107

Анонимен

преди 5 месеца

До за пореден път - Не се лъжи, интелигентните хора отдавна разгадаха кирчовците, доверие за търчилъжи повече НЕ!

106

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 109 - Коня можеш да го спреш, ама простотокиро нЕма спирка!

105

за пореден път

преди 5 месеца

За пореден път безработните копейки са наводнили форума и заработват копейките си, оплювайки г-н. Петков. Искам само да Ви кажа, че ППДБ отново ще са фактор в политиката и отново ще спечелят изборите. Защо това е политическата партия, която представлява елита и цвета на нацията - интелигентните хора с висше образование и скъпоплатени работи. Тези хора ще гласуват единствено и само за европейското бъдеще на България в ЕС и НАТО, а това може да го гарантира само ППДБ. Успех, Киро! Пълна победа!

104

Анонимен

преди 5 месеца

искате си пожарникаря на бял кон да ви краде, а?... никакво въображение

103

Анонимен

преди 5 месеца

Кире , верваме , видееме как гониш мечтаното по парапета , та сме убедени .

102

Уважаеми

преди 5 месеца

избиратели, ние с Вас сме много близки. За Вас не съм г-н. Петков, за Вас съм просто Киро!

101

Анонимен

преди 5 месеца

Няма проблема отходния канал е ваш септичната яма ви чака.

100

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименЗагубил се е найде по дунавските мостве и Шипченските тунели , мноо са .

99

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 99 - Ти пък какво питаш, всичко е налице - завод за ел.мобили, тунелите, мостовете на Дунава, благоденствие за работещите и щастливи пенсионери. Квот обеща Кирцата, сичко го И-М-А! ВЕрвай!

98

до 91

преди 5 месеца

леле, па кога успяха новите да задминат вечно управляващите мафиоти в България от герб-дпс, замисли се, не е възможно, но въпросът е искаме ли отново застой в развитието на държавата, безвремие, в което мафията си плете паяжината, и не е случайно, че не можем да ги премахнем лесно, окопали са се

97

Хаха

преди 5 месеца

Кире, ти ще си зад Костадинов, максимум 3-то място и то благодарение на 8-те процента на ДБ. Т.е. няма да сте фактори при съставянето на кабинет. Т.е. на полит. бунището. Там те чакат и други. Сори, ама сами се прецакахте.

96

Анонимен

преди 5 месеца

Се разправят , че напоследък се правят усилени проверки за наркотици , а тоя как все го пропущат не ми е ясно , като му личи и без апаратура .

95

Анонимен

преди 5 месеца

кирца какво става със завода за електромобили? Построиха ли го вече?

94

Говедар

преди 5 месеца

Освен полу- грамотен софиянец друг за този лузър не знам да гласува! Защото като видях какъв *** за кмет на софия имаме !

93

пред тия

преди 5 месеца

и най-извратеното от цялата тази работа, е че покрай тия ПараПетки, Тиквата ми стана симпатичен...не съм вярвал, че ще го кажа някога.

92

Българка

преди 5 месеца

Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.

91

карачанаков

преди 5 месеца

Здравейте клоуни!!! Кире само да те светна днес е 24 април ,а не 1 април деня на лъжата.Много лъжеш ве! И какво е туй 9 после 9 999 искаш да кажеш че ще сте 9 ти ли? Кире ,прекален светец и богу не е драг,така че имай го в предвид,много светци се събрахте.

90

Анонимен

преди 5 месеца

Каквито и грешки да е допускал Киро,то в сравнение с Тиквоний е като Ангел. Небесен. Което си е истина,истина си е...

89

До Кире

преди 5 месеца

всъщност сме васална държава на блатная и турция и такива като теб искат да си остане така

88

анонимен

преди 5 месеца

ББ бледнее пред вас Кире! Толкова сте от-ка-че-ни и извратени, и в политиката, и в собствения си живот! ДОКАЗАНО! Народът няма да ви прости!