143

Анонимен

преди 5 месеца

Когато нещо за теб е по-скъпо10-сет пъти но със Същото качество,предпочиташ да го купиш от друг а не от този продавачЗатова и от американските"стоки"се купуват оръжия и ограничени количества от нещо друго от останалия Свят.Затова и се счита,че стоките от Китай са ефтини.Затова и САЩ са принудени да подържат напрежение в Света,за да си продават оръжията а за да задоволват нуждите на гражданите си от други стоки там,вносът им е главно от Китай и малко от ЕС.Затова и фирми от ЕС се местят в САЩ.

142

rambaldievskievich

преди 5 месеца

До Дано (13): Челен удар! Обратното е: Ако в света настъпи мир русия/ссср ще се разпадне и загине.

141

Койчо

преди 5 месеца

Копаете дъното ....днес

140

Анонимен

преди 5 месеца

щик въже и смаска за путин като го бесят ала кадафи за олгиновите същото но без смаска

139

Анонимен

преди 5 месеца

снаряди основно то сигурно и от нас по междудругото

138

Харалампи

преди 5 месеца

Като пишеш 'баба меца да се клеца' -мудература не цензурира!, обаче да напишеш Урсула е *** се цензурира!

137

Анонимен

преди 5 месеца

В С АЩ ги обхваща ужас,когато чуят за безналични пари.Това за тях означава занулване.И все повече се "нахвърлят"на бйиткойни и др.безналични.Така вероятно и ще "изтрият"дълговете си.

136

Анонимен

преди 5 месеца

И въпреки че 1$ е само 0.178 ст за американските граждани(изключвам всички други)65 милиона от тях са в тотална и безкрайна бедност и живеят от помощи.Но и близо 120 милиона са без достъп до здравни грижи и за тях държавните услуги са платени (с изключение на спешните травматични случай).Но и за тях плащат всички.

135

Анонимен

преди 5 месеца

За харченето на $от САЩ знам че те нищо не харчат А само разпросраняват необезпепени с нищо шарени хартийки с едни сатаниски знаци за да зомбират Света с тях.Фактически диамантите,златото и дригите цени метали се купувате от САЩ срещу напечатани шарени хартийки (хартията на банкнотите им е по скъпа от стойноста на цифрата,която е изписана върху нея)Толкова за цените на америкнските стоки.10-сет пъти по скъпи за останалия Свят.На това се крепи и системата им.

134

Анонимен

преди 5 месеца

Помощта за Украйна е 60 милиарда.1 милиард отива за памперси на Путин.

133

Анонимен

преди 5 месеца

До144.Ами много просто е как.За да купим нещо от САЩ,трябва да премести десетичната запетайка един знак напред(1.00 лв=0.10 ст.)Толкова им струва лева,когато им го продаваме.Когато Обаче купуваме нещо от тях трябва да премести десетичната запетайка с един знак назад(1$=10.0лв)И така сметката им излиза на тях но за нас е десет пъти по скъпо.(1 000 000$=2 000 000 000лв.)Затова и Ф-16 на тях им струват2 000 000$А на нас4 000 000 000 лвАма нали сме съюзници(Те ако не прекарат съюзник друг не могат)

132

Един въпрос

преди 5 месеца

Когато България иска да купи нещо голямо от САЩ как според вас го плаща? Ние имаме левове. На американците левове не им трябват. Ние за да платим нещо на САЩ, първо трябва да купим долари. За да купим долари трябва да продадем левове!? Кой купува тези левове и какво се случва с тях после? Същото нещо се отнася и за облигации който емитира нашата държава! Кой ги купува и как ние си плащаме дълговете? Този политик който ви отговори на тези въпроси - за него гласувайте!

131

Анонимен

преди 5 месеца

По миналата седмица,Йелън беше цялата седмица при чичо Си.Посещането и пребиваването и надхвърли очакванията ми за добро поведение(не бе както на Годзилата Пелоси)Но както отиде така и се прибра с празни ръце.Явно не беше на точното място в точното време и по всичко личеше разочатованието и.Чак след посещението и там,Сената (от нема и къде)се реши да отпусне и на(Тайпе)Тайван малко$,колкото да им замаже очичките,че САЩ са им приятели.

130

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна няма да види и цент от тези пари - те отиват от бюджета на САЩ, а след това и от този на ЕС, право в американските оръжейни компании. Нали за това Америка подпалва и поддържа войни по света - за да забогатяват те. Не им пука и за собствената им държава - тя и без друго е изкуствено образувание, което е в разпад и фалит, като ЕС.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Само за тази година САЩ са ще похарчат 850 милиарда долара за отбрана на тяхна територия! Отделно още толкова за въоръжаване и строежи на нови бази в задграничните територии на НАТО по целия свят в това число и в България. Така че това което дават на Украйна е нищо за тях. Могат да си го позволят още повече че парите винаги се връщат при тях по един или друг начин.

128

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам за каво им е да воюват? Позицията на силата ще им струва толкова много животи че е безмислено заради руския Крим или Донбас ...

127

Анонимен

преди 5 месеца

Аве , какво се праИм и ние на слепци :Тези 61 млрд. , ще ги даде пак ЕС !!!Урсула отдавна го знае !

126

Анонимен

преди 5 месеца

До вой на БГ мужици до 118 Той и Адиф си мислеше, че само той е цивилизация и тръгна да изтребва другите, щото не са цивилизация.

125

Анонимен

преди 5 месеца

И как да го разбираме , след като от 61млрд. , 58 млрд. , ще се върнат ВЕДНАГА в САЩ !?

124

Анонимен

преди 5 месеца

Какво ще купят ? Желязо И ''абранси'' , за Русия !