92

Анонимен

преди 14 години

Да на арменския поп *** и се оплачи.То и сега като гледам се влиза срещу бял лист хартия.Влиза вика ти престъпник и те закопчава гледах го по телевизията.Ясна е работата.Пак си става правило 1 началника винаги е прав!2 Ако не е погледни правило 1.

91

MayDay

преди 14 години

До всички, които плюят по сегашното правителство:Има доста научни разработки на тема кои са фундаментите и предпоставките за развитие на една държава и какво отделя "развитите" от "развиващите се" такива. Световната научна общност е обединена около твърдението, че фундамента са РАБОТЕЩИТЕ ИНСТИТУЦИИ! Правова държава = защита на частната собственост = работеща законодателна и съдебна система! Стане ли това всички останали проблеми ще се решат лесно! Проумейте го!

90

мусат

преди 14 години

а лицето сладунка владимирова симеонова докога ще работи в мвр-сдвр преди в кат 32 гише а още по преди в 03 рпу жив.в люлино 618 вх ***.*** двама .тоя батак е напрау за сливите камъни при лечето кмето на затритите.

89

MayDay

преди 14 години

Чакай бе, България е парламентарна република с мулти-политически модел, членка на най-демократичния съюз в света! Няма никаква база за сравнение с ерата на комунизма, когато имаше една партия и един брат! Тия внушения, с които се мъчите да плашите народа , как видиш ли тоталитаризма се завръщал са единствено и само СТРАХ от правосъдие! ако някой е обвинен или осъден несправеливо има инстанции пред които да се оплаче, включително и в европейски съд! Преди 50 години къде можеше да се оплачеш?

88

Сценарий

преди 14 години

Година 2012, Цецо е президент на РБ. Министър на ВР е Калинчо, вече с нова униформа от която и Кралят-Слънце ще се обърне в гроба от завист, ако го види. Главен прокурор е Роман Василев,защото всички други кандидати са "сексуално зависими". Извънредни трибунали действат във всеки град, арестите са претъпкани, но пак няма осъдени, защото се оказва, че Октопода е проникнал и в трибуналите...Обмислят с Боко как да се въведе Инквизицията и Цецо тръгва с "Освободената" първа дама по Европа за да лобира. Първа спирка Ватикана,да пита Папата как така хубаво са работили преди 4-5 века.Но там Берлускони си е Берлускони- оперква "Освободената" още на аерогарата.Калинчо командирова баретите с Роман, просват ебльото на земята: "Г-н Берлускони вие сте абсолютен престъпник и като всеки престъпник -на колене".. Мобилизация!!- но се оказва, че имаме само 2 роти, едната е в Кабул, другата в Косово?! Добре, че италианците са още по-зле, там е само капитан Бертолери с неговите хора, които не рискуват да се бият с българските лъвове заради кефа на Берлускони и капитулират. Косовската рота окупира Италия, но междувременно нашия Октопод се е разбрал с италианските си колеги и за Цецо става горещо-о. Бяга във Франция, но там пък Саркози си е Саркози- напипва "Освободената" както си разглежда Лувъра...И пак:"Г-н Саркози, вие сте абсолютен престъпник и като всеки престъпник -на колене".. Мобилизация!, но-о.. Франция не е Италия а и Косовската рота го е ударила на живот някъде по Апенините и дезертира, така че Чуждестранния легион ни окупира без пушка ***..... И вече нямаме проблеми никакви ,единствената ни грижа е да крием "Освободената" от Путин!!.. Така, че Цецо-Президент!!!

87

БРАВО НА ЕС

преди 14 години

Всъщност това е изискване на ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ!!! За по-бързо решаване на делата с обществен интерес! Ама кой да чете. Аман от прости к***ве

86

MayDay

преди 14 години

Съгласен съм донякъде с теб, но проблема идва от там, че другарите се пребоядисаха в "демократи" за една нощ, службите почнаха да обслужват или "височайшите полит интереси" или своите собствени. Проблема идва от там, че икономическата и политическата власт не бяха разделени и една шепа хора заграбиха "по законен път" всичко което трябваше да бъде разпределено към народа! Затвор за шепата тарикати, които си помислиха, че България им е бащиния!

85

Анонимен

преди 14 години

Еми това иска да чуе народа това му казват...Не е лошо ако е чисто.Но има ли чисти за да съдят там?Всички сме хора всички грешим а ту се създава илюзия за чисто съдииство.Тези досега били оцапани и не били обективни та новички ще имаме както винаги по 2 от всичко позната история....Така са се оплели старите че почнат ли реално да съдят сами трябва да влезнат .Корупцията прояжда гадна е.Но народа иска изкупление и ще го получи,можеби и от невинни.

