57

Владо

преди 1 година

След като си сменим Националния празник и разрушим повече паметници ще е добре да си сменим и религията и да построим храм на Бог Бойко и Бог Киро. И да носим там дарове от искрена благодарност и им правим жертвоприношения. Вместо да се лъжем с няква демокрация и сглобки.

56

Анонимен

преди 1 година

Ами ако съборят всички паметници на Съветската армия Копейкин къде ще с моли.А ,сещам се...На паметника на северно корейската армия.Която ще ни освободи от омразния Запад.

55

Чудя се

преди 1 година

Ако открадна нещо далаверосам дали ще ми дават трибуна и на мен ежедневно в медиите да се изказвам по всякакви темиИли поне попадна в списька магнитски за яки злоупотреби с дьржавни средства

54

Анонимен

преди 1 година

Този крадльо не беше ли министър?Беше,беше,аре у лево.

53

Радослав

преди 1 година

Всеки път когато дъртия *** дон Тиквон трябва да каже нещо против комунизма, стиска червената си книжка в джоба, кръстосва пръсти зад гърба си и казва истина за комунизма, колко и да го боли сърцето, че му се налага да казва такива неща за стоя който от *** овчар го направи пожарникар и охрана на вожда му.

52

Fuhrer Traikov

преди 1 година

Русо роби поклонете се пред Иисус!Слава на свободният запад!

51

Анонимен

преди 1 година

Трайчо оправете си паветата,или сте заградили нарочно народното събрание ,за да не усетят скоро народната любов?Вместо да се чудите как да ни подобрите условията на живот,ни занимават с паметници.Ай вървете ,знаете къде.

50

Анонимен

преди 1 година

От днес Копейкин е взел решение...Вече няма да се покланят на съветски паметници .Защото ги събарят.А на корейски освободите ли.Защото не са все още забранили в България...мухахахахсха

49

Анонимен

преди 1 година

Не ми се мисли, ако трябва да вършите истинска работа и да пазите България.

48

до 54

преди 1 година

Ти си от тези наивници, които смятат, че някой чужд вдига армията си, лее кръв и пръска пари и дава жертви ей така от добри чувства към теб? Правят го само за да те яхнат после те. Както и стана. Свали си розовите очила. Ако беше както казваш, какъв е смисъла да чакат 500! години? При все, че през този период водят няколко руско-турски войни и повечето ги печелят? Защо не тогава? Защо не са поискали нито веднъж освобождение на териториите ни при подписване на мирните договори?

47

Ба Мааму

преди 1 година

Начи ние 33 години се чудим ние що сме толкова бедни и изостанали а той проблема през цялото време е бил пред очите ни. Гадната руска плоча съсипала тая държава. Айдееее, сега махай, кърти и да почваме да живеем най после като в белите държави! Петък махаме плочата и от понеделник да сме на 5000 долара средна заплата. Да живнем малко и ние.

46

Анонимен

преди 1 година

1939....Хитлер в съюз със Сталин заедно избиват полски войници и разделят на половин плячката.Това е този съветски войник , вдигнал калашника над главата си .В закана на всеки въстанал поробен .

45

Таня

преди 1 година

Копейките ще страдат, страдат, па ще си намерят друг да се кланят. Господар може да ви е всеки. И на комшията може да коленичите. Не е нужно да е само на руснаците. Нищо не губите.

44

Анонимен

преди 1 година

До Програмист - Срамно може да е твоето име, тези, имената на пролялите кръвта си за България няма как да са срамни. Ако не бяха, можеше и да няма такива мрънкалници като теб, да се занимават с глупости.

43

Радослав

преди 1 година

Този паметник 30+ години го махате и още стой. Простата истина е, че гроб са младежкото БКП и докато китайската реплика на бай Тошко известна като дон Тиквон е начело на младежкото БКП, кулата на Мордор ще стърчи. Ще минат десетилетия докато системата се изчисти от комунистически *** и ***!

42

Fuhrer Traikov

преди 1 година

51 Права е Таня русо робе долу окупаторската м о ч а

41

Анонимен

преди 1 година

Таня не говори пиши с пълна уста.

40

Анонимен

преди 1 година

Трябва да ревизираме историята.Лъжите наслоени в мрачните години на тоталитаризма построиха много паметници на лъжата.Не е само паметника на Съветския войн...Нека вметна , че същия този съветски войн е разстрелвал поляци и украинци заедно с хитлеровите войски Как може такъв паметник на абсурда да поддържаме.Какво ще кажем на паметта на загиналите полски и украински роднини и потомци Че обичаме Русия повече от тях ли?...

39

Програмист

преди 1 година

А кога ще се сменят имената на градове, села, улици и площади? До кога ще носят срамните руско-оркски названия? Колко още да търпим?

38

Таня

преди 1 година

С трепет очаквам наближаващата сутрин, в която ще се събудя и денят ще е някак по-светъл, по-пълен с надежда, защото един символ на тиранията и робството ще бъде завинаги погребан в земята. Всеки момент....