62

Анонимен

преди 1 година

До Hakyolu Islam 61 Тогава ще си стоите в земите на Пророка и там се оправяйте както можете. През 21-и век ще ми налагаш правилата, измислени от малограмотен човечец през Ранното Средновековие и предвидени за традициите на племената от Арабската пустиня! Ти наистина ли вярваш, че някой ще ви остави да практикувате глезотиите си?

61

Анонимен

преди 1 година

Спокойно "братушките" се грижат населението да не расте с такива темпове. Ако се наложи просто ще дадат достатъчно водка на Медведа и той ше метне атома.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 - Това си е проблем на бангладешците. Докато се изхранват сами, не пречат на никого. Опитат ли са да плъпнат по света с цел да цоцат социал, трябва да видят дебелия край на тоягата и да си стоят в собствената държава. Там да си търсят решение на проблема.

59

Анонимен

преди 1 година

Не е далеч денят в който оцеляането на 50% от хората в свръх-снобарското капиталистическо общество, ще е проблем! Светът ще е на златния милиард а другите ще умират бавно в гетата!

58

Анонимен

преди 1 година

Абе тия верно си го мислят и ще го постигнат.Какви са тези хора,майка не ги ли е раждала?

57

Няма невъзможни неща

преди 1 година

Гостите на Меркел могат да бъдат отпратени, защото тя не е провела референдум във всички европейски държави, чрез който да пита населението дали иска да приеме такива пришълци. Щом не достига работна ръка, да я вземат от Източна Европа и да не се забравя, че Русия е огромен източник на трудещи се с всякакъв вид образование и квалификация, които с радост биха отишли да работят в чужбина. Руснакът е бял човек, християнин с култура от европейския цивилизационен тип.

56

Hakyolu Islam

преди 1 година

Ограничаване на раждаемостта никога не би се приело в мюсюлманска държава, и не е редно. Това не е Китай, където държавата ти казва колко деца може да имаш. И е против правата на човека и семейството. Дори има Хадис, в който Пророка сав казва: Посей семето. Дори да виждаш края на света, посей семето. Повечето интерпретации са, че тук става въпрос за поколение. И че колкото и трудно да е, трябва да се множиш.

55

Анонимен

преди 1 година

До Правилното решение (52)Не разбирам откъде това самочувствие на първосигнални като теб да дават рецепти за проблеми които са нерешими за най-великите умове на нашето време?! Ааа, забравих, ти си бълггаррак.

54

Анонимен

преди 1 година

Това са пълни гл.упости.Бангладеш има население от 170млн.,а територия колкото Гърция и РСМак.които общо имат 13млн.Как бангладешци се изхранват, и то при положение ,че са слабо развита страна?

53

Анонимен

преди 1 година

Ако всички преподаватели в университетите са такива хуманисти,по-добре Русия да хвърля атомите и да се приключва.

52

Анонимен

преди 1 година

Сълзите ми река ще станат,очите ми да изтекат,теб да не виждам мъко моя,обичам те и ще умра.

51

Анонимен

преди 1 година

До Правилното решение.... А какво ще правим с "цингypeлите" с преработено име "Роми"? Как ще ги обуздаваме да не раждат? Ще им даваме ново име "Зюмбюли" или "Качамак"?

50

Как да стане това?

преди 1 година

Няма друг начин за озаптяване на неразумното размножаване на неграмотните и на фанатиците, освен да се спрат всякакви помощи. Който иска да яде - да работи. Колкото успее да спечели, толкова ще яде и той, и семейството му. И НИКАКВО ПРИЕМАНЕ НА МИГРАНТИ, КОИТО НЕ БЯГАТ ОТ ВОЙНА. Който бяга от война, да се спира в държава, съседна на родината му и след приключване на военните действия да се връща там, откъдето е дошъл. Това да важи и за гостите на Меркел.

49

Анонимен

преди 1 година

Тая тема много отдавна съм я открил за себе си, анализирал и направил финални заключения които в общи линии съвпадат с вижданията на тоя учЕн само дето няма начин да се избегне тоталната катастрофа. Много е мрачно човешкото бъдеще. МНОГОооо и който доживее а то ще е относително скоро ще съжали че се е раждал.

48

Анонимен

преди 1 година

Светът се затрил и накрая останали живи само Адам и Евуня. Адам се обърнал към Евуня и казал: - Гладен съм Евуня, гладен!... Евуня отишла, набрала една ябълка и я дала на Адам да я изяде. Адам и отговорил: - Евуня, моля те, не искам да започваме отначало.

47

Правилното решение

преди 1 година

Вместо да се стига до изтребване на част от човечеството чрез епидемии, войни или други жестоки мерки, по-добре е да ДА СЕ КОНТРОЛИРА РАЖДАЕМОСТТА. Ако никой не създава повече от ДВЕ ДЕЦА, за 3-4 поколения броят начовечеството ще се редуцира до 1 милиард. Ако не надвишаваме 1 милиард, ресурсите, които изразходваме за една година, планетата сама ги възстановява в рамките на следващата година.

46

Анонимен

преди 1 година

Светът се затрил и найрая останали живи само Адам и ***. Адам се обърнал към *** и казал: - Гладен съм ***, гладен! ... *** отишла, набрала една ябълка и я дала на Адам да я изяде. Адам и отговорил: - ***, не искам да започвам пак отначало!

45

Анонимен

преди 1 година

Да започнат "корекцията" от него!

44

Безимен.

преди 1 година

Като избиеме пчелите ще унищожиме и търтейте само кърлежите ще останат!!!

43

Hakyolu Islam

преди 1 година

Абсолютни заплахи на сатанисти. Най-малкият континент е достатъчен да приюти цялото население, като всеки човек ще има по 1 кв км за себе си. Защо теорията на малтус не се е сбъднала? Той е мислил как ще изхраним 7 млрд с технологията по негово време. Е, сбъркал е. С всяка душа на този свят Аллах изпраща и препитание. Стига да не се съмняваш. Каквото ти е отредил, ще го даде. И ако си недоволен, ще направи така, че да тичаш като звяр напред-назад, и пак да придобиеш по-малко от отреденото