44

Не лъжете!!!

преди 10 месеца

Реално пенсионерите ще получават Коледни добавки абсолютно Всеки Месец и това е много по-честно за тях, отколкото да разчитат на подаяния веднъж в годината за Коледа!!!" Защото финансовия министър Асен Василев Вдига Пенсиите с цели 11% през предстоящата 2024 година!!!

43

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 34 "данък гъбари и шипкоберачи приеха,бонус клеветник ,и всякви данъци за бедния народец" Гъбарстовото е бизнес за ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ в България. И тук говорим за тези, които ТЪРГУВАТ с гъби, не за тия, които си берат за консумация. А интересно, че "бонус клеветник" въсщност помага да се хващат неизрядните платци, които ощетяват хазната, което прави "народеца" по-беден, а явно ти не виждаш връзката.

42

Един въпрос:

преди 10 месеца

Тези пенсионери апартаменти имат ли? Имат! Кът са толкова бедни що не ги продадат и да си купят по-малки... та да се хранят нормално? Защо все някой друг трябва да им плаща сметката? хайде малко по-сериозно вече, че е досадно все с пенсионери и бедни да се занимаваме! Докато имаш апартамент, вила, къща не си беден! Мрънклив си!

41

Хахахахахахахахахаха

преди 10 месеца

До Българин, не виждаш ли? Значи си сляп! Можеш да провериш как се става полицай и колко кандидати има за едно учителско място! Стига писа клишета! Реалността е друга.

40

До Нещо сметките?

преди 10 месеца

извинявай ама ти ако взимаш примерно 1к заплата, и ти я вдигнат с 10% (годишно)...не ти сумират годишните заплати и на тях да слагат 10% нали....слагат 10% на тия 1000 лв....та така и с пенсията. знам че не са много пенсиите по 1к ама го дадох за пример че са по кръгли числата и по лесно се схваща....

39

сс

преди 10 месеца

При пенсия 500 лева 10% увеличение прави 50 лева по 12 месеца 600 лева на година. В другия вариант две добавки по 50 лева са 100 лева на година. Кой разбрал разбрал

38

Анонимен

преди 10 месеца

До ?!?, инфлацията е вече по 75. Стига рева. Да беше си седнал на четирибуквието и да беше си подсигурил пари. Не да седиш и да точиш лиги!

37

Българин

преди 10 месеца

До Анонимен 33 Нещо не виждам наплив за полицаи, учители, служители в чистотата, библиотекари, пожарникари, войници, касиери, а напоследък даже и за кметове на малки населени места. Явно заплатите са много добри, но на хората просто не им трябват пари, затова е така.

36

Анонимен

преди 10 месеца

До ИТтата обраха народа, да ще реват! За да плащаш повече пари е редно да получаваш повече! За това е време да има лична пенсионна и здравна партида. КОлкото внасям, толкова да мога да си изпозлвам. И ще имам стимул да заделям повече, нали? Сега плащам и ползват всякакви измамници с ТЕЛК, пари в плик, псевдо пенсионери и други с различен цвят. Щом толкова не ви харесва, подкрепете идеята за индивидуални партиди! И ще настане рай за всички ни!

35

Мумюн

преди 10 месеца

Той Асан и данъци по-големи ша бере. Не само дългове и пенции. Рахат бъдете. Тарикат е Асан, еваллата!

34

?!?

преди 10 месеца

Пенсионерите пак, за пореден път преластени и окрадени останаха! При инфлация от 30 % им дал 12% Благодарни са ви на теб и Киро! За сравнение Борисов даваше 6% над инфлацията.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Плюйите си в нета ,а тоя гусинчо си развява праднята - данък гъбари и шипкоберачи приеха,бонус клеветник ,и всякви данъци за бедния народец ,пенсионерите дгд ,а за хотели и ресторанти на олигарси мрън мрън , ми като може ще стриже това страхливо стадо

32

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин, глупости! Заплатите в общественият сектор никак не са малко! Още повече пък за работата, която вършат! Трябва да забързат електронното правителство и да разкарат 50% от търкащите столове по цял ден. Тогава и за пенсионерите ще има попвече.

31

Анонимен

преди 10 месеца

До Кака Дина, щом пенсията ти е 300 лв. значи не си плащала осигуровки! И е честно да ти е малка. Не е честно да вземат от онези, които са плащали многооооо парици и да дадат на теб. Да си мислила навреме! Освен това никъде не е написано, че пенсията трябва да ти стига за да покрива твоето разбиране за "нормален живот". Имаш глава на раменете!

30

Реално ...

преди 10 месеца

това увеличение е същото и за работещите. Не всеки работещ получава Коледен бонус. Така че след 12 % увеличение е приемливо.

29

Анонимен

преди 10 месеца

До Кака Дина Да ми каже този някой, как се е озовал с пенсия от 300 лева и какви други "сиви" доходи има ....

28

Кака Дина

преди 10 месеца

Този ***...... да ми каже как се живее с пенсия от 300 лв. Да дойде да се гушка при мен... Ще го уморя от глад.

27

реални

преди 10 месеца

Има много хора,които реално са с ТЕЛК но ако хванат фалшивите,ще има пари за много добавки

26

Българин

преди 10 месеца

Интересен феномен е Андрешко. Ако се говори за увеличение на заплатите на работещите в обществния сектор, изпадат в истрия, че били "хрантутници" (заплатите в обществения сектр всъщност са доста ниски за работата, която се върши, но ако става дума за увеличение на пенсиите, същите тези хора стават пълни филантропи. В първия случай става дума за възнаграждения за РАБОТА, във втория, това са социални мерки. Първите дават икономически принос, вторите отрицателен такъв.

25

Public enemies

преди 10 месеца

Бутайте сглобката, нови избори, нови заеми , нови сглобкиииии.