 13 години

"Става въпрос и за деца, които са на 5-годишна възраст" - Само това изречение ми бе достатъчно за да се убедя, че едни пари за дадени на едни хора, да си играят на кинаджии. АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ !А пък като видях инициатора, онзи титан на мисълта Цветанов и съвсем ми се изпари интереса към тази дописка ...

9

Расъл у Расник

преди 13 години

Срам ги е, ама стискат...

8

Д

преди 13 години

От 8 милиона държава има 750 000 педофили, коиуто дебнат в интернет пространството !? Много педофилия, много нещо ...

7

Анонимен

преди 13 години

А я ми обяснете тези 5-годишни деца какво правят в интернет?! Родителите трябва да наложат контрол на децата си и личните им компютри или ако са толкова прости, че не могат да помолят някой човек, който може да го направи за тях. А не после да цъкаме с език пред телевизора за това какво направил незнам си кой педофил. Не може 11 годишни да пускат снимки по бельо в сайтове за запознанства. Задтлжение на родителите е да си пазаят децата от това!

6

Господин X

преди 13 години

Абе я бегайте с тия деца с ейййй такива гърди и богат сексуален опит за гърба си. Педофилията е съвсем друго отклонение, педофилите не се интересуват от 15-16 годишни, които по всички сескуални белези си приличат на съвсем развити жени. Тия изкараха всеки един мъж, които се интересува от сексапилни момичета, едва ли не страшен педофил.

5

Анонимен

преди 13 години

След като им знаят бройката защо не са ги прибрали ? Във света на ДБ, компютрите, високите технологии, се чудя защо чак сега се сещат за регистри и система за подобни цели ? Ми то още по Тошовото време вече се ползваха бази данни, Новел ос и т.н. При това доста целенасочено и с визия..

4

TOVA

преди 13 години

TOVA E VAJEN PROBLEM , NO ZAWTO NE SE PIWE ZA UJASA V IAPONIA I LIBIA ? TRABVA DA GLEDAME ORT LI ? ----- Pravim go ! A uj ste info sait .......

3

Lestat

преди 13 години

Открихте топлата вода

2

Анонимен

преди 13 години

и на мен са ми предлагали и аз съм предлагал

1

Анонимен

преди 13 години

TOVA E EZEDNEVIE I NA ULICATA DA SI ZAKLIUCHIM DECATA V KASTI