84

ЛАМЯ

преди 14 години

КАКВО СТАНА С ОКТОПОДА И ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА НА ЦЕЦО КОМБАЙНЕРА ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ПРАХ НА ХОРАТА В ОЧИТЕ И ЗА ПРЕД ЕС.ВСЕКИ ВЕЧЕ СЕ ДОСЕЩА ЧЕ АМЕРИКА ИСКА ДА ПОСТРОЙ СИСТЕМА НА БАЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД -ГОСПОДАР.ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ СИ ИМАТ МАФИЙ САМО НАШАТА МАФЙЯ СИ ИМА ПРЕЗИДЕНТ-МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И НАРОДНО СЪБРАНИЕ С ИМОНИТЕТ ПРЕД ЕС-НАТО И СВЕТА .ДА СА ВИ ЧИСТИТИ 20 ГОДИНИ ПРЕХОД.И МВР ДА ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА УБИТИТЕ ПОЛИЦАЙ В ЛЮЛИН ПРЕДИ ГОДИНИ.НО ЦЕЦО КОМБАЙНАТА УЖАСА ЗА НЕУДОБНИТЕ Е ЗАБРАВИЛ ЗА ТЯХ.

83

Анонимен

преди 14 години

Е и...?! Така е! Другарите се престъпници, създали са Народния съд и Белене и т.н...и Боко върви по техния път неотклонно! И той започна със специално законодателство, сега създава Народен съд, ще последва и Белене! Не мога да разбера само, защо плюеш другарите, пък славиш Боко?! Сякаш има някаква разлика между тях?

82

MayDay

преди 14 години

По времето на Румката Петков (Пияницата) полицаи "неволно" убиха от бой арестант (Чората) с оправданието, че се съпротивлявал при арест... Къде бяхте тогава другари защитници на човешки права? Къде? Къде бяхте когато се оказа, че същия Румен е издал БГ паспорт на най-големия наркотрафикант Будимир Куйович? Къде?

81

До Зоро

преди 14 години

До 55За съжаление, когато се създаде един Закон, той не засяга само определен кръг хора, а всички, намиращи се на територията на страната. С една дума, моли се някой да не реши че му пречиш, защото само един анонимине свидетел му трябва и марш в специализирания съд. Ще се чудиш откъде ти е дошло.

80

az sum

преди 14 години

Е, сега вече наистина ще бъдат вкарани в затвора всички онези "мутри с бели якички" и политическа власт, които в продължение на години провеждаха геноцид спрямо народа.Бивши министри, депутати и всички техни лакеи.

79

СССРейчо

преди 14 години

Борисв Велчев е комунист, който за 4 години НИЩО НЕ направи. Неговите червени друзя и топ-мафиотите са все така недосегаеми. СЕГА Б.Велчев си измива ръцете с нуждата от нов вид "народен съд", в който мутрите и мафиотите като бойко и Цецко ще дърпат конците. Все комунисти !!!!

78

MayDay

преди 14 години

Другарите станаха най-големите защитници на човешките права, нищо че точно те създадоха народния съд, изпращаха хора в Белене, пишеха доноси и т.н. Нищо че по време на тройния мандат не осъдиха нито един другар за корупция, кражби и далавери, гласуваха си амнистия за длъжностни престъпления...нищо че точно по същото време Европа ни обяви за най-корумпираната държава в ЕС, спряха ни 1 млрд. евро, заплашиха с налагане на предпазна клауза за "справедливото българско правосъдие"...

77

НЛО-нср

преди 14 години

Дано тия се справят с проследяващия оптически -електрически лазар за СРС база банкя на ДАНС.При наличието на апаратура свой -чужд на МО РЕШЕТКА ЕКРАН.МВР много си разрешава с срс вече ги наблюдаваме 5 пет години.Има конституция там е записано 12 месеца а и вече СТРАНСБУРГ са запознати за своеволията на някой генерали. Нищо лично но не е по сценарий на МВР.

76

Анонимен

преди 14 години

Бебето Гринч, прав си, но *** го обснявай това на тези, които си мислят че бодигарда на тошо и бос на сибанк е решил да громи престъпността в държавата

75

vazrasten

преди 14 години

Dobre zamisleno, no da vidim dali ste varsat niakakva rabota ili samo ste raztaiagat lokumi?

74

Анонимен

преди 14 години

Да би трябвало пред закона всички да са равни.Поне нахартия е така.Но има и по равни...

73

АЗ

преди 14 години

ЩЕ ВИКАМЕ СКОРО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ "ДОЛУ ЧЛЕН ПЪРВИ!", КАТО ПРЕЗ 1989 -ТА, АМА ДЕ ДА ВИДИМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!