135

Анонимен

преди 7 месеца

Великата руска икономика прави по 1 танк на ден а губи по 10. Прави по 3 гаубици, а губи по 30 на ден. От съветско време останаха консервирани 10000 танка Т55 и Т64 но само по един на ден великите руски инженери успяват да възстановят. Като четеш русофилските надувки оставаш с впечатлението че кат Русия няма втора тъй могъща в руския свят.

134

Анонимен

преди 7 месеца

При Цушима, руската флотилия бърза да заеме Порт Артур. Минават с изключени светлини през провлак, който се следи от Японците. Единствено корабът - болница не е изключил сигнализацията. Вдигната по тревога, Японската флота ги настига, заобикаля като рискува строят й да бъде разсечен и после погапя крайцера Варят и много други кораби. Имали са предимство в бързина и огнена мощ.

133

Анонимен

преди 7 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

132

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 153 Нали е гандо ве. Що го дириш тук. Ето няколко милиона руснаци не бяха съгласни с такива, като теб и се махнаха от русия? Ти къв го дириш?

131

Анонимен

преди 7 месеца

До 152Е Урколандия ли да го вълнува бе украинска копейко или трябва всички да станат просяци като тях

130

Анонимен

преди 7 месеца

До 150 Е като сме член на НАТО да не би картофите с динамит да ги вадим

129

Анонимен

преди 7 месеца

Подивялата Копейка Боби пак на линия. Не стъпвал в Русия, ама сее акъл. То се вижда и какво го вълнува- цени на бензина. Важен е PLI. PLI със СРЗ в Русия е 1/3 от този в България. Толкова по темата.

128

Анонимен

преди 7 месеца

До 148Абе ти за руските се притесни пък Зелето казва ,че няма пари за пенсии пък ти опорки си ръсиш

127

Анонимен

преди 7 месеца

Шматки руски, седят и пишат от страна която е член на Нато и Ес. Що не пишете от свободна русия ве shматки? Що ползвате гадния капилистически интернет да сеете злобата си а не ползвате гълъби и зелени чорапи да си общувате. Седнал руския деbил, ползва всяка привилегия на нормалното общество, живее в Европа и ми разправа колко е добре в диктатура. Вие ли *** ще манипулирате хората? Та вие сами си противоречите. Нека сега ра6истите да пуснат един коментар за разводняване.

126

Анонимен

преди 7 месеца

Като чета тая патетична статия, май няма нужда да им вдигат санкциите.

125

Анонимен

преди 7 месеца

До 145Е в твоята глава нищо не може да се пръкне щото там има само един изпържен мозък

124

Мда

преди 7 месеца

Преди войната руските пенсии бяха по големи от българските,сега са два пъти по ниски....За първи път научавам,че при такъв голям растеж на икономиката, жизненото равнище на населението пада двойно. Явно това е някаква путинска иновация,гениално.......ама гладно...... Гледам и не вярвам на ушите си....

123

Анонимен

преди 7 месеца

До 138Е не са бе украинска копейко ,а и турската лира пак комунисти и руснаци ли я унищожиха и що Ердоган обърна гръб на американците и те сега се чудят как да го върнат обратно

122

Анонимен

преди 7 месеца

Оръжие, оръжие, оръжие, друго от русия не може да се пръкне.

121

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 129 - минималните заплати и пенсии в РФ са различни за всеки регион(98 региона). Чукотка примерно Бензинът/дизелът е 105-120 рубли при 64/68 в Москва. Но в Чукотка 60000р е наистина минимална заплата примерно което в някои области е средна заплата Южен Сибир където започват пустините и където няма нищо освен гонещи се ветрове.

120

Анонимен

преди 7 месеца

Русия е страдала от край време от прекалена доверчивост към запада. Ту са ориентирани към Германия, ту към Франция или Англия. Преди Руско-Японската война, Англия им продава флотилия от по-стари, докато снабдява Японския флот с най-модерните кораби. Резултатът е загуба във войната, после Раволюция.

119

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 136 Не харесвате нагли просяци... Ти какво точно си дал?

118

Зелен ЕвроЖендр

преди 7 месеца

днес е Петък, по Брюкселските Хотели се Обичаме по Мъжки - Единствената Истинска Любоффф!

117

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 132 6матарок. Българския лев го унищожиха твойте господари в русия. кОПЕЙКИТЕ АС В РУСИЯ..,Никой не ви иска смърделата валута. Колко е една копейка? Стотинки. Толкова струвате и вие рубляшки. Стотинки

116

Тоя Путин - Гении

преди 7 месеца

НаПрави Русия Икономика Номер 1 в Европа!