25

Възраждане

преди 6 часа

Разписано си е в плана за декарбонизация, какво ни качваш на черешата

24

Смех...

преди 6 часа

БРЮКСЕЛ НЕ ЗАТВАРЯ---- АМА И ПАРИ НЕ ДАВА....ЩЕ "ДАВАТЕ ВИЕ", ЩОТО ИМАТЕ МНООООГО ПАРИ....ХАХАХАААА.........ТЕ, ТАКА СЕ УМИРА ОТ "ДАВАНЬЕ"!!!!!!

23

Анонимен

преди 6 часа

Борисов както всеки път лъже!!! Зелената сделка какво е, бе, ***?

22

МУТРОС

преди 6 часа

ББ все се бие в гърдите,че ако е той-всичко ще цъфне.Ама нали беше толкова години в управлението и все се хвалеше как го давали за пример в ЕС?Ами защо тогава сме вън от Шенген и еврозоната и то в много добра външнополитическа обстановка?Ще се разбере с Брюксел-това да не ти е Каракачанов да се разберете кой колко ще взима?Толкова много лъжи в едно интервю-но мисирките мълчат.Смеят ли да питат?Толкова пари откраднаха по време на неговото управление,че години наред ще сърбаме попарата.

21

Джепето

преди 6 часа

Пинокио с нов лак и полировка, но със същите навици и пороци!

20

Карл Май

преди 6 часа

Избирайте си Винету и ще живеете в 19 век!

19

Анонимен

преди 6 часа

Как хубо лъже самоооо, давай Биби, давай, пак ще си световен шампион по шикалкавене, Кирцата само се излага покрай теб! Биби! Биби!Биби!....

18

ИВАН

преди 6 часа

ВИНЕТУ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НИ ДОКАРА ДО ПОСЛЕДНИ В ЕС ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ!

17

JERRY VASSILATOS

преди 6 часа

ВАШИТЕ--ППДБ, ГРЕБ, И СЪР ПЕЕФЦКИ--ЩЯХА ДА ВИ ОГЛОЗГАТ ТЕЦОВЕТЕ = ВЧЕРА !!!....БРАВО НА ИТН И ТОШКО ЧЕ ГИ СПРЯХА, И СПАСИХА 30 000 РАБОТНИ МЕСТА.....ЕИ СЕГА 2026--ТОКА ВИ СТАВВА 1000 ЛВ ЗА КИЛОВАТТ !! = СВОБОДА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО ЩЕ ИМА !

16

JERRY VASSILATOS

преди 6 часа

ЕС ПРИЕ НАМАЛЯННЕ НА МРЪСНИТЕ ГАЗОВЕ ОТ ИНДУСТРИЯТА + и БИТОВАТА ЕКПЛОАТАЦИЯ=ТЕЦ, ФАБРИКИ, Бизнеси, и др. (КАРБОН ДИОКСИДИС И ДР.)...да падне на нивата от 1990 година !!!..ДА АМА ТОЧНО ТОГАВА ---- ИЗТОЧНИА БЛОК ФАЛИРА И БИЛГАРИЯ БУТНА КОМИНИТЕ НА КРЕМИКОВЗИ И НА ОЩЕ НАД 100 КОМИНА...ТОЕСТ БИЛАГРИА Е ИЗПЪЛНИЛА ПЛАНА--ОЩЕ ПРЕЗ 2006 ГОДИНА....просто защото ЗАПАДЪТ ВЪРВЕШЕ НАГОРЕ от 1990 В МРЪСНИТЕ ГАЗОВЕ..А ИЗТОКА ФАЛИРА, И САМО ПОЛША ОСТАНА ДА ТРОВИ ВЪЗДУХА СИ ...ВАШИТЕ ДРУГАРИ В ПАРЛАМЕНТА ВИ--ВИ

15

Росатом

преди 6 часа

Тиквата е Корен Квадратен ............. Одухотворен Социопат....Но неговите патрони: Путин е в Будна кома, а Меркел е затворена в Лудница. На дузпата е......

14

Анонимен

преди 6 часа

Тук един много се напъва хахахахаха

13

Анонимен

преди 6 часа

Спечели с 51% и едва тогава давай " акъли" по медиите НЕСРЕТНИКО!!!

12

Анонимен

преди 6 часа

Вярно е, че от Брюксел не искат затваряне. Те искат изпълнение на квотите за замърсяване. Ние като не ги затваряме ще си плащаме за замърсяването, както и за нерентабилното производство, а миньорите ще продължават да дишат канцерогенния прах. Така мутрата я разбира политиката. Били му приятели в Брюксел?!!! Щял да се разбере с тях?!!! От неговото разбиране с Брюксел България е най-корумпираната и затова най-бедна държава в ЕС. Само Орбан напоследък иска да ни бутне от последното място?!

11

Анонимен

преди 6 часа

Както всички знаят бате Бойко никога,ама никога не лъже...иначе гласувайте за мен и аз ще си платя Тея пари ...

10

Герб

преди 6 часа

Ние съсипахме и унищожихме държавата! Чакаме да ни потупат от Брюксел,за войната,която водим срещу собственият си народ! Пак гласувайте за нас!

9

Tangra

преди 6 часа

Дано те вкарат вече в Магнитски и да мирясаш. Дано ти вземат всичките крадени пари!

8

Анонимен

преди 6 часа

Да си ходи в брюксел при "приятелите". Алоууу. Те ръце на деца в конго са рязали, за да накарат бащите им да работят в мините за без пари!!! И той приятел им бил. Те нямат приятели примматти, имат роби, а приятелите им са отвратителните хиенни като тях от тяхното котило, ако имат изобщо. С тях си говорят кой как са прекарали и ограбили и си показват луксозните коли, имоти и бижута, пък вий си мислете, че са ви приятели.

7

ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ

преди 6 часа

Много наглост САМО В ДВЕ КАЛОРИИ

6

Анонимен

преди 6 часа

Тук един пише ли пише хахахахахаха