439

до 443

преди 13 години

приятел , това дето го показват е най-калпавото митничарско селище , а т'ва ,че боко тиквата мълчи то е Ш'ото нема думи , вие да сте видяли гарага на гарга око да вади ......

438

Анонимен

преди 13 години

Именно матряла е некачествен, щом подкрепя човек като него ! :D

437

ГЕРБ

преди 13 години

Крадливи нагли комунисти:)Сами си пишете и сами се четете .На следващите избори-0 гласа:)))

436

Атака

преди 13 години

Не знам, но в тази държава няма НИТО ЕДИН осъден комунист! Дори всички роднини на първенците сега си живеят като милионери с нашите парички и си карат джиповете, газят хора и няма кой какво да им направи!А по някое време ще решат да се тягат нещата и ще кажат "Който крал, крал" от тук нататък ще има закони!Но хората не трябва НИКОГА да забравят това ограбване, аккто и избитите от комунистите. Както ен трябва да се забравят турските кланета и хитлесткия режим!

435

Анонимен

преди 13 години

Борисов вече изхрачи резерва, сега ще отлюспи и Цоцо и Симо, и ще се кандидатира за президент, ще мрънка че бил подведен от близки хора и са му оставили лошо наследство..... Лошото е че няма подобаваща кандидатура срещу него..

434

Молба

преди 13 години

Единственото умно нещо, което съм чул от Бойко е, че "мат'ряла е некачествен". За това беше много прав. Ние българите не заслужаваме красивата си Родина, защото сме ***, които дори не могат да изберат читави хора, които да ги управляват. Няма как да избираш крадци, комунисти, мутри и после да очакваш, че страната ще върви напред ! Разберете го и спрете да гласувате със задните си части !!!!! Направете го в името на децата си !

433

Абе

преди 13 години

Падне ли Цветанов и ГЕРБ пада-макар и малко след него.Ако не сте го разбрали просто гледайте.Но това няма да стане защото са на власт а власта по принцип е над съда и прокоратурата когато се разследва човек в нея.Не върви някое си разследващо лице да се прави на вървежен пред тоя дето управлява сега. Трябва да излезе от власт че тогава партията която дойде и е против него да прати органи да го разследват безпроблемно.

432

кючуков

преди 13 години

Защо да я сменят, не ти отърва ли

431

Анонимен

преди 13 години

Дори и да мълчи, Борисов мълчи смело..като комунист на разпит!Мълчи като премиер за Доган.Като Дянков за дефицит, и като Цветанов за апартамент.

430

Винетууууу

преди 13 години

А бат Бойко е индианец,от мутренски произход,той си има ланец и е кръгал ***.

429

Бай Колю

преди 13 години

Пише се *** а не *** нещастнико!Точно такива като теб нерамотни ни е****т майката години наред!И не спрът а спрат!Бог да им е на помощ на ГЕРБ-ерите с ръководни и експертни кадри като теб!Но като гледам Бойко не се чудя защо си толкова неграмотен,сервилен и гнусен!

428

БКП

преди 13 години

ПРОЧЕТИ ПОСТИНГА МИ ОТ БКП-1 ДО БКП-5 ,ЧЕТИ ПОДРЕД , И ЩЕ ТИ СТАНЕ ЯСНО ЧИТАТЕЛЮ...ПРОЧЕТИ ГИ.

427

Анонимен

преди 13 години

КОМУНИСТ И ЧОРБАР, АДСКАТА КОМБИНАЦИЯ СИ СЕЛСКИ

426

БКП-5

преди 13 години

А ТОВА КАКТО ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ КОНСТАТИРАМЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА С ПЪЛНА СИЛА.ГОСПОДА ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ВСИЧКИ ДЕЦА.СДС,БСП И ГЕРБ СИ ЗНАЯТ ПАКОСТИТЕ И НИКОЕ НЯМА ДА НАБИЕ-НАКАЖЕ ДРУГОТО ЗАЩОТО НАКАЗАНОТО ЩЕ РАЗКАЖЕ И ЗА НЕГОВИТЕ ПАКОСТИ.ИЗВОДА Е,ЧЕ АКО ИСКАТЕ НОВИ ХОРА НЯМА ДА ГИ ОТКРИЕТЕ ЗАЩОТО НИКОИ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА ИМ ВЗЕМАТ КЪЩАТА НА ДЕЦАТА ИМ,НО ПОНЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ ПОМИСЛЕТЕ,КОЕ ДЕТЕ СЕ ГРИЖЕШЕ ЗА ВАС И ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.ЗА ДА ВИ СТАНЕ ЯСНО НАПИСАНОТО ПЪРВО ПРОЧЕТЕТЕ ПОСТИНГИТЕ НА БКП-1 ДО БКП-4

425

БАЙ ТОШКО

преди 13 години

БЕДНИТЕ ЩЕ СА СИ БЕДНИ ДОКАТО СПРЪТ ДА РАЗЧИТАТ НА ДЪРЖАВАТА И ПОДАЯНИЯ ЗА СМЕТКА НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ, А ТЕБ НЯМА КВО ДА ТЕ КОМЕНТИРАМЕ ТИ СИ *** И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ЩЕ МЕТЕШ УЛИЦИТЕ И ЩЕ СИ БЪДЕШ ВЕЧНО ОСКЪРБЕНО НЕДОНОСЧЕ СОЦИАЛИСТЧЕ

424

Буревестников

преди 13 години

:) а сега де.... ново 20 ! :) А да не би някой да очаква Премиера на България да каже нещо именно по тези два въпроса ? :) Другаря Борисов е научил за какво може и за какво НЕ може да говори и именно защото си знае урока е на този пост сега бившия бодиград на Тодор Живков :) Имотното състояние на всеки дошъл на власт расте в аритметична прогресия за нула време и дори БЕЗ ХЕЛИКОПТЕР а само на око средностатистическия гласоподавател може да му стане ясно за какво ГЛАСУВА ВСЪЩНОСТ ! Че всеки дошъл на власт ще си гледа само собствения интерес е пределно ясно и че дори да дойдат марсианците няма да могат да оправят батака в нашия Абсурдистан също мисля е ясно ! Жалко само за хилядите "ИЗГУБЕНИ БЪЛГАРСКИ ДУШИ" ВЪВ ВРЕМЕТО НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПРЕХОД КОЙТО СИГУРНО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ ОКОЛО 100 ГОДИНИ А ИНАЧЕ КАЗАНО НАГЛО ГРАБИТЕЛСТВО НА ЦЯЛА ДЪРЖАВА ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ ХОРА !!!! :( :( :(

423

Атака

преди 13 години

Но само едно може да се каже, че ИСТИНСКИЯ октопод все още е неприкосновен!Ако някой иска да търси октоподи - "По имотите и банковите сметки ще ги познаете"!

422

Аман от комунисти

преди 13 години

Алоуууу,а вече сменете новината де.Колко по важни неща стават днес.Стига се излагайте.Станахте като пропагандното табло в казармата.Аман от крадливи нагли комунисти

421

1234

преди 13 години

До 446 Ето къде се криела гатанката защо Дянков увеличи толкоз драстично акциза на цигарите !

420

Атака

преди 13 години

На мен най-странно ми е, че това е най-големия октопод.Макар, че се сещам за милярдери от типа на А. Божков - Черепа, който стри софийското метро с приближена турска фирма. Също така има и още доста подобни на него, които са доста по-богати!Ако около АЛексей има октопод, то той е някакво пипалцие, а над него са Сертов, Румен Петков или други министри, както и други приближени на тях или техни началници в сянка!