186

Анонимен

преди 7 часа

А в това време някъде в Москва Филип Киркоров се чекне по чорапогащник

185

Червен каскет

преди 7 часа

Изстреляхме ли Сарматя,Сарматя изстреляхме ли го?

184

Нане

преди 7 часа

Обора в кравефермата,трябва се изравни със земята,за да мирне целият свят....===]]]

183

ъъъ

преди 7 часа

Късия излезе ли от бункера *** ЩЕ СЕ ВМИРИШЕ БРЕ

182

Анонимен

преди 7 часа

Шубето е голем страх даже за Алцхаймера. Тия планиращи ракети са с последно производство от 2000-2001 и са всъщност останали от войната със Сърбия- същите касетъчни бомби, които пускаха там.

181

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 180. Ще ще ... надай са Пено на пиян мъж.

180

redordead

преди 7 часа

Батка, рушия кат побед и после като превземе България ще ядеш само по една купичка непочистен ориз на ден и ще си мажеш филиите с паста за зъби...

179

Анонимен

преди 8 часа

До аа 179. То си личи кой е напълнил долното бельо ха ха ха ха ха

178

Анонимен

преди 8 часа

Ще дойде Тръмп и минаретата на Кремъл ще рухнат със страшна сила върху мумията на рептила Ленин и това сатанинско сборище ,наречено Расийска Федерация да се затрие от лицето на Земята, ведно с Антихриста Путин!

177

аа

преди 8 часа

*** те и без това безаналоговите уша,нки са напълни ли гащите

176

Пупин

преди 8 часа

Джо е истински приятел!

175

Анонимен

преди 8 часа

До Батка 174. И твоята грамофонна плоча задра. Както ти казах един пищов е много по-силен от една камара мускули. Бам в главата и край без да се потиш.

174

Анонимен

преди 8 часа

До Гената 171. И аз смятах, че Запада е културен, напредничав и умен, но се оказа съвсем друго.

173

Анонимен

преди 8 часа

Рептил до рептила

172

Батка

преди 8 часа

В момента довършвам телешкия си стек и отивам да блъскам лежанка и дедлифт. Преди това ядох извара а сутринта омлет с 5 яйца. После към 3-4 пиле с ориз. Чакаме Русия да победи за да смачкаме нежняците в България.

171

Анонимен

преди 8 часа

До Анонимен 172. Обучението на който и боен самолет да е трае с години. Тия набързо обучени пилоти могат само да излитат карат в права линия и кацат. И както се вижда не всеки път.

170

Анонимен

преди 8 часа

Путин е куклата на Байдън.

169

Гената

преди 8 часа

До Анонимен 172 - И аз това съм забелязал. Аз смятам себе си за неутрален. Наблюдавам целия цирк и трябва да кажа че Русия се държи много по-адекватно в момента. Много жалко защото преди харесвах много Щатите, даже съм живял там години наред. Но сега някакво умопомрачение е обзело западните елити. И явно и най-върлите техни последователи. Войната е ужасно нещо и язък за хората и от двете страни. Дано да не дойде и тук, заради психари на власт.

168

Анонимен

преди 8 часа

Видяхме ги тия Пейтриъти колко струват. А обучението за Ф-16 отнема от 9 до 12 месеца. Я камилата, я камиларя. А човешкия фактор в Украйна намалява мълниеносно. Отдавна вече има жертви и от страните членки на ЕС (главно от Франция и Полша), които загинаха там като "инструктори". Просто не ги съобщават.

167

Анонимен

преди 8 часа

До Гената 170. Не ти знам твоите "политически" пристрастия, н се забелязва, че яростните евроатлантици са все от тоя сорт. Няма с кого нормално да си общуваш ако и да е от противоположната страна. Евроатлантиците смятат, че ако не мислиш като тях си вече най-върл враг и сипят клетви и обиди. Побъркана работа.