369

ot Pernik

преди 13 години

Tazi dama i nejnite, kolegi ni dokaraha dotam, che da si spomnqme s nostalgiq za vremeto prez koeto ni upravlqvashe Todor Zhivkov!

368

ss.ranger

преди 13 години

аа кога прилапваше на стояноfff и костоfff имаше ли носталгия по отминалите години.. а кога взе гаражите????

367

някой

преди 13 години

До: аз (номер 414)Защо да не е за хвалба, би ли ми обяснил че не схващам нещо?

366

Анонимен

преди 13 години

явно си от приватизаторите

365

баба Николина

преди 13 години

Пълни глупости!Всичко това може и да е било,но...След като ни сполетя "демокрацията".А образованието явно си пропуснал...

364

tig

преди 13 години

Хора като Живков просто продължиха това, което създадоха хора като Рузвелт, Чърчил и Сталин.

363

Анонимен

преди 13 години

при комунизма повечето хора живееха мизерно но спокойно а сега ...само мизерно/сравнено с развитите страни/

362

някой

преди 13 години

До: някояНапротив! Времето от правителството на Костов беше най-хубавото време през което някога съм живял!!!

361

Емигрирайте!

преди 13 години

Ако все още има млади учени (в БАН и университетите) в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в *** и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически ***. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, *** и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!

360

някой

преди 13 години

До: баба НиколинаСамо забравих да спомена - конкретно бях свидетел на едно убийство когато убиха едно момче и раниха майка му с пистолет, а тогавашната милиция дойде след Бог знае колко часа, и искаше от баща ми фенерче защото нямало с какво да осветят местопрестъплението.

359

някоя

преди 13 години

Това,което "помниш",е вярно.Само че е от времето на костовото правителство!!!

358

някой

преди 13 години

До: баба НиколинаБабо, защо ти е толкова червена ... главата?Аз лично съм чувал много случаи на убийства, но не ги казваха по телевизията, не ги пишеха във вестниците. Или не си чувала за думичката гласност?За здравеопазване, за съжаление не съм плащал. Затова една селска зъболекарка щеше да ме умори като ми сложи арсен в зъба и го пломбира с арсена, а пък за малко щях да умра след като се разболях от синузит и не искаха да ме прегледат даже! Всичко това - при социализЪма ми се случи бабо!

357

аз

преди 13 години

сега не караш руски Москвич, а ФОРД!!!! стува ми се не много за хвалба..... поне от това което си напиосал не виждам подобрение на статуса

356

тамбурата

преди 13 години

Комунизмът е едно вонящо,мръсно блато.Трудно се излиза от него.А от българският комунизъм излизане няма.Непрекъснато едно гадно,долно ръчище ни бута там.Много сме грешни,безбожници,затова ума ни е размътен."Най-доброто" наследство от комунизма е ,че забравихме да мислим.

355

Анонимен

преди 13 години

Мутресата приватизатор не трябваше ли да е в затвора..пожизнено ?!?!?

354

Бай Колю

преди 13 години

Тук съм на път да се съглася! Верно е! Единствения плюс на комунизма са стъклените шишета! И то не защото са по изгодни икономически, ами защото бирата се запазва по добре в стъкло, от колкото в пластмаса! :)))))Колкото до организацията на байтошовата икономика, не виждам как нещо, което се крепи върху изсмуканите от пръстите цифри и натъкмените в партийните канцеларии отчети, може да бъде по ефективно от икономическата логика и от законите за търсенето и предлагането, на които се подчинява цялаия световен пазар! Бай тошовия начин на работа, цялата комунистическа организация, е най ярко представена в незабравимия филм "Кит" - "Риба, ама цаца! Цаца, ама риба" Ей така се работеше тогава! И това в никакъв случай не е "изкривяване" на "правилната партийна линия", ами това си е типичното за този "строй"! Колкото до избора, хайде да не се опитваме да се заблуждаваме! Няма как да съществува избор, какъвто и да е, при положение че има чл 1-ви в Конституцията!!!

353

Неслучаен

преди 13 години

Можеш не само хубав телевизор да си купиш,но и в космоса да летиш!Е,разбира се,АКО имаш пари!!!

352

някой

преди 13 години

До: номер 401При социализЪма баща ми караше Москвич, а сега кара Пежо.Аз пък карам Форд. А за гориво давам има-няма към 120 лева месечно и съм доволен. Какъв ти е проблема??? Искаш да карам Москвич ли? Ама той завода фалира отдавна и вече не произвеждат Москвичи. Пък и нямам желание да карам Москвич - Москвич не е кола, а начин на мислене!

351

баба Николина

преди 13 години

Абе бай КолЮ!Явно мозъкът ти не "червенее".Защото няма кръв,няма и гънки!Сам си отговори:колко хора си виждал тогава да ровят по кофите за ***;колко наркомани познаваш от онези,"живковите" времена;колко нагли убийства помниш;колко плащаше,за да те лекуват;плащаше ли за образованието си,което тогава света признаваше за едно от най-добрите;колко пъти обираха твоето или на познати жилище;колко бездомници от тогава помниш...Е,злобата и простащината са човешки неща.Пази ги за себе си,не ги сей!

350

Анонимен

преди 13 години

Не ми се вярва хитлер сам да е построил лагерите...