103

Нищо ново

преди 9 часа

По "Сако от велур" от Станислав Стратиев: "Орачът оре, а овца няма".

102

Анонимен

преди 9 часа

До Социолог И дввете сте новото възраждане, преди това ИТН и атака. Като мухи на л......И все не ви излизат сметките, защото сте късоакълни.

101

Анонимен

преди 9 часа

Аз няма да си слагам грях, че съм помогнал на някой от тези дерибеи да получи държавна службичка като депутат! Затова няма да гласувам. А пък който иска да им осигурява 10 бона заплата за нищоправене.

100

Анонимен

преди 9 часа

Аз винаги гласувам да сме в еврозоната и в ЕС. Никога не гласувам за пропутинските партии *** и дпс-москва (доган). И този път пак ще гласувам за ЕС и еврозоната.

99

Анонимен

преди 9 часа

По-голямо падение от това няма как да стане. Ударихме дъното и излизане нагоре няма. Тази територия скоро ще престане да съществува, защото няма кой да изхранва чантаджиите и местните герберясали феодали и аги. Спасение поединично.

98

Анонимен

преди 9 часа

До gogo Типичн за българин, който не може да види нищо градивно.

97

gogo

преди 9 часа

Не 2-, а 20. Държа да съм точен

96

Социолог

преди 9 часа

СЛОЖЕТЕ ПЛЮС ЗА ВЕЛИЧИЕ, СЛОЖЕТЕ МИНУС ЗА МЕЧ! ДА СЕ ПРЕБРОИМ!

95

до 93

преди 9 часа

Абе ще гласуваш ти и още как. Именно за измамниците, ама не за тия, които уж били измамници. Баш измамниците викат "измамници" на читавите. Това е природата на лъжците и демагозите.

94

Анонимен

преди 9 часа

Тази ситуация ще продължи докато има война в Украйна. Когато войната там приключи и в България ще има редовен кабинет. Ще видите, че ще се окажа прав.

93

gogo

преди 9 часа

Предлагам да има в бюлетината - ГЛАСУВАМ СРЕЩУ и номера на тоя срещу кого. А ония от информационно обслужване да вадят елките и да смятат - имал 2- гласа минус един /моя/ е равно на 19 гласа. Така избирателната активност ще се повиши два пъти /Константинов, не е ли така?/

92

Анонимен

преди 9 часа

Абе продължавайте да не гласувате. Вие от малки сте свикнали да не поемате отговорност. Ама скоро ще стане ИГРАЧКА - ПЛАЧКА. То идва. И тогава ще се сърдите на себе си. Не на друг.

91

Анонимен

преди 9 часа

"С когото да говоря, всички казват, че ще гласуват за Ивелин Михайлов. ". С колегите в исторически парк ли говориш?

90

Анонимен

преди 9 часа

Вдигнете бариерата на 8%. И тогава МЕЧ, БСП, ИТН и двете ДПС остават извън парламента. Ще влязат само ГЕРБ, ПП-ДБ и Възраждане. ГЕРБ ще е със 130 депутата а ПП-ДБ и Възраждане с по 50-60. И ще има редовен кабинет.

89

до 87

преди 9 часа

Значи не умееш да мислиш и не си учил елементарна математика. Като не гласуваш, ПАК ГЛАСУВАШ, само че за тоя, за когото НАЙ-МАЛКО искаш.

88

Анонимен

преди 9 часа

да, ама ти като не гласуваш, тия платените от Момечто ще са 15 %, а не 6 или 8 %, един вид той ще те управлява. А надали има нормален човек, който да иска Момчето да го командва ?!?

87

Анонимен

преди 9 часа

Гласувайте за най-убитата формация , но е и за статуквото , защото то се доказа, колко е корумпирано. Недейте гласува, че не подкрепяте никой, защото гласовете пак отиват при статуквото. Покажете, че искате да гласувате, но няма за кой . А тези дето няма да гласуват, после да нямат претенции, заради тяхната безотговорност.

86

Анонимен

преди 9 часа

Писна ми от призиви гласувайте, та гласувайте, иначе вие сте виновни за състоянието в НС. Е, като няма за кого, как да гласуваш? И каква е разликата, ако излязат 40%, а не 20 или под 30, както очакват? В НС ще влязат същите бездарни актьори от сегашното НС. И се очаква изведнъж да заработят, само щото за тях са гласували повече %? Погледнето снощно-нощесния им театър, ами писна ми от това, гледам го вече години. Няма да гласувам!!!

85

Анонимен

преди 9 часа

Не ми е проблем ти да гласуваш за Момчето, проблем ми е, че Момчето прекали! Дано иде по стъпките на тия, дето вече ги няма...

84

Анонимен

преди 9 часа

Решението на проблема е във вдигането на процентната бариера от 4% на 8%. Тогава в парламента ще влязат 3 макс 4 партии. И създаването на мнозинството ше е много по-лесно. Всички политици го знаят това, но нарочно не искат да го направят. Защото сегашната ситуация в държавата им е изгодна.