142

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с визите за САЩ? Отмениха ли визите за САЩ?

141

Лагрестин

преди 8 месеца

Забележете,че говоря само за ръководителите на държавите,а не за народите.Вместо преговори и дипломация,вместо деескалация и помирение,навсякъде се държат войнствени и фанатични речи,борба до пълно унищожение на врага и т.н.В този смисъл,онези които уж говорят,че познават Бога често постъпват по-коварно и жестоко от езичниците и друговерците.Някои си мислят,че са нещо повече от другите,заради произхода си,само че без добри и богоугодни дела,човек дори не превъзхожда животните и е безполезен.

140

Анонимен

преди 8 месеца

Мерцедес ще стане нематериално наследство на Германия.

139

231

преди 8 месеца

До при Тодор Живков. Така беше, знаем и причинните. На границите на България се стреляше на месо, ако тръгнеш да бягаш от социалистическия рай, имаше даже безумния ергенски данък

138

Анонимен

преди 8 месеца

154- При бай ви тоша беше толлкова хубаво че като отвориха границите и Българите си хванаха пътя- а познайте дали са се преселили в Раша или северна Корея...

137

фенерчета

преди 8 месеца

Lt. Admiral Rob Bauer, Chair of the NATO Military Committee : "Трябва да имате вода, радио и фенерче на батерии в къщата. Това ще ви помогне да оцелеете през първите 36 часа. Цивилните трябва да се подготвят за тотална война с Русия през следващите 20 години. Ако избухне война, голям брой цивилни ще трябва да бъдат мобилизирани и правителствата трябва да въведат системи за управление на този процес".

136

при Тодор Живков

преди 8 месеца

При Тодор Живков България сама си произвеждаше и батерии, и фенерчета, имаше всякакви български батерии и различни фенерчета, а днес България и пирон не може да приозведе, батерии и фенерчета от Китай, ха ха ха хааааа!

135

Грозната истина

преди 8 месеца

Боби, момче казвал съм ти и преди не се изказвай по въпроси свързани с икономика щото нищо не разбираш. Мерцедес нищо не затваря, а продава дилърския си бизнес и това е съвсем нормално. Икономиката на нормалните страни се развива циклично и след десетилетия на растеж е нормално да има и години на рецесия. Тия глупости с загниващия запад съм ги слушал 40 години.

134

Бай Дрън

преди 8 месеца

155,е па я си смятам долара в левове. Това означава ли, че лева е по-голям от долара?

133

Бай Дрън

преди 8 месеца

Пичове, ВСВ е свършила след поход до Берлин и разгром на Япония от Русия. За капак и две атомни бомби от заспалите американци. Та и тая война явно ще свърши по някой от тия начини-поход до Берлин, като пътьом и България ще се присъедини.

132

Лагрестин

преди 8 месеца

От това което наблюдавам,виждам следното:нито ръководителите на Украйна искат мир,нито ръководителите на Русия,нито другите световни сили.Говорят се празни приказки,но на дело нищо не се прави,за да има мир.Украйна говори,че ще се бори до пълна победа,Русия говори същото,като цяло се говори за война която ще продължи от 3 до 5 години и т.н.Всички страни упорстват.Същото е и между Израел и Палестина: и там всеки иска борба до пълна победа,като външните сили допълнително нагнетяват напрежението.

131

123

преди 8 месеца

До Боби. Всичко се смята в долари. Какво ти говори който и да е икономически показател , ако е представен в рубли.

130

при Тодор Живков

преди 8 месеца

При Тодор Живков Народна Република България беше 9 милиона, днес Eврогейска Българяи я има я няма 5 милиона.

129

Специален Оператор

преди 8 месеца

Я, кон в стъкларски магазин..

128

Боби

преди 8 месеца

До АнонимеН Само не споменавай БВП в $ за коя да е страна освен САЩ и Пуерто Рико където са официални Валути. Само това не споменавай.

127

АнонимеН

преди 8 месеца

А КАКВО СТАВА В ДОНЕЦК? ЩОТО ИСКАМЕ ОЩЕ НОВИНИ ЗА РАЗХВЪРЧАЛИ СЕ ПУТИНИСТИ НА ХИЛЯДИ ПАРЧЕНЦА :D

126

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки сантиметър е важен щото това са резултати ако ли не знам какво става с власта в Москва ако след половин милион руснаци се видят с Яхве - Ел - Алах или там в каквото божество вярват рашите аааа Бели бог или Черни бог

125

Боби

преди 8 месеца

До Зозо Вземаме 2000 и 2023 Промишленото производство в Европа е намаляло с 25%. От както започнаха проблемите с Евтината Руска Газ в Германия "Локомотива" на Европата затвориха химически производства. Изпадна в рецесия. Последна новина: Символа на Немците Мерцедес се изнася в САЩ... Ще затври всичките си заводи...

124

Анонимен

преди 8 месеца

Стратезите в Кремъл съвсем се объркаха. Щяха да правят тридневна операция, а скоро ще захванат трета година. Колкото повече ракети изстрелват по жилищните блокове в Украйна толкова по-голяма става "любовта" на украинците към империята на Zлото!

123

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става в Германия?