159

Патриот

преди 13 години

За българина има три свети неща: България, майката и децата. Най - ефективната демострация на гражданите би била спонтанна, заради светите неща и то на 13 Ноември 2010 година, когато можем да покажем на света и на Путин, че ние гражданите на България определяме бъдещето си и който не е с нас е против нас. Така Бойко ще спре да ни продава за жълти стотинки на изток или запад.

158

Нина

преди 13 години

До ***:Когато майчинството беше 180.00лв за всички жени не правехте тънки сметки за линията на периода? :)))Е на това му казвам *** история!

157

maika

преди 13 години

И аз съм бъдеща майка, но като чоевк, който се осигурява на пълната си работна заплата и не крие данъци и осигуровки не виждам нищо толкова драматично в промяната. Ще пострадат най-вече тези, които не са се осигурявали на реалната си заплата.Да не говорим, че едва ли някъде в чужбина се плащат обезщетения цели 410 дни. В Англия например, на моя приятелка която роди й дадоха едва 3 месеца платен отпуск, добре че бяха бабите да помагат. След това записа детето на ясла "само"за 1,000 лири месечно

156

Патриот

преди 13 години

Ей сега, ако не вденем, че ГЕРБ е всъщност антибългарска партия, то никога няма да вденем. Ние си ги доведохме на власт, основно заради Бойко и никой друг не може да ни лиши от зловредното им присъствие в управлението.

155

Цървулан

преди 13 години

Кво да ти обяснявам като по въпроса ти си личи, че мисленето ти е чуждо. Все пак ограмотяването на невежите казват е благородно...та...Майчинство се получава определен период. Ако този период е значително по-голям от периода, през който ти си внасял дадените суми се получава дупка. Разбираш ли? Или и 2 и 2 не можеш да сметнеш? Двете линии на период на осигуряване и период на получаване на майчинство имат пресечна точка, в която държавата е да речем на баланс. Под нея е загуба, над нея, печалба.

154

киулке

преди 13 години

Баце, аз се чувам колко малоумно звуча, ама проблемът е, че вие не се чувате колко умно мучите. Ако имаш закони за минимална ставка за родител на дете до 16 години, да речем, 10 лева/час, защита за уволнение на работник с дете до 2 годишна възраст и пълно или частично освобождаване от данъци на фирми с над 75% наети родители, какъв ти е проблемът - че няма да хранеш чавета или *** на чалгаджийки ли?

153

аз

преди 13 години

с 2 ръце те подкрепям

152

Баце

преди 13 години

Не се хгрижи за капацитета ми, темата е за друго, от това виждам колко е и твоят капацитет.Ти ми кажи какво значение има дали ще се осигуряват на базата на последните 12 или 18 месеца?Ромите против които толкова виете се осигуряват на едно и също,прецаканите ще са младите майки българки,И изобщо ми писна когато се изтикват на предем план недостатъци в правителството вие от ГЕРБ да казвате комунистите, турците и *** са виновни. За това да не си мерим капацитета щото е ясно че твоя не е голям

151

Патриот

преди 13 години

За мен е без значение откъде взаимстваме, но е важно какво взаимстваме и също как го прилагаме. Само ще си направя труда да обобщя три новини от днес. Данък "лукс" отпада, *** косвено от "майчинските", за образование "колкото толкова", за наука още по - малко. Политика, с приоритети?! По - малко българско население, по - лошо образовано, по - бедно и нискотехнологичен продукт в основата на българската икономика (например: ще леем бетон по магистралите, до побъркване ...) Ей това е политика!

150

Цървулан

преди 13 години

Говорите глупости, малко са мерките. Трябва да има драстични промени. Салахадин по-напред беше писал много простички и точни неща. Нямаш средно образование - няма помощ. Нямаш 18 години - няма помощ. Помощи до 2 деца. За 4 и повече, ако не докажеш доход от примерно 4к на месец с платени данъци и всичко - ти се налага данък. Супер бързо ще се дециганизира държавата. Най-малкото огромен паричен ресурс ще се пренасочи от онези *** *** към нормалното общество.

149

Килъра

преди 13 години

И какво излиза,че тези са като другите!!!После пак ходете да гласувата "да не е Доган" самоч е бат Бойко с него май ще направи коалиция за президентските избори!!!

148

Гневен Българин

преди 13 години

Ти ли *** П*тка майна? Това ли ти е заслугата? Че си увеличила разждаемостта на *** в България? Мерси тогава. Не ти щем съветите!

147

Баце

преди 13 години

Това малоумно правителство си проси боя, трябва и майките да се дигнат на протест за да ги подкрепят студентите, полицаите, лекарите и учените, тогава Хер Флик, Тотю войвода и бандата им ще видят кон боб яде ли!

146

...

преди 13 години

до киулке:Пич, не се хаби, матр'ялът въобще няма да вдене за какво говориш.

145

Анонимен

преди 13 години

До Мордо:за Кралство Швеция и дума не може да се говори, защото не знаеш какви данъци се плащат за да се постигне социалния им модел :)До скоро майчинството беше 180.00 лв за всички, след това стана 90% от дохода. За да се плащат повече пари, трябва все пак да идват от някъде. Аз лично не държа да ми увеличават данъците за да може някой социални групи да се хранят на мой гръб!

144

Цървулан

преди 13 години

Това, че ги виждаш тези майки с колички и деца и наистина са повече от предни години е добре, само че мисленето ти спира дотам, щото толкова ти е капацитета. Замислял ли си се колко от "другите" не ги виждаш, щото те обикновено не ходят там където ти ходиш. Ти всички ли *** в апартамента си ги виждаш? А знаеш ли какви рояци ще изскочат, ако влезеш в канализацията? Замисли се малко. Истината е, че прираста при *** е много по-висок отколкото при нас.

143

USA

преди 13 години

Не претендирам,че разбирам,но до колкото съм информиран най добро социално устройство имат в Норвегия!Нека от тях вземат пример нашите дупедавци-***................

142

аз

преди 13 години

2рото от тези 18000 е моя син и кво от това колко сме ние които си плащаме данъците и колко са тия другите кюнци които ги издържаме ние ????

141

Баце

преди 13 години

Бе ти какви ги говориш а? Ти изобщо чуваш ли се колко малоумно звучиш като избегал от четвърти километър? Аз работя на две места за да отгледам дъщеля си, а ти като нямаш дете ще мълчиш!

140

аз

преди 13 години

ами ползата е за *** понеже треа да издържаме още 18000 *** който след не повече от 20 години ще се умножат по 10 поне